Libidosu düşük biriyle evli olsanız ya da sevgili olsanız ne hissedersiniz yani cinsiyet fark etmez birinin yüksek birininde oldukça düşük diyelim
Bu sizler için sorun yaratır mıydı evliliğiniz de ilişkinizde cevaplarınızı merak ediyorum
Libidosu düşük biriyle evli olsanız ya da sevgili olsanız ne hissedersiniz yani cinsiyet fark etmez birinin yüksek birininde oldukça düşük diyelim
Bu sizler için sorun yaratır mıydı evliliğiniz de ilişkinizde cevaplarınızı merak ediyorum
Libidosu yüksek ya da düşük bilemem.. Ancak evlilikte yılda 100 münasebetin altında olması, boşanma sebebi..
Üstelik dinen kadının boşama hakkı olmamasına rağmen böyle bir durumda kadına boşama hakkı bile veriliyor..
Sonuçta insan, zinadan uzak durmak, zinaya düşmemek için evleniyor..
Cevap
19Cevap
Benim için sorun olurdu aldatmazdım ama ilişki kötüye gider büyük ihtimal boşanırdık
Benim gibi düşünen biri🙈🙈
Aldatmak bana çok acımasızca geliyor kendime de yakıştırmazdım güzellikle boşanmak varken ne gerek var bu yüzden evlilikten önce denenmesi taraftarıyım kimin ne olduğu anlaşılıyor 😂
Kesinlikle 🙂zaten bunu anlamak zor değil
Libido yüksekliğini anlamak için Biriyle 3-4 saat vakit geçirmek yeter jest ve miniklerden direk anlaşılıyor tavırlardan ama ten uyumu ayrı bir olay
Büyük konuşmamak lazım kaybetmek istemeyip aldatmaya yönelebilirsin
Sende haklısın da başkalarıyla birlikte olup bide kocamın yüzüne nasıl bakıcam
Şimdi de sen haklısın 🤭😀
Bizi bundurumlara düşürenler utansın
Dayı sen düşme mazallah kalp felan vardır 😂😂
Her yerden bu tecrübeli kız çıkıyor karşıma kimsin sen kimsin sennnn çık dışarı
Ğqakshaşdjsl tamam dayı sinirlenme çarpıntı yapar 😂💁🏼♀️
Yanı bi taraf icin zor. Ihtiyacin karşılayamaz. Benim düşük mesela. Libido düşük kızı nerden bulurum bilmiyorum
Bu iş çok sıkıntı genelde hayatın kanunu mu bilemem ama düşüğe yüksek yükseğe düşük gelir resmen sınanma gibi umarım düşük birini bulursun
Ben bunu konuşurum zaten evlenmeden. Ona göre düsünsün. Yıllar önce düz duvara tirmaniyordum ama kısmet olmadı işte
Senin ki biraz bastırmaya gitmiş ama içinde bir yerlerde var gibi hissediyorum tetiklenmesi lazım bence
Yanı bilmiyorum ki. Enerjim yok. Çok istiyorum olmasını cunku evlensem kızı mutlu edemem böyle. Kimse böyle birini istemez
Senin durumun aşırı stres ve hayat yorgunluğu kaynaklı anladım şimdi olayı zamanla düzeleceğini düşünüyorum
Etkisi vardir da. Beslenmeye de bagli
evet o senin kadar heyecanli istekli olmayacak ne kadar dayanacaksin buna
Denizin ortasında susuz hissedirim denizdeyşm her taraf su ama içemiyorum öyle hissederim
Sorun olur çünkü düşük biriyle beraber olsam bı sure sonra aldatma hissi geçer insana
Yoo çok sorun değil. Yatağa atardım. Oynardım ben onunla. 😋
Düşük libidolu eş evliliği kanser eder ve biz evliliğimizi kanserden kaybettik 😔
libidosu sadece bana yükselen biriyle olmak isterim :)
Ben her gece illa icinde olacak bir enerji bulurdum hele bir de 2 4 c m olunca hic durmayan bir enerji var
Sürekli boyleyse olmaz
Yükselir benimle kesin 😂
Bir daha birlikte olmak istemem
Evet sonu biter ya da aldatmayla devam eder…
Büyük sorun
bişey olmaz hayat seksten ibaret değil
acayip sorun olur ya beni de etkiler
Yüksek birini daha bulurum
Ağlarım
Bana fark etmez
aldatma kaçınılmaz
Asla istemem
Benimle evlenen şanlı olacak bu konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?