Eşimle hiç anlaşamıyoruz içimden söve söve bi hal oldum seks yapmak istemez derdin ne diye sorarim söylemez şakalaşmaz sohbet etmez herkesin bir sınavı var bu da benim sınavım mı acaba 2 çocuğum var boşadım diyelim onlar babasız kalacak gençlik hevesi gibi herşeyi içime atıyorum kavga etmek de çözüm değil istedigini söyle yine duymuyor dün kavg esnasinda hadi birlikte olalim da konu kapansın dedi aylardir birlikte olmuyoruz ve şu tavırları beni delirtiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynı durumu bende yaşadım ama evli değilim sevgilimle böyle bir olay yaşandı bende eşin gibiydim bunun nedeni bence çok sıkman ve hep ilgi istemendir bazı erkekler belli bir yerden sonra yeter artık diyor olgun olmasını istiyor karşı cinsini herşeyi tadında bırakmak isterken kadınlar sürekli ilgi istiyor bu nedenlede erkek soğuyor çünkü o adam bazen sessiz sakin bir kafa yaşamak istiyor dönem dönemde değişebiliyor kendimden bildiklerimi paylaşıyorum seninle ama dediğimi yapsan biraz adamı kendi halinde bırak birazda ilginin bir yeri herşeyin bir yeri var diyip tadında bırakmaya çalış
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sana bir şey söyleyim. asla çocukları üşünmeyin. babasız anasız kalmazlar. sonuçta eşler boşanıyor. ama bu süreçte çocuklar hem anasını hem babsını görüyor.
boşuna hayatını heba etme.
bir bayan arkadaşım var. eşi savaşta öldü. kzı için çırpındı asla evlenmedi sevgili bile yapmadı. kız 17 sine geldi. tartışırken annesi dedi ki senin için hayaımdan vazgeçtim evlenmedim bile dedi.
kız da dedi ki
bana en evlenseydin. hiç umurumda değil
sen de bu lafları duyacaksın.
herkes hayatına bakıyor sen de öyle yap
ayrılınca neden çocuk babasız kalsın. mahkeme haftanın belli günleri görüşmelerine izin veriyor.
kimse babasız anasız değil.00 Yorumla
Evlendikten sonra özellikle çocuklardan sonra kendini saldın mı acaba?
Kilo aldın mı?
Eğer kendine bakmazsan erkek soğur, ayrıca tam tersi de geçerli bence, erkek kendine bakmazsa kadın da soğuya bilir.
Bunlar benim tahminlerim ama bence bu sorunu çözmek için evlilik terapistine gidin mutlaka, bir sürü sebebi olabilir, profesyonel bir çözüm gerekebilir.
00 Yorumla
İki çocuk var sorumluluklarınız var onların hatırına dişinizi sıkın, adamın yedek bir hanımdan şüphe ettim. Ne var ne yok o sömürüyor olabilir. ya da fazla mastürbasyon. yapabilir. Çaktırmadan ona odaklan, bu arada sende istekli ol adama iyi muamele yap adamın tadın damağında kalsın seni istesin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeği problems😃
Gayet normal biraz açık giyin iki gün dışarı çık düzelir düzelmezsede kendi ipini çeker00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az 3 katı. Ama asla belli etmemeye çalışırlar. Kadın düzenli cinsel ilişkiye alışınca isteği daha da fazla artar. Erkekte ise durum biraz farklıdır.
Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir. Bu erkeğin aldattığı anlamına gelmez. Bu erkeğin psikoloji ile alakalı bir durum. Bir bayan İçinde arzulanmak kendine olan güveni arttırır. Erkeğin cinsel olarak arzulamamı ise kadın İçin olabilecek en kötü durumdur. Ayrıca Cinsel isteği bastırıp tatmin olamadığı için çok gergin olur.028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bu isteksizlik konusunda çözüm dersen, tabi ki var.
