Benim bir erkek arkadaşım var. Biz senle iyi anlaşıyoruz sevgili olmayı deneyelim dedi. Ben de kabul ettim. Sonra bu çocuk bana birlikte hafta sonu tatile gidelim rezervasyon yaptıralım diyor şimdi daha yeni sevgili olduk hemen hafta sonu tatile gidelim diyor. Amacı cinsellik mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani yüksek ihtimal Evet öyle ama tabii şimdi şöyle bir şey var tatilden ne zaman Evet aklına ilk hemen insanların cinsellik geliyor olayı bir de başka açıdan bakmalı Ama senin olayın için demiyorum Tabii ben genel anlamda söylüyorum senin olayında hemen Haftasına tatile gitmek istemek bilmiyorum çok iyi bakmak lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki amacı, cinsellik. Yok, "sana dokunmam, etmem" diyen erkeklere inanmayın. Bu zamanda, dinciler bile ; dayanamayıp mala vuruyor. Bir de Madem otel ve rezarvasyon konusu açılmışken şunu da belirteyim. Eğer ikinizden birisi, memurluk düşünüyorsa; otel kaydınızın olması elenme nedenidir. Bir çok kadın/ erkek aday, sırf bu yüzden güvenlik soruşturmasından geçemiyor. Çünkü akp, dinci olduğundan ; otel kayıtlarını öncelik veriyor. Bu durumda, gayri resmi ilişki tespit ettiği an atamanızı yapmıyorlar. Aman dikkat! Seks yapacaksanız ve memur olmayı da düşünüyorsanız, kayıt istemeyen yerlerde işinizi görün. Sonra, neden atanamadık diye üzülmeyin.
032 Yorumla
Soran+1 yılAaaa öyle şeyler oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılDuymadım, evlenenler biliyorum.. Şaşırmamanız gerekir. Çünkü hukumet, dinci.
Cevap sahibi+1 yılElenen arkdaşalr biliyorum. Referansları arayıp söylemiş ; seni böyle ahlaksız bilmezdik, "Ataman olmayacak ve bir daha bizi arama" diye.. Yani, otel kayıtlarına bakılıyor
Soran+1 yıl@GRİMM07 sallamıyor öyle
Soran+1 yıl@GRİMM07 bunu ben de duydum teyit ettim
Cevap sahibi+1 yıl@GRİMM07 TSK da, çoğu aday spor mülakatlarından elenir. Bu yüzden, otel kayıtlarına felan bakmayıp; liyakati esas alıyorlar mecbur. Bu yüzden TSK' da referans olayları da fazla yok.. Lakin TSK adaylarında da otel kayıtlarına baksalar; asker olacak kişi bulamazlar. Çünkü subay olma potansiyele sahip olanlar, çok çapkın oluyor. Kendi, komutanlarımdan biliyorum ve hepsine de hak veriyorum. Yanlış bir şey yapmıyorlar. Ben de çapkınlık olsa, ben de yaparım. Hukumet, fişleyerek yanlış şeyler yapıyor. Hat da Uzmanlar bile, fena kız düşürüyor.. Lakin müdürlük, hakimlik , savcılık , uzman yardımcılığı gibi kariyer mesleklerinde; adayların dinci profile sahip olup olmaması önem arzediyor. Çünkü bu mesleklerde, talep çok ama çok fazla. Eleme kriteri ise, dine ne kadar bağlı olup olmadıkları.. İcra müdürlüğü mülakatındaki arkadaşım, sırf nişanlısı ile aynı otelde kaldığı için; referansından telefon geldi. Ona dediler ki; '' yazıklar olsun, seni ahlaklı bilirdik, bir daha bizi arama ve referansından çekiliyoruz'' demişler. Allah aşkına, güvenlik arşiv araştırmasında; otel kayıtlarına bakmıyorlarsa, nereden bilecekler bu referanslar? An be an, haber gidiyor onlara..'' Referans olduğun kişi böyle bir adam, yine de referans olacak mısın'' vs diye soruyorlar. Elenme gerekçesi de asla yazılı olarak bildirilmez, bu durumda otelde kaldığı için de elendiğini ispatlayamadığı için de dava da açamaz.
