Bu ikinci olay. Bi kere sevişirken çok komiksin demişti umursamamaya çalıştım. Bi kaç gün önce de ilişkiye girmeden yüzeysel sevişiyoduk ve o esnada ben inlerken taklit etti ve güldü. Niye öyle diyosun dedim, komik dedi. Yani ben zaten reglim orada onu tatmin etmeye çalışıyorum uzun süre buluşmamışız böyle yapınca moralim bozuldu. Uzun süreli ilişkimiz var sorunsuz güzel. Bana çok da iyi davranır, sever. Neden böyle yaptı ki o an?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çocuğun tek yanlışı bunu seks sırasında yapıyor olması. Evet o anki yüz ifaden ve ya çıkardığın ses komik olabilir ama bunu iş bittikten sonra sohbet ederken şakayla karışık söylemesi daha doğru olur. Seks esnasında yapılırsa heves kaçırır. Anlat ona ablacım herkes çok akıllı olmayabiliyor :)
011 Yorumla
Soran+1 yılAma şu var diğer kadınlardan farklı yüz veya ses yapmıyorum ki onlarda tahrik edici olup bende komik olan ne olabilir
Soran+1 yılBilmiyorum çok kafam karıştı
Soran+1 yılÇocuk dediğin de 24 yaşında. Of bilemedim gerçekten. Hevesim kaçtı zaten kolay kolay yapmam artık.
Soran+1 yılNe bileyim ben de o yaştayken bunun böyle komik gelmesini beklemem o yüzden belirttim
Soran+1 yılAyrıca bunu onunla nasıl konuşacağımı da bilmiyorum yardımcı olabilir misin
Soran+1 yılSırf bu mevzu için de 2 yıl heba edilmez ki bunun harici aramız gayet güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. samımı gelmıyordur.. inlemen cok sahtedır belkı ondan
00 Yorumla
+1 yılSeksi biraz daha ciddiye almalı, bunlar seni hem ondan hem seksten soğutur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek ilişkisinde en nefret ettiğim anlardan biridir. Ben olsam anında tekmeyi basardim
00 Yorumla En ayar olduğum erkek hareketleri ver yolu niye böyle erkeklerle uğraşıyosunuz ki
00 Yorumla
+1 yılAçıkça sormayı denedin mi ya da kırıldığını belli etsen belki farkına varır
06 Yorumla
Soran+1 yılAkşam sordum dalga geçmiyorum neden geçeyim seni güldürmeye çalışıyorum falan birşeyler dedi
- +1 yıl
Ya samimiyetten yapmış olabilir o zaman çok da takılma bazen benim de sevisirken karşımdaki zevk alınca komiğime gidiyor😄
Soran+1 yılTüh boşuna sorup onu da gerdim o zaman keşke her şeyi çok takmasan :(
Soran+1 yılTakmasam *
- +1 yıl
Hayır hayır seni üzdüğü bir şey olduğunu farkedip artık yapmaz hem bence güzel yapmışsın açık açık konuşmak gerekir. Noldu bu arada aranız nasıl l
Soran+1 yılİyi aramız ya. Neden dalga geçeyim, seninle eğlenmeyi seviyorum her an böyleyim, şaka yapmam o an sorun olmaz dedi açıkladı kendini. Ben de alınmadım diye belirttim. Hoşuna mı gitmedi acaba diye düşünmüştüm o olaydan sonra onu da belirttim. Yanlış düşünmüşsün dedi. Akşam konuşmuştuk işten gelmişti yorgundu uyudu sonra sabah da güzel güzel devam ettik akşam seni seviyorum falan da dedi.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bundan bana gel
00 Yorumla Böylelerine niye veriyorsunuz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılTatlı bi anı kalmış ikinize
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGül geç ya şaka yapmış
00 YorumlaSoğur insan ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çocuk a q
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn çok korkum bu olabilir ya 🤣
00 Yorumlaİlginç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında