Tek vücut olmak; geçmişten geleceğe en güzel anlar arasında ünvanini yitirmeyecek olan romantik andır şüphesiz. Ortak duygu paylaşımı içerisindeki iki insan dünyadan soyutlanarak, o an ne olan biten, ne çıkaracakları sesler, ne dış dünya, ne de dünyanin o kaotik yapısı umurlarında olmaz. birbirilerinin yanında ve birbirlerinin içindedirler. İşte o an başka bir insanı vücuduna dahil ederek tek vücut olmanın zevkini her anlamda yaşarlar. Tek beden, tek duygu, tek his, tek zevk... İki farklı beden tek bedende yaşarlar tüm bunları, sıradan bir seks değildir o yaşanılan.
Tek beden olabilme hissini yaşayanlar bana göre şanslı tayfa içerisindedir.
Peki siz tek beden olma şansını yaşayabildiniz mi?
Partnerinizle tek vücut olmanın sizde bıraktığı izleri nasıl tarif edersiniz?
Tek vücut olmak… Hayatta en güzel şey… Tabi ki ben de tek beden olma hissini yaşayan şanslı Koç ♈️ erkeğiyim. Sorunda o kadar güzel içerik sunmuş, o kadar güzel yaşadığın hazları anlatmışsın ki sevgili @umt_şşş şu anda görüş yazmakta zorlanıyorum. Teşekkür ederim tatlım.
Partnerimle tek vücut olmak benim üzerimde doyumsuz bir iz bıraktı. O hazzı bu dünyada tanıdığım ama henüz temas kurma fırsatı bulamadığım sevdiğim, arzuladığım kadınla yaşamayı hayal ediyorum hep. Şimdilik bu bir fantezi olsa da bu düşünce bu arzu beni diri tutuyor, mutlu ediyor. Sevgiliyle tek vücut olmanın yegane şartı karşılıklı olarak aynı doyumsuz ve sınırsız hazzı birlikte arzulamaktan geçiyor. Yani peşin bir teslimiyet ve hedefe odaklanma şart. Sonrası kolay. Bunu yaşayan herkes bilir. Adeta terlerimiz, ildir haline gelen aşk sıvılarımız ki bunu vücudumuzun en mahrem yerleri tetiklenince bolca üretir, tükürüklerimiz karışarak o alev alev yanan iki farklı vücudun sesli konuşmadan sadece vücut dillerimizle anlaşarak ve iniltilerimizle ahenk katıp, kasılmalarımızla ritim tuttuğumun o muhteşem anda senin de dediğin gibi iç içe uyumla geçerek bir hsmurcasına tek vücut olunca, o an kenetlenen bedenimizin aldığı heyecan ve zevk ve tırnaklanıtken sırtımdaki acıdan bile alınan mucize hazla inadına fazlasını istediğimiz o üç zevk tarif edilmez ancak yaşanır. İşte ben bu satırları o gizli özel aşkımda okudun, bilsin ve istesin diyorum. Bir gün bunu onunla birlikte hissetmek istiyorum. Her nefis arzu etiğiyle bu hazzı yaşamalı değil mi… Mutluluk hepimizin hakkı. Sevgiyle kalınız efendim. 😎