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi
Cevabından sonra sana bir çözüm yolu yazacağım. - +1 yıl
öyle bişi yok
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath gerçek bu maalesef. Eğer sizde istek az ise o zaman psikolojik bir sorun olabilir. Erkekler belli eder ama bayanlar ister. Ama kimseye itiraf edemezler maalesef. Ancak ciddi orgazm yaşamışsa bayan da erkek gibi hiç zevk almaz. Zevk almadığı İçin cinsellikten soğur ve sadece bir görev olarak adletmeye başlar. 😊
- +1 yıl
biyolojik olarak bile fazla istek yok dediğin yanlış
- +1 yıl
ayrıca sen kız değilsin anlayamazsın
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath şöyle yapalım. En azından burada evli bayanların sorularına göz atmanı tavsiye ederim.
Biyolojik olarak fazla istek yok demiştim. Tüm araştırmalar bunu ortaya koyuyor. Çevrende öyle görünebilir ancak durum bu şekilde. Allah bu şekilde yaratmış. Bu arada eğer orgazm olabilirseniz bir erkeğin aldığı zevkin en az 10 katını alırsınız. Bu bile başlı başına bir sebeb😊- +1 yıl
ondan mı daha çok aldatan erkekler
- +1 yıl
buradakiler de doğru söylemiyor zaten çoğu da erkek
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath erkekler kovalamak, elde etmek ve heyecan arıyorlar. Ancak bayanlar huzur ve güven ararlar. Tek eşli ancak yoğun seks isterler. Sebep farklı yani.
Sana cinsellikle ilgili birkaç soru sorabilirmiyim acaba?- +1 yıl
yanıldın
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath öncelikle Sözcü’deki yazı da ben haklıyım gibi ayrıca ben ilişkiye girmiş bayanlardan bahsettim. Bakirelerden bahsetmedim yAnii. Siz evli değilsiniz yani düzlenli cinsel ilişkiniz yok değil mi?
- +1 yıl
erkekle kadın sayısı eşit yani uydurmuşsun
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath
Sorun aslında bu https://m.youtube.com/watch?v=dLdvlOMY7tE
Cevap sahibi+1 yılDüzenli ilişkisi olan bayanlarda ciddi orgazm sorunu yoksa aşırı istekli olurlar. Erkekler ile tek partnerden dolayı pek istekli olmazlar. Bayanların mutlaka tam orgazm olup, rahatlaması lazım. Bu çok önemli. Yoksa sosyal yaşamda ciddi dikkat sorunu yaşarlar ve bundan hiç kimseye bahsedemezler.
- +1 yıl
abartma
- +1 yıl
dediğin kadar da bi fark yokmuş zaten
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath sanırım sende pek istek yok. Peki hayatında hiç yoğun orgazm hazzını iliklerine kadar hiç yaşadın mı?
Sana yoğun orgazm hazzını da söyleyim.
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım. Bunların hepsi yoğun oldu mu?- +1 yıl
kız mısın sen
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath hayır, nereden çıkardın. Sadece iyi bir gözlemciyim ve bayanların ruh hallerinden biraz anlarım.
Cevap sahibi+1 yılSoruma cevap alamadım😊😊
- +1 yıl
onlar erkekte oluyorda ondan
- +1 yıl
kız olmadığına göre bilemezsin çoğu kadında orgazm taklidi yapar zaten
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath zaten sorun orada. Taklit yaptığı İçin yavaş yavaş cinsellikten soğuyorlar. Sende de bu sorun yoktur umarım. Bu durumun çok kolay bir çözümü de mevcut 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet, cevabın 😊
Cevap sahibi+1 yılCevap vermeyeceksin sanırım.
İyi akşamlar o zaman 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen bu tarz durumları ben de yaşıyorum. Yalnız eşime zorla sahip olamam, güzellikle söylüyorum ama sürekli ertelenek için bshane buluyor. Durumlaromız hemen hemen aynı ve bu bazen çok can sıkıyor. Hani diyorkar ya, seks olmadan yürür mü? Seks hayatın değişmez bir parçası, eğer eşim ile olamayacaksam bu hayatı neden paylaşıyorum? Gmzüm dışarıya kaysa adımı şeredsiz koyarlar, zorka sahşp olsam adıma sapık koyarlar, hiç dokunmasam kalkmıyo mu diye alay ederler. Bunu kime danışırsan danış karşılığında hiç bir sonuç alamassın. Saygılar... 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim sürekli seks istiyor ihmal etmiyorum çok seviyorum onu. Bir erkek seninle yapmıyorsa başka bir kadın olabilir. İki çocuğun var sen ceptesin garantisin onun için. Boşanma seçeneğini düşünme şimdi onu izle telefonuna bak ve birbirinizle konuşun o konusmasada simdilik
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcabağ cocuklardan sonra kendini salmış olabilirmisin? Veya adama cok yapışmış?
Şöyle bir şey denesene, bende seni tınlamıyorum artık gibi yap. Mesela süslen püslen kiloluysan zayiflamaya calış. Biraz gizemli ol, evdeki görevini yap ama o sana nasilsa sende öyle yap ama daha kibar ve asil bir sekilde. Kendine vakit ayır. Sende sohbet etme ama küsme. Ben 15 senelik evliyim gercekten cok işe yarıyor. Adam da seni kaybetme korkusu olmasi lazim.41 Yorumla- +1 yıl
tecrübeye hastayız diye sonra bizi kınarlar :D. ben de 9 yıllık evliyim. ne kadar oturaklı mantıklı şeyler söylemişsin
+1 yılSorunlar ve seks hayatimin vasatljgi benimde var.. o yuzden uzun bir suredir haaytin renklerini kaybettiğim için buraya gelip vakit geciriyorum.. belki uyumlu bir partner arayışı içinede girmede8m diyemem kisacasi seks ve arayıslar bazen insanı karmakarişik yapabiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın kaç? Benim bir arkadaşı kocası iki çocukla ortada bırakıp gitti. Kizin ne parası var ne bir şeyi. Cocuklar küçük annesine bırakıp orada burada çalışcam diye uğraşıyor kaç aydır.
Karisini paraya doyurup eve tıkıp aldatan adamlar da var, kadinin haberi yok. Dedigin gibi herkesin bir imtihanı var ama senden daha kötü durumda olanı da var. Iyi taraflarını görmeye çalış eşinin. Yari yolda bırakma, aldatma gibi şeyler daha ağır mesela.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl işte kocaya bak
Siz kızlar böyle tipleri resmen çekiyorsunuz. Daha doğrusu seviyorsunuz. Ne zaman iç içten geçerse o zaman basıyorsunuz ver yansını. On sene önce aşık olduğum bir kız vardı. Gitti başkasıyla evlendi. Şimdi durumu senden beter ve onunda bir kız bir oğlan iki çocuğu var. Geçen sene faceden bana yazıyor kocasına ver yansın ediyor. Belki tipi ve maddi koşulları benden iyiydi ama bende olan ve onda olmayan bir çok şey vardı.
Ne diyeyim bilmiyorum. Allah huzur versin sizlere12 Yorumla
Soran+1 yılAma senin basindan geçenle benim olayımı kıyaslaman çok yanlış belki bir seçenek olsa eşimi seçmezdim kasabada evlendik sonra şehire yerleştik bazen ihtimaller ve seçenekler çok kısıtlı şu durumdayken kime yazsam beni ciddiye almaz seks peşinde olduğumu düşünür
Cevap sahibi+1 yılBen düşünmem ve düşünmedim
Yaşadığım olayı seninle kıyaslamak değildi bu. Yani genel anlamda sevdiğiniz aşık olduğunuz kişiye değilde başka opsiyonlar devreye giriyor sizde. Dertleşmek istiyorsan takip et istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evli olacağım karım beni isteyecek ben bunu geri çevireceğim. Bunu belki bir iki sefer erteleye bilir ama üçüncüye olmamalı erkekte kadında cinsel olarak ihtiyaçtır birbirine eşlik bunu gerektirir olmalı bu kocalık ve eşlik görevidir.
Arzular köreltilmeli dışarıya olan gözler kapanmalı eşlik vazifesi budur. Yoksa kadında gider aldatır erkekte gider aldatır.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mtfkt Valla artık çükü kesicem bir bok yaşamadım yaş 24 kız ne nasıl bir varlık vücut mücut bir halt bildiğim gördüğüm yok.