Ayrıca Mesleğe başladıktan sonra, çapkınlık yaptığı tespit olunanlar da sürgün yiyor. Daha yeni bir İcra müdürü yardımcısı, sürgün yedi. Hakim de Diyarbakır'a sürgün yedi. Hukumet, zina karşısında; çok ciddi tepki gösteriyor. Ama TSK'ya eğitimli personel bulmak zor olunca; TSK 'ya bulaşmıyor. EGM için de aynı şey geçerli.. Ama sürüsüyle, kariyer mesleklerine atanmak isteyen on binlerce dindar aday var.. Bu yüzden, kariyer mesleklerinde; çok rahat hareket ediyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@perla23 Doğru, seks yapanları kıskanıyorum. Çünkü bana, seks yapacak kadın denk gelmiyor. Lakin engellemeye çalışmıyorum. Yorumum da belirttiğim gibi; kayıt istemeyen yerler varsa, oralara gidin ve tüm gün yapın diyorum. Günü birlik, oda kiralamalar oluyor. Oralara gidin.. İnanın icra müdürlüğü mülakatları, geçen hafta açıklandı. Bir çok kemalist arkadaşımız elendi hepsine de özelden sordum; otel kaydı var mı diye.. Referansı olanlar bile, vardı dedi. Merkezi Türkiye'de olan her şey, incelenir arkadaşlar. MİT , hepsini inceler.. Lakin burayı, incelemek aklına gelmez. Ayrıca Whatsap, ınstagram, telegram gibi merkezi yurt dışında olan ağları; inceleyemez. Lakin telefon konuşmalarını bile , dinler. Akp , çok ağır suçlar işliyor. Vatana ihanete varana kadar, ağır suçlar işledi. Telefon dinlemeleri, bunların yanında hiç bir şey kalır.
Cevap sahibi+1 yıl@GRİMM07 devlet, özel sektörü engelleyemez. Özel sektördeyim, ben. Akp gidince. akp yi yargılayan hakimlerden olacağım.
Cevap sahibi+1 yıl@GRİMM07 telefon kayıtları, geçmişe dönük dinlenemez; anlık dinlenebilir. Referansları da adamı, telefondan aramış. Ayrıca elenme nedeni, fetöcü veya pkkalı olmadığı müddetçe; asla yazılmaz. Aksi halde, devlet ileride tazminat öder. Terör örgütleriyle bağlantısı olmayanlarda, geçen ifade şu: sözlü sınavda başarısız.
Cevap sahibi+1 yıl@GRİMM07 doktor kıtlığı var. Bu yüzden doktorlarda, şartlar baya esnek. Öğretmen arkadaşının, karşı cinsle rezervasyonu var mıydı?
- +1 yıl
Bu olayların partilerle alakadı yok adamla alakası var zamanında chpde kapalı kızları okula almayın okuldan atmıstı hadi bunu da boykot et herkese eşit davranılması gerektiğini savun kardeşim partilere dayalı hareket etme biri diğerinden daha mı iyi sanki hadi dediğin gibi biri kapalılığı savunuyor ahlaksız kabul etmiyor dedin diğeri de kapalıları okula almıyordu okukdan atıyordu nerde adalet iki tarafta da insanlarımız mağdur oluyor eşitliği savun savunucaksan
Cevap sahibi+1 yıl@GRİMM07 chp li değil; zafer partiliyim. Ayrıca chp nin bu yanlış uygulaması yüzünden, akp iktidara geldi. Bu yüzden kapalı kadınlara yapılan zülümleri, tasvip etmem mümkün değil. Laiklik, bir dini baskıyla yok etme aracı değil; tüm dinlerin özgürce yaşamasını sağlama aracıdır. Ancak 28 Şubat müdahelesi doğruydu. Çünkü Necmettin ERBEKAN, şeriat devleti kurmaya çalışıyordu. TSK müdahile etmeseydi, iç savaş kesindi. Ne demişti ; '' adil düzen gelecek ama kanlı mı kansız mı?'' demişti. Adil düzen deyince de şeriatı kastettiği çok belliydi. Çünkü, şeriatçı idi..
Ama müdahaleden sonraki bazı uygulamalar, çok yanlıştı. Tek yanlış uygulama, kapalı kadınlara yönelik yapılan haksızlıklar idi. Kesinlikle, tasvip edilemez! Ancak devlet, cemaatlerden temizlendi ve fetö, yurt dışına kaçmak zorunda kaldı. ABD nin din devleti projesi de suya düştü. İşte bu yüzden fetöcü savcılar, bir hukumet ortağı dışında; diğerlerinin şikayetçi olmamasına rağmen (Erbakan da dahil!) Anında, iddianame hazırladı. Akp de cezaları kesti. Ama en fazla güveni kötüye kullanmadan, ceza kesilebilirdi. Çünkü, darbe felan yoktu ortada.. şu an Afganlar, Pakiler ve Suriyelilerin eliyle, din devleti kurulmaya çalışılıyor. Bop projesi tıkır tıkır işliyor. Zafer partisi, tüm bu ABD projelerini susturacak tek partidir. Eğer akp yine 2023 de kazanırsa; sadece pkka ile değil, 15 milyonu aşkın sığınmacı ile de baş etmek zorunda kalacaksınız.
Cevap sahibi+1 yıl@GRİMM07 hmm ilginç.. Ama otel kaydı yüzünden, referansı olup da elenenler de biliyorum. Belli ki öğretmenlerde, ciddi araştırma yapılmıyor. Ama adalet bakanlığı, ciddi bir kurum. Ayrıca tamamen, Menzil tarikatının elinde. Bu yüzden, ince eleyip sık dokuyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@GRİMM07 yorumumu iyi okusan, en son ki yorumunu yazmazdın.
Soran+1 yılGörüş sahibi arkadaşım sorumu beğenir misin seni ekleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılBeğendim. Profil fotomda, Atatürk fotoğrafın Üzerinde Gök Türk amblemi var.
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adımı, kimseye açıklama. Cinsellik konularında, adım geçsin istemiyorum.
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTamamdır ekledim sizi kabul edersiniz
Çok mantıksız soru 😊 ya amacı cinsellik olmayan erkek olmaz. Kimi uygun zamanı bekler açığa çıkarır kimi sinsi sinsi ilerler kimi de aşıktır ve teninde ister neticede seks istemeyecek adam yok. Önemli olan nokta bu seks olayını niçin istiyor? Amaç sadece salt seks mi yoksa? Bunu öğrenmek de sana kalmış ancak sen tanıyabilirsin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynen öyle. Eleman olaya hızlı giriş yapmış.👍😉
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok hızlı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani büyük ihtimal öyledir yoksa neden çağırsın bu arada bu dünden beri sorulmuş kaçıncı benzer soru
11 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki sorunlar hep benzer
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet cinselliktir
00 Yorumla Sen kendini biliyorsan öyle bir şey yaşanmaz ama amacı cinsellik olabilir tabii ki ama aynı şekilde olmayabilir de bunu bilemezsin sadece bilmeni istediğim şey şu ki ateşle barut çok fazla baş başa bırakılmamalı. Cinsellik olmasa bile bir şeyler olur.
O pişmanlık çekmez ama sen çekersin.20 Yorumla
+1 yıl"Biz senle iyi anlaşıyoruz, sevgili olmayı deneyelim" ne ya? 😂 Aşırı duygusal bir ilişki (!)
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılGidelim kamp yapalım dememiş, amacı cinsellik olan adam binlerce lira dökmez seninle vakit geçirmek için. Bana gel der vs vs
121 Yorumla
Soran+1 yılBana gel diyemez çünkü ailesi ile yaşıyor
Soran+1 yıl@mrfatbee gittiğimde seks yapmam dersem
Soran+1 yıl@mrfatbee zaten attığı otel odası resimleri de 2 kişilik yatak
Bana bunu bu şekilde atması hakaret mi
Soran+1 yıl@mrfatbee aynı yatakta
Ayrı değil
Soran+1 yıl@mrfatbee çift kişilik yatak işte
Hangi otel olduğunu bilmiyorum
Soran+1 yıl@mrfatbee evet
Soran+1 yıl@mrfatbee tamam
Soran+1 yıl@mrfatbee ikimizde 30
Soran+1 yıl@mrfatbee evlenmek için maddiyat lazim
Soran+1 yıl@mrfatbee hayır
- +1 yıl
Başka yerde konuşsanız artık?
Cinsellik tabi ne sandın.
Sen gidebilir misin tatile?41 Yorumla- +1 yıl
İki taraf içinde iyi değilmi
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBelki iyi vakit geçirmek belki cinsellik ama sende hep ilkokul çocuğu gibi el ele oturacak misiniz sandın 😀😀😀😀
21 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Gel f*ck olalım dıyememıs iyi anladıyoz sevgılı olalım hafta sonuda tatılde yıyısek dıyor
Baya yaratıcı02 Yorumla
Soran+1 yılAmaç o mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulmuşsun işte bak seninle eğlenebilecegini düşünşyo hemen tatil ayarlamış hem de ekonomi kötüyken. Kıymet bileceğime ikilemde kalıhosun eğer cinsellik olsaydı amacı otelde yemek söyler odaya çıkarırdı sarhoş olunca , bence değerlendir ama cinsellik yaşama ilk 1.5 ay çok önemli.
11 Yorumla- +1 yıl
eglenmek de lazım sevıgılı ıle dımı
+1 yılEvet bence bunca sene sevgili olmayı akıl etmemiş olur olmaz aklına tatil gelmiş hayret.
21 Yorumla- +1 yıl
Ama her yakınlaşma cinsellik olacak değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olmak böyle mi oluyor okeye dördüncü alır gibi? 😂
Karşılıklı hoşlanma , duygu durumları falan?23 Yorumla
Soran+1 yılDeneyelim dedi işte
Cevap sahibi+1 yılDenemeyle olmaz o iş. Frekans ve hoşlanma meselesi
Soran+1 yılYoo ya hiçbiri bende
+1 yılSevgili olmayı deneyelim diyenle tatil haa heralde yani cinsellik amacı, beğense hoşlansa ciddi düşünür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHee amacı cinsellik. Ya amacı cinsellik olan birisi niye tatile para döksün. Az para mı bu dönemde tatile çıkmak
00 Yorumla Başka ne olacak.. bedavasin... eskort cagirsa günlük 1000 lira verecek
02 Yorumla
Soran+1 yılAma. Sevgili olalım ödedi
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. seks yapmadan sevgili mi olunurmuş, siz anaokulu çocuğu musunuz?
