Birçok erkekle konuşup hiçbiriyle derin ilişki yaşamamak, hiçbirine karşı güçlü duygular hissetmeyip gelecek düşünmemek neden olur?

Öncelikle tanıdığım erkeklerin hiçbirini doğrudan gerçek hayattan tanımadım. Çünkü gerçek hayatta benimle tanışmaya çalışan bir erkek olmuyor. Bunun sebebi belki gerçekte görüldüğünde beğenilmiyorum belki ters sert geliyorum belki de temel sebep sosyal olmamam ve insanlarla tanışmıyor oluşumdur. Daha çok instagramdan istek yollayanlardan beğendiklerim ya da burada güzel sohbet edip de instagrama geçerek tanıştığım kişiler oluyor. Bu kişilerden iltifatlar alıyorum. Benim istemediğim şeyleri söylemezler, zorlamazlar ısrarlı davranmazlar. Zaten öyle olsa direkt konuşmayı keserim. Bu kişilerden beni sevmeye başladıklarını, aşık olmaya başladıklarını, hoşlandıklarını duyduğumda kendimi geri çekiyorum. Bazen ben de biraz bir şeyler hissediyorum ama bunu inkar ediyorum. Onların da beni gerçekten sevdiklerini, hoşlandıklarını düşünmüyorum. İnandırıcı, samimi bulmuyorum. Bana yakın bir üslupla mesaj yazılmasına bile izin vermiyorum. Telefonla konuştuğumuzda sert olduğumu söylüyorlar. Bunu daha önce de defalarca duydum. Ama elimde değil. Kendiliğimden böyle oluyorum. Adam akıllı yürüttüğüm bir tane bile ilişkim olmadı. Aynı anda çok kişiyle konuşup sohbet ediyorum. Hiçbiriyle cinsel bir alışverişim olmuyor. Ama hiçbirine kolay kolay bir şey hissedemiyorum. İçlerinde tipinden hoşlanıp arzulayıp onu düşünerek mastürbasyon yaptıklarım bile oldu. Hatta bu da elimde olmayarak oluyor ama gel bunu o kişiye söyle anlat belli et dedin mi o bende olmuyor. Millet hislerini karşı tarafa hiç çekinmeden rahat rahat sonucu ne olursa olsun belli ederken ben niye edemiyorum. O kişi gelip geçiciymiş gibi geliyor.

Ben niye böyleyim bu nasıl düzelir ne tavsiye edersiniz?

Birçok erkekle konuşup hiçbiriyle derin ilişki yaşamamak, hiçbirine karşı güçlü duygular hissetmeyip gelecek düşünmemek neden olur?