Cevap sahibi+1 yılUlan 11 yaşında ki çüküsü kalkmayan emirin sevgilisi var. Harbiden kendime baya bir üzülüyorum
+1 yılbabasız kaldı diye hiç bi çocuk ölmüyor ki bu onlar için daha iyi hiç bi çocuk anne babasının kavgasını ya da mutsuzluğunu görmek zorunda değil eziyet etmek bu
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin sapısal olarak böyleyse yapacak pek bir şey yok. Çünkü ilaç takviyesi ile yaparsa diyelim bir iki değil her seferinde kullanmak zorunda kalacak bu da ona kalıcı hasarlar verebilir ve var olandan da mahrum olabilirsiniz. En iyi yol bir doktora danışınızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl9senelik evliyim ve son 4 senedir özellikle çocuk olduktan sonra benim eşimde aynı.. üzülüyorum, kavga ediyoruz sonra bir ilişkiyle düzelecek sanıyor. 2 haftayı buluyor ilişki süremiz.. çok konustum hak verse de en son ben buyum istekli değilim dedi... çocuk olmasa ayrılırdım ama böyle de gençlik bitiyor. Senin durumunu çok iyi anlıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYa sağlık sorunu var ya aldatıyor. Erkekler biyolojik olarak da aylarca birlikte olmadan/boşalmadan duramazlar. Ya iktidarsız ya da zaten başka biri var
20 Yorumla Aldatıldığını düşündüm.
Enerjisi başka birine gidiyor diye düşünüyorum.
Mastürbasyon bağımlısı da olabilir.
Gizlice banyoda falan hallediyor olabilir.
Ayda bir isteyen libido olacağını sanmıyorum.
Mutlaka senin dışında boşalıyor.00 Yorumla
+1 yılBen anlamıyorum bazı erkekleri at gibi karısı var sevişmiyor lan benim dağı taşı s*kesim var bide öyle fizikteki güzellikteki kadınla nasıl sevişmiyorlar anlamıyorum sabahlara kadar dinlene dinlene sevişirim 🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılSenden vazgeçmiş bu. Bildiğin ciddi bir sorunu olmadığı da anlaşılıyor. Hayatında bir başka kadın olma olasılığı yüksek..
11 Yorumla
Soran+1 yılOlsa anlardım o da yok
Öncelikle bir evlilik terapisti sen destek almalısınız diye düşünüyorum.
Ve süreç nasıl ilerlemeli uzmanlar karar versin.
Lütfen uzman yardımı almaktan kaçınmayın
00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar evlendikten sonra 50 yıllık evli gibi umursamaz oluyor, erkeği de cepte görüyor sallamıyor, erkek de yavaş yavaş umursamaz olup çıkıyor tabi..
00 YorumlaBi danışman tutun psikolojik danışmanlık yani, evliligini kurtarmaya bak. Ben aylardir ilişkiye girmiyorum ama ortada çocuk var bosanma mevzusu iyi bir iz bırakmıyor cocuklarda bu bariz belli yani
00 Yorumla
+1 yılBazı yaşlarda erkek tamamiyle asexual olabiliyor. Sosyo psikolojik faktörler bunda çok etkili. Sana tavsiyem üstüne fazla varma adamın ciddi bir derdi var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBenim merak ettiğim neden böyle biriyle evlendin? Neden iki çocuk yaptın? Bunlarinyaotin neden şikayet ediyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBirinin sonradan değişmiş olma ihtimali neden bu seçeneklerde yok
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Sende zorlama seni boş bı obje gibi görmesine müsade etme
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkelelr ister kadinalr istemez ya cirkinsin ya da başkası var kocanın hayatınday ada kocamda sıkıntı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten bu zaman da erkeklerin en büyük sorunu antrapoza girmiş gibi davranmaları, çocuk olunca boşanma zorlaşıyor. Kadınlar anne moduna girse yine kadın sorun oluyor girmese yine kadın sorun oluyor erkeklerin ne istediği belli olmuyor.
