Ya ben 30 yaşındayım, bakireyim demekten utanıyorum artık.
Allahtan kadın kadına cinsel muhabbet yapmıyoruz da.. yoksa bana g... tleryle gülerler. Yemek-icmek gibi bu şey abi yaaa... valla vajinam kapkara oldu, dudaklari sarktı oynamaktan.
Ya ben 30 yaşındayım, bakireyim demekten utanıyorum artık.
Allahtan kadın kadına cinsel muhabbet yapmıyoruz da.. yoksa bana g... tleryle gülerler. Yemek-icmek gibi bu şey abi yaaa... valla vajinam kapkara oldu, dudaklari sarktı oynamaktan.
Çevrede kıymetli ancak içi boşaltılan değerlerin yoksunluğunu çoğunluğa yayarak kendilerini meşrulaştıran insanların uğultulu seslerine maruz kaldıkça doğruluğundan ve hassasiyetlerimize bağlı gelişmiş davrabislarimizdan böyle şüpheye düşebiliyoruz. Evet hayatımızdaki kişi bakire değilim dese bu çok önemli bir değişim yaratmaz belki ancak bakire olduğunu söylemesi sizin zannınız dışında lehinize oldukça önemi puanlar yazar. Öncelikle partneriniz her ne kadar bu tür şeyleri öncelik meselesi haline getirmeyecek biri olsa bile bekaret zarınızın nesnel varlığından bağımsız olarak sizin geldiğiniz yaş ve bu yaşa gelinceye kadar geçirdiğiniz yaşam serüveniniz itibariyle kendi ilkelerinize, değerlerinize , hassasiyetlerinize ne kadar bağlı ve kararlı olduğunuz mesajını alır. Bu andan sonra konu cinsel iliski deneyiminiz olup olmadığından çıkarak şahsiyetinizde mevcut olan kararlılık, üstün irade, bağlılık gibi meziyetlerin onun size genel davranışlarında da belirli bir tutarlılık, ciddiyet ve saygı bulunması zaruriyetini yaratır. Uzun lafın kısası aleyhinizde zannettiğiniz şey ummadığınız şekilde lehinize olabilir
Cinsel istek erkekte olduğu gibi kadında da vardır. Erkek bir şeyler yaşıyorsa kadının da yaşama hakkı mevcut. Sadece bu konuda dikkat edeceğim husus partnerimin geçmiş ilişkilerine bakış açısı olur. Hayatında ben varsam benden önceki yaşantıları ona pişmanlık olarak gelmiyorsa o zaman ilişkide problem var demektir.
Bir şeyler yaşayıp yaşamadığını ben zaten öküz gibi değilde, normal bir üslup ile konu arası sorarım.
Bakire olmayan bir kız en fazla arkadaşım olur. Ciddi düşünemem.
Neden insanlar için bu konular bu kadar önemli bir türlü anlam veremiyorum. İnsanlar o kadar mı boş ve cahil mi başka konuşacak konu bulamıyorlar
Cevap
34Cevap
hiç bir şey. benim için önemli değil. hayat sevişmekten ibaret değil
Oranın rengi sarkması önemli değil önemli olan seftalinn sulu olması iyi olur fikrine katilirim
seninle olacak olan oran için olmayacak kafana takma
Öyle tabi de,
Orası da cirkinlesti artık
Olabilir boş ver
Bakire olmak suc degil inan bana kimse gülemez amasyada
Umurumda olmaz. Geçmiş geçmiştir. Benimleyken nasıl olduğu önemli
Neden evlenmiyosun ayrıca utanılacak değil gurur duyulacak sey
Rezil bir durum değil ama üzücü durum, ben de aynı
Bu kadar oynuyorsan sende @Zgın birisin demekki 32 yaşındayım ve senin gibi istekli birini istemeyecek erkek yok
Bu ayıp bir şey değil ki? Neden böyle düşünüyorsun? Bu sonuçta senin kararın ve zamanı geldiğini düşündüğün de yaparsın.
Ben de bazen yalan söylüyorum bazılarının yanında ya ezikleyecekler diye
Ne eziklenmesi sen en doğrusunu yapiyosun kendini kullandirtmiyosun
Yasitis aynıyım senle keşke dürüst hayırlı bir eş ciksaydida 25 yaşında falann evlenmiş olsaydik
Sende fazla oynama tam kararmasin ☺️
Bende benzer durumdayim. Açikcasi tanişmayi isterdim. Eğitimli, külturlü güvenilir bir insanım
En güzel tercih neden utanıyorsun?
Ona bakarsan bende kurudum kaldım o zaman.
Neden gülsünler onlar kim başkalarıyla evli hayatı yaşayacaklar sonra başkasıyla evlencek
Sen en doğrusunu yapiyosun sakin dert etme bende senin gibiyim illaki mutlu olcaksin emin ol
Onu anlatan arkadaslarin basitmis demek
Nasıl kapkara ögk
Seninle olan orana dikkat eder kesin yoksa kimse kimseyi aldatmazdi
Bakire olmak utanılacak bişey değil senle akranız ben de bakirim
Neden utanıyorsun, hayat bu kimin ne yaşadığı veya yaşamadığı kimseyi ilgilendirmez.
Evleneceksem ayrılırım egleneceksem sorun etmem
Açıklamaya koptum 😂
Utanılacak bir şey değil
Yap artık sen de, seviş yani. Seni tutan ne?
İki türlüsü içinde uranılmaz
aman vajina her turlu vajina bulursun kendine göre
Keşke seni tanıyor olsaydım
ee o zaman yașa mk elinden alan mı vardı 😆
Nesine gulecekler bakire olmak ayıp bir şey mi
Utanıcak ne var ki bunda
Bakire olmaması sorun olmaz benim için
Evlencek kadınsın işte
Ne hissederim normal derim
Hayatın tadı cinsellik
Evlen bence artik
Ben utanmıyorum