Cinsel Yaşam Cinsellikte başım ağrıyor bahanesi ile reddedilmek seni üzer mi? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellikte başım ağrıyor bahanesi ile reddedilmek seni üzer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır üzmez 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bunu akışkanlık haline getirdiyse sinir olur ve üzülürüm Ama 40 yılda bir denk geldiyse sorun yok anlayışla karşılarım 2 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl O günden sonra bir daha beni cinsellikte yanında bulamaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabi ki etmez. ama surekli agirise, o basi degistirerim. Tedavi olamaz oyle bas. 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gerçekten baş ağrısı yoksa elbette üzer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır üzmez
Bunu akışkanlık haline getirdiyse sinir olur ve üzülürüm
Ama 40 yılda bir denk geldiyse sorun yok anlayışla karşılarım
O günden sonra bir daha beni cinsellikte yanında bulamaz.
Tabi ki etmez. ama surekli agirise, o basi degistirerim. Tedavi olamaz oyle bas.
Sonucta kendi ipini kendi ceker bana fark etmez
Gerçekten baş ağrısı yoksa elbette üzer
Bahaneyse üzebilir gerçekse üzmez
diğerinde de benim gözüm ağrır.
Üzmez