00 Yorumlaİçi geçmiş adamın 😂😂😂 şaka bir yana belki büyük bir derdi vardır. Konuşmuyorsa zorlama sende bir müddet umrum dışı takıl
00 YorumlaBence evliliğiniz de s*xten önemli oturup konuşmanız gereken daha önemli şeyler var buradan öyle gorunuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İyi aklın gözün kaymiyor.. böyle eş mi olur seks yapmamak ne demek o zaman ne halt yemeye evlendi.. yaslar nedir?
00 Yorumla
+1 yılBoşan arkadaşım, aynı sorundan bizde sıkıntılıydık. İki çocuk var, sabrettim sabrettim ama olmuyor. 9 ay önce bitirdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen yanlış yapıyorsun Madem seni mutlu etmiyorsun sen de seks yapmayalım seni sevmiyor sen de bunları yapan birini bul
00 Yorumla
+1 yılYa evli olmak üç aşağı beş yukarı böyle sanırım. Yapacak bir şey yok çocuklar için devammm
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen kavga kıyamet de olsa jeton bu kafaya düşüyor
- +1 yıl
Napıcan kanki zaten ayrılsan o da problem çocuklu kadın inan daha da az yaparsın Seksi düzeltmeye calıl
Soran+1 yılAynen sabır sabır başka bir care yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence sorun sende. Kızı tatmin edemiyorsundur. Tatmin olan kadın asla ama asla seksten vaz geçemez. Aklı başkasına kaymadan bir terapiste gidin.
14 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiği kişi erkek ama gsvsbdjsjd
Cevap sahibi+1 yıluuups pardon. Seks istemeyen erkek, hiç duymadım, bilinçaltım kadın diye yorumladı. Sevgilisi vardır ne olacak? ya da sertleşme problemi. Erkek basittir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem isteksiz yapmak istemiyorsa bu adam kesinlikle aldatıyor başkasını bulmuş ihtiyacını onla gideriyor demek
20 Yorumla
+1 yılMerhaba biraz uğraş ilgisini çekmeye calis ama sen zorlama asla
00 Yorumla
+1 yılEşinin diyeceksin açık açık sen yapmazsan yapan birileri bulunur diyeceksin
00 YorumlaYani çocuklarını böyle bir adamla büyütmek istediğine cidden eminmisin
00 Yorumla
+1 yılAyrılık gorusturursunuz çocukları herkesin esi böyle bu devirde maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiye rast gelmişsin. Balın tadının farkında değil.
00 Yorumla Karşına alıp sorun ne işe konusmalisin yürümüyorsa ayrıl gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemeyen erkeklere şaşırıyorum acaba sağlık sorunu mu var yoksa istek mii yok anlayamıyorum ben günde en iki defa yaparım sevgilim le yine de doymuyorum
00 Yorumla
+1 yılBenim tahminin büyük ihtimalle iş ve ekonomik yaşantısındaki sıkıntı.
00 YorumlaKiminin karısı var seks yapmaz kimisi de karım olsa da 24 saat seks yapsam diye hayal kurar
00 Yorumla8 yılda iki çocuk çok Neyse olmuş artık
İlişki için Bir uzmana doktora gidin
00 Yorumla
+1 yılAblam mücadele edin Allah yardımcınız olsun inşallah
00 Yorumla
+1 yılHayatında başka bir kadın vardır büyük ihtimalle..
00 Yorumla
+1 yılBelki kalkmıyor dur ya da dışarda işini görüyorsa 2. ye gerek yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTmda yani sorun bumi simdi sende esine azdirici kaldirici icir bak seni nasil sxiyor
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olalimda konu kapansın mi? Adamın zkkimi kalkmıyor bu ne tavır?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir durum aman ne sebeble kavga ettiniz her zaman seni ihmal ediyor kocalık vazifesini yapmıyorsa büyük sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılSebep söylediklerim sevmiyor sevgisini göstermiyor veya seks yok
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum zor bir durumdasın eğer şiddetin ve ihtiyacının dozu her zaman artıyor ise boşanmaktan başka bir çözüm yok gibi
+1 yılOndan sonra niye aldatıyorsun diyorlar böyle kazmalar yüzünden
00 YorumlaBaşkasının vereceği zevki ilgiyi merak edeceksin yakında yavaş yavaş
00 YorumlaBüyük problem var yönlendireblirsen psikolog en doğrusu olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHak ediyor kaçamak gizli şeyleri bu gibi eşler hiç mi dokunmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşlar kaç
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı şeyler deneyin. Kendine fantezi çamaşırlar almayı dene. Onu baştan çıkar. Tütsü felan da alabilirsin odanıza.
