Geçen okudum. Seks yapmayan insanlardan mental anlamda bir cacık olmazmış. Kafalarını işlerine odaklayıp başarılı olamazlarmış. Erkekler abaza olurmuş kadınlar ise asabi olurlarmış.
Sizce doğru mu? Gerçekten etkileniyor muyuz seks yapmamaktan?
Geçen okudum. Seks yapmayan insanlardan mental anlamda bir cacık olmazmış. Kafalarını işlerine odaklayıp başarılı olamazlarmış. Erkekler abaza olurmuş kadınlar ise asabi olurlarmış.
Sizce doğru mu? Gerçekten etkileniyor muyuz seks yapmamaktan?
Öncelikle abazanın kelime anlamı uzun süre seks yapmamış olan. (Hoş bu süre ne kadar daha bilenini görmedim :D) Yani O mantık ile kadınlarda abaza oluyor. Diğer konu, evet seks yapmamak psikolojik olarak da etkiler. seks keyif verir, kalori harcatır, mutluluk hormonu salgılar, düzgün düşünmeni sağlar, öz güven verir (Daha çok var ama bunlar yeterli sanırım)
2 yıla yakın süredir seks yapmıyorum. Bir zararını görmedim, her kadına yürümüyorum, kadınları yürüyen vajina olarak da görmüyorum. Seks benim için anlamını yitiriyor.
Cevap
24Cevap
Cinsellik hayatınız olacağına,
Hayatınızda cinsellik olmaması daha iyidir
Ne alaka
Kim dedi ki sadece onda ibaret
Düzenli bir ilişki bazı şeylere daha iyi karar vermeni sağlıyor çünkü zaten sen zevkini almışsın mutlusun, enerji dolusun
Evet etkilenilebiliyor ben 1 hafta yapmadığım zaman işten kopuyorum ve aklım hep orada takılı kalıyor
Evet yapmıyorum seks ama hayal gücümü kullanarak mastürbasyon yapıyorum işte bu yüzden sanatçı ruhluyum
mastürbasyon işini görüyor mu
Daha iyi
Seksten mi daha iyi?
Evet
Seksi denemeden bilemezsin hangisi daha iyi
Onu diyen sanirim zevkine yaşıyor her şeyi, yalan inanma. Kendimden biliyorum.
seks bir rahatlıktir bir ihtiyaçtır o olmazsa illaki bazı şeyler kötü olacak
Evet doğru gerginliği alır her iki cins içinde.
Seks yapmadığım zamanlar mastürbasyon yardımıma yetişiyor. 😊
hiç yapmadığım için çalışırken veya okuldayken dimdik oluyor indiremiyorum ve konsantre olamıyorum maalesef
Geçmiş olsun
geçmiş olsun demekle bitmiyo neyin var yardım lazmmi denir 😂😂
Onun için doktora gitmen lazım gardaş
şu ana kadar etkilenmedim ama erkekler abaza oluyor doğru
Yani seks/mastürbasyon yapmadan normal devam edebiliyorsun hayata öyle mi?
evet
Aseksüel olmadığından emin miyiz peki eğer bu yaşına kadar mastürbasyon yapmayıp seks de yapmadıysan?
askeksüelim evet
İşte.. Burada ''normal'' insanlardan bahsediliyor yani hormonları düzgün çalışanlar...
daha öfkeli olduğum kesin. Çünkü bu kadar kız var lanet olası ülkede ama hala elimi beceriyorum.
Mastürbasyon neyimize yetmiyor 😏
Elinize kuvvet
Biz tükürüyoruz elimize siz napıyorsunuz 😂
Motor yağı
Seks yapmak vücudu ve beyni rahatlatır
Kim demiş
ben diyorum
Sanırım doğru, seks stresi yok ediyor.
Evet bu bilimsel bir gerçek
Evet ya doğruluk payı var kesinlikle
Yapanlardan mısın yapmayanlardan mı
Yapmayan
Çok doğru hergun yapılmalı bence
Abartma sen de
Yo abartı değil eğer karşıdaki razı olsun geç gündüz yaparım
Kesinlikle etkileniyorlar.
gerçekten doğru tespit olmuş..
Cinsellik olmazsa ilişki yürümez
Kesınlık le dogruuu
Hayır etkilemiyor
Yorumuma böyle saygısızca yorum yapman seninde çok büyük olmadığını gösteriyor iyi günler
Ben kendim için söyledim genel olarak söylemedim başkalarına yorumumu katmadım boş yapcak bişey de söylemedim durup dururken hakaret etmenin mantığı yok
Etkiliyor fksd j
Bence de etkiler
Kesinlikle doğru
Kesinlikle doğru
Bence doğru
Etkiler tabiki
evet