Sadece vajinasına bakarak daha evvel seks yapıp yapmadığını anlayabilir miyim?

kız arkadaşım var ve ona evleneceğim kız gözüyle bakıyorum...

ama içinde yine de bir kurt var... bakire olup olmadığını bilmiyorum.. açıkçası soramıyorumda çünkü onu kaybetmekten korkuyorum..

kesin evleneceğim gözüyle baktığımdan fiziksel yakınlığımız var... ama bu gece ilk defe sevişeceğiz...

bu konuda çok hassasım çünkü ufak tefek öpüşüp koklaşma dışında hiç kimseyle yatmadım.. hala bakirim yani...

eğer şimdi onu soyduğumda daha evvel seks yaptığını anlarsam birleşmeyi gerçekleştirmemeyi düşünüyorum... yani bakire değilse elimi sürmeden yanından kalkacağım...

sorum şu bakire olup olmadığını vajinasına bakarak anlayabilir miyim? yani bir defa ya da daha evvel ilişkiye girmiş bir vajinanın şekli bakireye göre farklımıdır, yoksa şekil değişikliği meydana gelir mi?

öyle zaten uzun uzadığa vajinasını elleyerek tetkik yapamam... belki yanakları açınca falan belli oluyordur daha evvel yapıp yapmadığı.. bilemem..ya da o şekilde anlaya bilir miyim?

mesela delik daha mı büyümüş olur? deliğin büyüklüğü bakire ile daha evvel bir kez bile olsun yapmış kızda farklı mı olur? bakarak anlayabilir miyim..

tüm mesele şu ki bakirliğimi daha evvel bakireliğini kaybetmiş birine vermek istemiyorıum... bakire değilse soymuş olsam bile el sürmeyeceğim ve bu konuyu hiç kimseye anlatmadan ayrılacağım...
Sadece vajinasına bakarak daha evvel seks yapıp yapmadığını anlayabilir miyim?