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kadin olarak bunu denememe ihtimalim nedir sizce adamın yanında çıplak dolaşsam umursamıyor
Cevap sahibi+1 yılHaftada kaç?
Soran+1 yılYılda 1-2
Cevap sahibi+1 yılYuhhh. Kocanda iş yok o zaman. Azdırıcı şeyler yedir. Aktarda epidepyumlu macun var ondan al yedir bi kaşık bak neler oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuklardan sonra salmış olabilir misiniz? Önceden istekliyse şu an sizi beğenmiyor olabilir.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlım bu adam evlenmeden önce nasıldı tavırları ilgisi alakası vs nasıldı
18 Yorumla
Soran+1 yılBöyle degildi istekliydi
Soran+1 yıl8 olacak
Cevap sahibi+1 yılNe zamandan beri evlisin tatlım
Soran+1 yılSEKİZ
Cevap sahibi+1 yılTatlım az buz zaman değil şöyle söyleyeyim tatlım çocuk olduktan sonra biliyorsun nelerin değiştiğini anladın sen onu ondan kaynaklı olabilir mi
+1 yılÇok yoğun mu çalışıyor pisikilojik sorunu olabilir bir erkeğin seks istememesi ilginç
011 Yorumla
Soran+1 yılHerkes gibi çalısıyor ama herkes eşim gibi bahaneler uydurmuyordur yıllardır
- +1 yıl
Başka biri olma ihtimali var mı peki tahimince bakımlı ve güzel istekli bir kadınsın
Soran+1 yılO da yok onu da çok sordum sormadan telefonunu sürekli takip ettim ama yok yani
- +1 yıl
Ozaman halk arasında ki şey olmuş yani yarım sertkeme sonunu var buda onun isteksizlik yapiyor
Soran+1 yılO nedir
- +1 yıl
Yarım defigim seymi
- +1 yıl
Şu yorum dan konuşmak kadar uyuz olduğum bişey yok ya burada
Soran+1 yılYarım sertkeme
- +1 yıl
Ya nasıl tarif etsemki iki dk dm ye gelsen
Soran+1 yılBuradan anlatırsan sevinirim
- +1 yıl
Burdan zor oluyor amlatim sonra bitince engel atarsın ne var bunda
Baska biriyle gideriyordur o ihtiyacını aklında başka biri olabilir en son ne zaman yaptınız
Şimdi sana da hak veriyorum ihtiyacın var böyle şeylere haklı olarak kocandan bekliyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ani hamla yap ona , yani birden birde fermuarını açı başla veya uyurken üstüne çık fırsat verme emrivaki yap yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir an soruyu karım sordu sandım. Dur bir dakika, belki de karım sormuştur!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSohbet etmiyor mu sorunun ne olduğunu söylemiyor mu
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır milyon defa sordum kavga da ediyorum başkası mı var niye istemiyosun sevmiyor musun cevap yok seviyorum niye sevmeyeyim diyor seks yine yok
- +1 yıl
Peki maddi açıdan sıkıntı var mı acaba
Soran+1 yılBunun maddiyatla alakasi yok
- +1 yıl
Çok var inan
Soran+1 yılYa bak etrafimda herkes bizim gibi kredi ödüyor arabasinın bakımı için para ayırıyor falan bakıyorum eşleriyle sohbet muhabbet zirvede boş bogazlik edip anlatıyorlar da zaten hersey para değil onu etkilemek için giyiniyorum bakmıyor bile
- +1 yıl
Yani yanlış anlama da özelde konuşsak belki bir kaç yöntem ile sorununa çözüm buluruz
- +1 yıl
Sen elinden geleni yapıyor sun da onun da erkek olduğunu hatırlatan gerekir
- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim seks yapmak istemiyor, derdini de söylemiyor. Nasıl bir çözüm bulacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler