Dışarıda hanım hanımcık görünen bir kadın, yatakta pantere dönüşürse ya da dışarıda çok beyefendi olan bir adam, yatakta arsızın biri olursa bu durum ilişkinizi genel olarak nasıl etkiler?
Partnerinizin yatakta farklı biri olması ilişkinizi nasıl etkiler?
Böyle bir kadını idare etmek, kontrol etmek veya tatmin etmek zordur. Zira bu tip kadınlar dışarıda kedi, yatakta dişi bir aslandır. Böyle bir kadına onun beklentisini karşılamaya çalışarak karşılık vermek, kadını hayal kırıklığına uğratır. Bir aslana, aslan rolü yaparak karşılık vermem. Rol yapmam. Aslan değilim ben, aslan terbiyecisiyim. Gelsin bakalım.
Ben bir seks master değilim. Sadece kadını tanırım, kadının ne istediğini bilirim. Böyle bir kadın sert erkek veyahut kendisi gibi azgın bir erkek istediğini zanneder. Böyle bir kadın kendisinin ne istediğini bilmez bile. Çünkü hiçbir yerde tatmini bulamamıştır. Çünkü yine dedim ya, ne istediğini bilmez. Ben sadece o kadının ne istediğini biliyorum. Seks master falan değilim :)
Güzel olanda bu zaten... yatak iki taraf içinde özgürlük ve fantezilerin alanı olmalı... ilişkiyi daha keyifli hale getireceği, çiftleri birbirine daha sıkı bağlayacağını düşünüyorum...
Keşke dışarda hanım hanımcık, yatakta asi bir kadınım olsa ❤️😁
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkegimin öyle olması hosuma gider sadece herseyi benimle yaşaması yaşatması güzel olur. Kadın dediğin zaten yatakta erkeğinin o.. pusu olmalı..
Sizi bilmem ama bizim iliskimizi olumlu yonde etkiler disarda hanim hanimcik olsun ama is yataga geldiginde her hareketiyle beni sasirtan bir kadin gormek isterdim.
Harika bişey çünkü dışarda çok sade ve sessiz olan kişiler beraberken çok ses gitirdiği için ve beklenmeyen insanlar öyle olunca daha fazla heyecan veriyor sessiz olayları gürültülü yaşadık 👏👏
Hmm benim dışrdaki kisiligim farklı yataktaki kisiligim partnerime baglı biraz köle ruhlu oldugum icin herseye dönüsebilirim onun neye dönüştüğü onemli değil uyarim seksten soğutmasin yeterli
En İyi Cevaplar