Cinsel Yaşam Kullanılmış prezervatifin içini 15.20 Dakka sonra vajinamın iç kısmına sürdüm içinde sıvı vardı biraz hamile kalır mıyım?? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Prezervatifin icinde biraz sivi vardi 20 dkka sora filan vajinanin ic kismina bi kac kere sürdüm hamile kalırmıyım? Güncellemeler+1 yıl Evliyimm cocuk dusunmuyorduk ben bianlik yaptim Kullanılmış prezervatifin içini 15.20 Dakka sonra vajinamın iç kısmına sürdüm içinde sıvı vardı biraz hamile kalır mıyım?? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çocuktan hoşlanıyorsun ve hamile kalmak mı istiyorsun ya kabul etmezse 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evliyim saden ne hoslanmasi? Yorumla adımyavuz +1 yıl Öyle yazsana o zaman insan yanlış anlıyor eşinle oldun yani 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla adımyavuz +1 yıl O zaman eşine sürpriz olacak adam şaşırır Yorumla
Ytbfn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Kalabilirsin tabikide hayırlı olsun şimdiden 0 0 Yorumla
abisinin_cadısıı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 102% +1 yıl Neden boyle bisey yaptın ki shsjshskBelli olmaz kalmazsin umarım 0 1 Yorumla huseyincan_06 +1 yıl Kalmak için yapmış zaten başka bi açıklaması yok 😂 Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Hamile kalmak için değişik bi yol.. neden olmasin 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Kullanilmis olani niye süruyorsun ki?Hamile kalman icin sivinin icine kacmasi lazim, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle zor hamile kalırsın, şırınganın içene koyup vajina içine enjekte edicen. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl hayırrrrrrr 1 3 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Ne cahiller var bu memlekette Yorumla Soran +1 yıl @kuralsiz_pisikopat evliyim canım boş yapma Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Bende evliyim Yorumla
elifylmz0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Ne kadar canım canım islee yapıyorsunuz ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bacım evliyim ben sadenn cocuk dusunmuyorduk bi anlik yaptim Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hamile kalmak içinmi sürdün 0 0 Yorumla
İnspiref06 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl İhtimal yok havayla temas edince sperm ölüyor 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Neden öyle bir şey yaptın? 0 0 Yorumla
AlpArslankhrmn Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Hamile kalmak mı istiyorsun ondan kalmayabilirsin 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden 0 5 Yorumla Kadirk34 +1 yıl Evli oluşun beni daha da endişelendirdi... Böyle bir hata için Yorumla Soran +1 yıl Eşimle ilişkiye girdim yanliz baskasiyla degil? Yorumla Kadirk34 +1 yıl Öyle bir şey demek istemedim zaten. Evli olup bilgi ve tecrübeye sahip iken nasıl böyle bir şey yapabildiğin beni şaşırttı Yorumla Soran +1 yıl Daha 2 aylik evliyim Yorumla Kadirk34 +1 yıl O zaman olabilir yenisin henüz... Peki amaç neydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çocuktan hoşlanıyorsun ve hamile kalmak mı istiyorsun ya kabul etmezse
Evliyim saden ne hoslanmasi?
Öyle yazsana o zaman insan yanlış anlıyor eşinle oldun yani 😅
Evet
O zaman eşine sürpriz olacak adam şaşırır
Kalabilirsin tabikide hayırlı olsun şimdiden
Neden boyle bisey yaptın ki shsjshsk
Belli olmaz kalmazsin umarım
Kalmak için yapmış zaten başka bi açıklaması yok 😂
Hamile kalmak için değişik bi yol.. neden olmasin
Kullanilmis olani niye süruyorsun ki?
Hamile kalman icin sivinin icine kacmasi lazim,
Böyle zor hamile kalırsın, şırınganın içene koyup vajina içine enjekte edicen.
hayırrrrrrr
Ne cahiller var bu memlekette
@kuralsiz_pisikopat evliyim canım boş yapma
Bende evliyim
Ne kadar canım canım islee yapıyorsunuz ya
Bacım evliyim ben sadenn cocuk dusunmuyorduk bi anlik yaptim
İlk 6 ay anne sütü şart
Kalma ihtimalin olabilir
Niye manyak mısın sen 😄
Hamile kalmak içinmi sürdün
İhtimal yok havayla temas edince sperm ölüyor
Neden öyle bir şey yaptın?
Hamile kalmak mı istiyorsun ondan kalmayabilirsin
Yohh
belli olmaz kısmet
Niye yaptin bunu
Amac?
Neden
Evli oluşun beni daha da endişelendirdi... Böyle bir hata için
Eşimle ilişkiye girdim yanliz baskasiyla degil?
Öyle bir şey demek istemedim zaten. Evli olup bilgi ve tecrübeye sahip iken nasıl böyle bir şey yapabildiğin beni şaşırttı
Daha 2 aylik evliyim
O zaman olabilir yenisin henüz... Peki amaç neydi
kimindi prezatvatif
zor ama ihtimali var