Daha geçenlerde erken geliyor diye üzülüyordu sonra da aşırı zevk alınca erken boşalmam dogal degil mi dedi sonra yazılanlara baktım evet çok zevk oldugu zaman erken boşalma oluyormuş ama işin kötüsü şu ki iki gündür ilişkiye girdigimizde boşalmıyor acaba beni artık çekici bulmuyor mu ve küssem haksız mı olurum boşalmayarak bana ayıp etti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPartnerinizin mental durumundan tutun da sizin mental durumunuza kadar o an bir çok etken gösterilebilir sürenin değişmesine. Normal şeylerdir düşünmeyin düzelir bunlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle olmazdı son iki ilişkimizde boşalamıyor hal böyle olunca canım yandı acaba artık sıkıldı hevesini aldı mı diye düşündüm boşalmakla alakası var mı bilmiyorum ama sordum işte
- +1 yıl
Belki sizi daha uzun süre mutlu edebileceğini düşünerek kendini kasmıştır?
Soran+1 yılİnşallah öyledir ama ben sanmıyorum bence benden sıkıldı zevke gelemiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavaş yavaş olur cinsellikte bunlar her zaman 10 dakikada da olmaz her zaman 1 saat de sürmez
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılBen de artık benden sıkıldı mı diye düşünmeye başladım çünkü hiç böyle olmazdı
Cevap sahibi+1 yılHayır sıkılsa aksine çabuk boşalmak için çabalar işini görür geçer
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🌸
Cevap sahibi+1 yılRica ederim güzelim
+1 yılÇogu zaman esim boşaltamiyor. Sorun olmuyor bir sure sonra alişiyor insan sadece biraz daha sinir ve gergin olabiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken bosalmamak icin sevismeden once bosaliyor olabilir
015 Yorumla
Soran+1 yılBilerek yanıma boşalıp mı geldi o zaman
Cevap sahibi+1 yılOlabilir de yine de bosalmasi lazimdi. Detayli soramiyorum :D
Soran+1 yılOral vs her şey yaptım ama boşalmadı demek ki sıkıldı diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılYok oyle olsa ereksiyon sorunu olurdu
Soran+1 yılSertligi bozulmadı gayet iyiydi ama boşalmaması beni çok huzursuz etti. Erken boşaldıgında zevk alıyorum o yüzden hemen geliyorum demişti çogu kişi de zevk alınca çabuk boşalır yazmıştı buraya kadar her şey tamamdı ama son iki günde ne degişti neden boşalmadı bence beni artık çekici bulmuyor. Sen bi erkeksin sence artık hoşlanmıyor mu bi de artık cinsellik için adım attıgında geri çekilsem tepkimi anlar mı
Cevap sahibi+1 yılAra verin biraz. Takip etsene hele ya da bi yaziver detaya giricem
Soran+1 yılBen boşalmadıgı için surat yaptım ama uzatırsam küçük mü düşerim sence? Kendimi geri çekeyim o yanaşırsa sence
Cevap sahibi+1 yılGeri cekmene gerek yok ne sıklıkla sevisiyosunuz?
Cevap sahibi+1 yılKucuk dusecek bise yok seks iki kisilik sonucta
Soran+1 yılHer buluştugumuzda
Cevap sahibi+1 yılYazmicak misin israrla tek tek ugrasiyoz :D ne sıklıkla bulusuyosunuz
Soran+1 yılBurdan konuşalım ben senin mesajları silerim sen benimkileri. İki günde bir mutlaka görüşüyorduk her ilişkide mutlaka benden önce boşalırdı hadi tamam benden sonra olsa yine bişey demezdim son iki gündür boşalamıyor bu da benim canımı sıktı hevesi geçti mi diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOyle ugrascagmiza ssjj2834 fakeden falan yaziver madem burayi gizliyosun. O da olabilir de surekli gorev gibi bunyesi de kaldirmiyor olabilir dedigin gibi istemsiz de olabilir
Soran+1 yılAma kendisi yanaşıyor en son da kendi yanaştı ben illa yapalım demedim kendi geldi madem benden sıkıldı olmasın benimle o zaman çok zoruma gitti
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemiyorum sacma bi durum hic bosalmazsa sertlestikten sonra agri cekiyor. Bi sure iliskiye girme
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seninle alakalı bir durum yok destek aldığına eminim
00 Yorumla
+1 yılBoşaltamadıysan senin ayıbın
05 Yorumla
Soran+1 yılSon iki gün degişti yani benim ayıbım degil
- +1 yıl
Yeterince zevk veremedin demek ki
Soran+1 yılSon iki günde degişti daha iki gün öncesine kadar zevk veriyordum yine aynıyım degişen o
- +1 yıl
Pozisyonlarla ilgili detay verir misin
- +1 yıl
Bir kaç şey değiştirebilirsin
Psikolojiyle de alakalı bir durum bu.
033 Yorumla
Soran+1 yılBenden artık etkilenmiyor mu yani
Soran+1 yılİki günde bana olan ilgisi azalamaz yani evet inşallah dedigin gibidir böyle çok kötü hissettim
Soran+1 yılBeni hep yarıda bıraktıgını düşünüp üzülürdü ama dün ve bugün kendini zorlasa da boşalamadı bilmiyorum başkasıyla yapsa boşalır mıydı belki de tek bi kızla olmak ona zor geliyor çapkın biriydi eskiden
Soran+1 yılÇok kırıldım bildigin gibi degil :(
Soran+1 yılEvet ama artık istese de boşalamıyor uzun sürdü kendini kanıtladı ama boşalamadı evet şartlandırdı kendini ama bu şekilde daha kötü oldu
Soran+1 yılKırdıgınım farkına varınca anlar yanlış yaptıgını
Soran+1 yılDaha zaten konuyu açmam ama ona karşı içimde bi uzaklaşma oldu sanki beni istemiyor gibi ben de benden zevk almayıp istemeyeni hiç istemem öyle bi yapım var nasıl yüzüne sahteden gülücem bilmiyorum :/ açık açık da konuşmaktan da utanıyorum
Soran+1 yılÖyle ama aşagılandım bu şekilde :(
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim az da olsa bi umut oldu konuştuklarımız
Soran+1 yılher şey iyiydi ta ki son iki güne kadar
Soran+1 yılTutkulu sevişti ama boşalamadı tek üzüldügüm nokta buydu
Soran+1 yılO konularda evet iyiydi ama ben oral yaptım onda bile boşalmadı hayırdır yani çok sinirlendim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :(
Soran+1 yılÖyle tabi ama hala işin asıl gerçegini bilmiyoruz ki belki benden sıkıldı bu ihtimal beni korkutuyor zamana bırakıcam yapacak bişey yok tavsiyelerin için çok teşekkür ederim bu arada konuşmaların terbiyen falan buraya çok fazla gerçekten burada onca sapık varken buraya fazlasın ve teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılKadın boşalmazsa da ayıp
00 Yorumla Geciktirici almıştır seni mutlu etmek icin
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu oluşuyor kanka sıkma canını
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ten uyumu olunca geç mi gelir :/
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılYani benden zevk almadıgını falan düşünmeyeyim sen erkeksin daha iyi anlarsın onun niye öyle yaptıgını umarım alıştıgı içindir yoksa çok üzülürüm
- +1 yıl
Kanka burdan çok ifşa edemem bu konudaki düşüncelerini merak ettiğin bişey varsa özelden yaz
Hayır
00 Yorumla
+1 yılBosalamamasi garip
00 Yorumlaolur çok ayıp olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026