Tanisma uygulamalarindan bulup tek gecelik iliski mi yasasam yoksa sevgili mi yapsam. Sevgili yalmak istemiyorum aslında ama oylesi daha etik en azindan severek yapicam. Diger turlu ya tiksinirsem falan bilmiyorum ne yapicam. En don seks yalali 1.5 sene oldu artik canim cok istiyor 🥹🥺
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Uygulamalardan düzgün insan çıkmayabilir, ne olduğunu anlayamazsın.
Bence zaten tanıyor olduğun ya da yeni tanıştıysan güvenebileceğin birilerini bul.
Bu güven olayı çok önemli, sadece emniyet açısından değil, ilişkinin tek gecelik olarak kalması için de önemli.
Mesela sen tek gecelik devam etmek istersin, yani sadece seks için görüşmek istersin ama adam sana kafayı takar, hoşlanmaya başlar, bu sefer kurtulamazsın sürekli peşinde olur. Bunu yapmayacak adam bulman lazım, o yüzden tanıman önemli.
Ben de seks arkadaşım olduğu zamanlarda çok dikkat ederim bunlara, özellikle karşımdaki kadının duygusal olmamasına özen gösteririm, kimsenin kırılıp üzülmesine, yıpranmasına gerek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak bende aynı sen gibiyim sevgili işlerini sevmediğim için ama severekte yapmak istediğim için daha güzel birini seçiyorum böylece kizın güzelliğine etkilenip severek yapıyorum ve tiksinmiyorum sende yakışıklı birini bul severek yap ama asla tek seferlik için bulma çünkü tek seferlik yapan insanlara güven olmuyor yayabiliyorlar buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
00 Yorumla
+1 yılBu genel bir sorun. Güven. Bir çok kadın sırf bu yüzden eski sevgililerine açık kapı bırakıyor. O esnada başkasıyla görüştüğünü bile bile.
Daha önce kalbini kıran erkeğe ayrılmalarına rağmen vurdurmakta beis görmüyor ama başkasına da güvenemediği için yeni ilişkiye sıcak bakmıyor. Toksik türk tipi ilişkiler.00 Yorumla
Tanışarak yapmanı öneririm, öyle hemen gel hadi yatalım değil. Adam gibi ilk tanışırsın, güven verirsiniz karşılıklı bir birinize daha sonra isteklerinizden bahsedensiniz, neyi, nasıl istediğinizi? Bir birinizi tartmalısınız falan filan vs..
Önerim, aç insana denk gelmemen, ister istemez kafan ağrıya bilir.00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
105
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel böyle birşeyin caninizin istemesi.
Artık gecelik ilişkilerden kaçıyorum çünkü hayat tat vermemeye başladı sonunun olmadığını fark ettim.
Sadece bir gece için o kadar efor neden kendimden gitsin ki , sevgilim için canımdan gitsin bana daha kıymetli geliyor.
Galiba biraz duygusal bakıyorum ama benim için en kıymetlisi.
Gittiğim mekanları bile değiştirdim.
Sonu olmayan şey benim için kıymeti bitti.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek gecelik icin Yeri mekanı zamani kendin belirle kendini güvende hissedersin fakat tek gecelikte olsa iyi bir performans olmali degmeli beklediğine 1 5 yıl olmuş fiyasko olmamalı aceleci olma guven tek senin icin geçerli bir sey değil bunu unutma güvenmek için adim atilmali sadece guven değil hijyen de olmali şehvette performans da bir çok şey lazım karsinda ki tek gecelikse bunun farkında olmalı hic bir bilgini erismemeli ama tek kisi olsa duzenli görüssen daha iyi olmaz mi kafam daha rahat olur yipranmazsin psikolojik olarak bence
00 YorumlaKnk boş ver bende 21 yaşındayım benim canım da istiyor ama mecbur sexting yaparak mastürbasyon yapıyorum güvenemiyorum kimseye başıma kalır diye, o yüzden en fazla sesli sexting yapıyorum kızlarla anonim uygulamadan
04 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle yapiyorum ama yetmiyor dokunmak opmek istiyorum
- +1 yıl
Bı ara yapacaktım bı arkadaşım apar topar evlendi sordum üniversiteden aynı sınıftaki kızla sevgili olmuşlar bı kaç ay önce de birlikte olmuşlar bütün önlemleri almişlar yinede kız hamile kalmış 2. ayda fark etmişler hemen kız 2.5 aylık hamileyken evlendiler çocuk calişmiyor öğrenci idi okulu felan bıraktı dayısının yanında bulaşik yıkıyor demem o sıkıntı mastürbasyon yap sesli sexting yap ama bu işlere girme
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir birini bulup flört et bi sure. O sure içinde tanırsın zaten o kişiyi tahminimce.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılfb bul fb niye düşünmüyorsun?
tek gecelikte olur benm buradan bile tek seferlik ya da düzenli partnerlerim oldu. her yerden bulunabilir. sen yol yordam bilmiyorsun sanırım bu konuda pek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence sevgili yap ve o şekilde yap çünkü de ger türlü nasıl birine denk geleceğini bilemezsin pişman olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Guvenilmeyecek ne var ki? Anlamıyorum. Tanışma uygulamasından biriyle tanışıp aynı akşam seks yaptık. Olabilecek şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Herkes sıraya girmiş galiba ama bence sevdiğin biriyle yap yoksa seksten de iğrenirsin artık. Ondan sonra sevdiğin biriyle bile seks yapmak istemezsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBul düzgün birini 1 ay sevgili ol flort et guvenilir gibiyse yaparsin kondom va kayganlastirici al ama
00 Yorumla Yani sevişmek için sevgili yapmak da doğru mu? Mastürbasyon yetmiyor sanırım hiç. Güvenilir arkadaş yok mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı olarak sevgili yapman daha iyidir böyle kime denk geleceğin belli olmaz sevgili ile çok kez yapabilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. İnce eleyip sık dokursan güvenebilecegin birini bulabilirsin... Arzuya yenik düşüp acele etmediğin sürece istediğini alırsın;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseye güvenemezsin bence. Kimin aklından ne geçiyor bilemezsin erkek arsızdır bir kere olunca sürekli ister bu güven ortamı zamanla oluşur yine en iyi ihtimal sevgili yapman ve zamanla onu tanıyıp yönlendirmen
00 YorumlaKeşke böyle şeyleri göremesem karşı cinsden soğuyorum 🥲
10 Yorumla
+1 yılBir arkadaş edinebilirsin hem dost olur hem sevişmek istediğindr sevişirsin sevgili olmadan
00 YorumlaDönüş yok, başta yapmışsın artık, içini rahatlatmaya çalışıyorsun öyle diyerek. Kimle yaparsan yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sevgili tek gecelik olmayacaktır, devamını bekleyecektir... ben sosyal ortamlardan bul derim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılburada cok tanıstım ve sorunsuz idi bi kac kısı dısında basıma bazı tadsız olay da geldı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin seçim senin hangisinden pişman olmayacaksan onu yaparsın
00 Yorumla Guvenilir bir f*ck bdi bul bir kac defaligina ilski ysa sonra gorsmeyi birakirsiniz.
01 Yorumla😂😂😂 bu oltaya düşün canım bine oldu değil mi 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBulacaksin tek gecelik yatacaksin kalkip gideceksin yapacak birseyin yok
00 YorumlaTek gecelik olabilir, ben hep tek gecelik kaçamak yapıyorum. En iyisi öyle sevgili falan ugrasilmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl1,5 sene dayandıysan yine dayanırsın bence. Seks orucuna devam et
00 Yorumla
+1 yılO is uygulama da zoor İstanbul da ucretini verip isimi goruyorum
00 Yorumlaaynen biz erkekler de siz kadınlara güvenemiyoruz. Özellikle tehdit ediliyoruz veya peşimizi bırakmıyorlar. Bir kaç kere kaçamak yaptım salça oldular.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya olmuş. Çok aktif partner değiştirenlere dikkat et. Biraz tanış konuş anlık görüşürsün sonra veda edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuhhh 70 cevap. Atom molekül parcalma sorusu olsa bir cevap gelmezdi. Ulkece vur kac iliskide nirvanadayiz.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSavas ciksa bu kadar az zamanda bu kadar adam toplanmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir iki gün bilemedin bir hafta sanaldan konuş güven veriyorsa yap gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunun için güven şart ama bana güven demekle de olmuyor maalesef zaman gerekli ve samimiyet... Konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin
00 Yorumla- Daha fazla (75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Canım seks istiyor ama güvenemiyorum da kimseye ve tek gecelik olsun istiyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat