Erkeklerin kadınlara söylemesi daha kolay olabilir ama kadınlar kolay kolay söylemez karşındaki kırılmasın ya gururuna dokunmamak için.
Bazı ailelerde kadının bunu bile dile getirmesi ayıp adı çıkar...
Sizce nasıl söylenebilir ya da söylenmez mi?
Erkeklerin kadınlara söylemesi daha kolay olabilir ama kadınlar kolay kolay söylemez karşındaki kırılmasın ya gururuna dokunmamak için.
Bazı ailelerde kadının bunu bile dile getirmesi ayıp adı çıkar...
Sizce nasıl söylenebilir ya da söylenmez mi?
Erkeğin söylemesi kolaydır da erkeğe bu söylenmez. O yüzden yataktayken söyleyeceksin. Hadi erkeğim. Kadın olarak hissettir, uçur beni falan
Cevap
22Cevap
Sıfırı 100'e çevirmenin imkanı var Eğer isterseniz yardımcı olabilirim Bu konuda ciddiyim şaka yapmıyorum
karşılıklı konuşarak zaten evliyse arkadaş gibi rahat olmalı çiftler ama hangi konuda sorun var bilemedigim için :) cinselliğin nedenleri çok
Söylenebilir gayet doğal bir durum oturup sıkıntını dile getirirsen beraber bu problemi cozebilirsiniz
Mesela yatakda şöyle yapsak daha güzelmiş böyle yapsak diye anlatabilirsin.. sorun erken bosalmami penismi yoksa şok cikarmi önemli olan bu
Söylememek olur mu yahu, eziyete dönüştürmemek lazım. Sorun her ne ise çözmek gerekir
Çözmek gerekir de söylemek?
Söylemeden olmuyo, kızsa da üzülse de eğer sizi düşünen biriyse çözüm odaklı yaklaşmalı. Evin içinde en büyük huzursuzluktan birisi yani
hep kendine çalışıyosun beni de düşün diycen
Bunun için ilaçlar var kullanmasjni işte daha iyi olur de
Belki birlikte bir şeyler izlerken ne kadar güzel yapıyorlar bizde de desekmi diyebilirsin
Dile getirmeye gerek yok ögreteceksin sen o işde iyisen tabi canım
rus kadınları bu konuda çok dürüst
Hepsini denedin yani
Sen kobay misin
Getirme gel o zevki tat
Kacamak yap o zaman
Bilmiom hiç yapmadım
Söyle yani bu yanlış bişey değil ki
Açıkça söyle kendine çeki düzen versin
Bence her iki için de aynı şekilde olması gerekir
Boşanarak
Aynen. Davul sesi uzaktan hoş gelir tabi..
Aldat mı demeliydim :/
Ne yönden
Direk söylüycen
Fsrklılik dene
Çok konuştum ama yok hiç bir şey değişmiyor
Sorun nedir
aşırı isteksizlik var ben demesem hiç yapmıyor
Kötü olmuş
Yaşınız kaç acaba
Yaşın kaç sorun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?