Cinsel Yaşam Sevgilim bana "sanki hiç vajina görmedik" dedi, ne demek istedi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Oramı atmamı istedi hayır diyince de öyle dedi sonra da çok özür diledi ama kırıldım. Eski yattıklarından banane ya Sevgilim bana "sanki hiç vajina görmedik" dedi, ne demek istedi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Adam çok görmüş ondan sana fayda gelmez. Bir adam nasıl oranın resmini ister kolleksiyonmu yapıyor acaba iyi düşüm öyle mallar tehlikelidir 0 0 Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Saygısız davranmış sana bence arkadaş biraz boş takılma derim 0 0 Yorumla
Black1diamond Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gördüysen ne bu açlık? Çelişkili yaratık deseydin keşke 0 0 Yorumla
Çocuk_Adamm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Atarsan at çok ta umrumda sanki görmedim demek istemiş 0 0 Yorumla
haddadi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Erkek milleti biraz kaba oluyor bu konularda 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl ahahah gönder gitsin o densizi. niyeti belli 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Duygularını açıkça dile getirmiş biraz kaba davranmış 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ağır olmuş... Bazı şeyler var özrü bir şey değiştirmiyor 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yani demek çok kişi ile olmuş ve seni de onlar gibi görmüş söylemiş sana 0 0 Yorumla
İlovememe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Senden isteyene kadar google yazsin çeşit çeşit var doya doya baksin 1 0 Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Madem görmüş seninkini ne diye istiyo 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisiyim diye Yorumla aaaenes +1 yıl Rahatsız olduysan ayrıl Yorumla Soran +1 yıl O lafı beni kırdı baya Yorumla aaaenes +1 yıl Söylememesi gereken bisey empati yapınca insan çok kiriliyo valla Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. boş ver sen atma kimseye oranı buranı 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok görmüş helal 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Saçmalamış resmen 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Adam çok görmüş ondan sana fayda gelmez. Bir adam nasıl oranın resmini ister kolleksiyonmu yapıyor acaba iyi düşüm öyle mallar tehlikelidir
Saygısız davranmış sana bence arkadaş biraz boş takılma derim
Gördüysen ne bu açlık? Çelişkili yaratık deseydin keşke
Atarsan at çok ta umrumda sanki görmedim demek istemiş
Erkek milleti biraz kaba oluyor bu konularda
ahahah gönder gitsin o densizi. niyeti belli
Duygularını açıkça dile getirmiş biraz kaba davranmış
Ağır olmuş... Bazı şeyler var özrü bir şey değiştirmiyor
Yani demek çok kişi ile olmuş ve seni de onlar gibi görmüş söylemiş sana
Senden isteyene kadar google yazsin çeşit çeşit var doya doya baksin
Madem görmüş seninkini ne diye istiyo
Sevgilisiyim diye
Rahatsız olduysan ayrıl