Korkup kasma kendini, rahat ol 😄
00 Yorumla
+1 yılAmacı kesinlikle cinsellik ve sizi daha yakından tanıma isteyi
11 Yorumla- +1 yıl
Hangisi
+1 yılBir haftalık ve hafta sonu tatil daveti. 🦊 Kurnaz bir abaza
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmacı salt cinsellik olsa direkt eve ya da otele çağırırdı. Tatile davet etmiş yani seninle güzel vakit geçirmek istiyor.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Emin ol seninle kardeş kardeş gezmek için çağırmıyordur tabii bu benim görüşüm
00 Yorumla
+1 yılsen gitmek istersen git tanış kaynaş seviş onun değil de senin ne istediğin önemli
00 Yorumlaİyi tanımadığı kişiyle insan nasıl tatile çıkma teklif eder?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaw kacinci yuzyilda yasiyosun sen bro adam la arkadastim sevgili oldum diyosun hani daha ne kadar tanicaniz birbirinizi sen onun neler yapailcegini kestiremiycek kapasitedemisin tatile gidelim demis git oyle bisi yasanirsa aniden istemedigini soylersin olur biter daha yeniyiz gibisinden konsursun sorun olmaz takma boyle konulari
00 Yorumla
+1 yılNeden hemen kötüye çekiyorsunuz ki belki seni daha iyi yakından tanımak için gitmek istemiş olamazmi
00 YorumlaO işin sonunun ne olcagini hepimiz biliyoruz. Senin niyetinde de varsa gidebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılKaç oradan seni kesin s*kecek bu. Ya da ver gitsin. Sana kalmış
00 Yorumla Bu senin tercihin. Onun amacı cinsellik olsa bile ben şu an hazır değilim henüz erken diyebilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudan cinsellik demedi ki ama
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var, tatile gidince illa sevişecekmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen cinselliktir ama romantik bir hava da oluşurmaya çalışıyor olabilir. Hemen kalbimizi karartmayalım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYok bee sen yanlış anlıyorsun için fesat senin adamın iyi niyetini tersine çekiyorsun adama yazık haksızlık ediyorsun 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ne kadar da düşünceli bir adam. senin iyiliğini düşünüyor bak. mis gibi hafta sonu tatili. sen de saf kız
02 Yorumla- +1 yıl
işiniz gücünüz çü'k zaten sapıklar
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer şekilde cinsellik hazırsan istiyorsan git sende o gibi zevkini al değilse boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ne cinselliği mangal yapicak seninle prenses maria
00 YorumlaE bi zahmet ya cidden soru sormus olmak için mi soruyonuz gerçekten bu kadar saf mısınız
00 Yorumla
+1 yılO adamdan uzaklaş bence
20 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz bunlari
01 Yorumla
Soran+1 yılO beni buldu
+1 yılZaman Makinesi taktiği
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Tatil sayesinde insanlar birbirlerini daha iyi tanır. İlişkinin 6 ay sonrası gibidir
acelesi neymiş keyifçi insandan uzakdur
40 Yorumla
+1 yılAmaç cinsellik
10 YorumlaHayır
Ninni söyleyip seni uyutacak
10 Yorumla
+1 yılHer tatile cıktıgınla seks mi yapıyon
10 Yorumla
+1 yılnerden bilelim adamin huyunu be
10 Yorumla
+1 yılniye insan sevdiğiyle gezemez mi
10 Yorumla
+1 yılCinsellikle alakalı konuşmaları oldumu
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Oteldennyer ayırtalım dediğinde ayrı ayrı oda rezevasyonu yap deseydin niyetini anlardın
Soran+1 yılTamam derdi
kusura bakma ama öyle evet
20 Yorumla
+1 yılBirazcık öyle gibi sanki
00 Yorumla30-35 yasinda kadinin soracagi soru mu bu?
00 YorumlaBüyük ihtimal.
00 Yorumla
+1 yılEvet başka ne olacak
00 Yorumla
+1 yılsen ıstemezsen bisi yapamaz korkma
00 Yorumla
+1 yılEvet dolu dolu hafta sonu geçirmek
00 Yorumla
+1 yılOdalar ayrımı sorsaydın
00 YorumlaYaş kaç senin
00 Yorumla
+1 yılBence gitme sonu tabikide cinsellik
00 YorumlaBaşka ne olabilir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok canım o kadar da değil 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe cevap verdin merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılGitmem dedim
Cevap sahibi+1 yılO ne dedi
Soran+1 yılGidelim dedi
Cevap sahibi+1 yılGötürcek seni illa 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrı odalarda olsun de
00 Yorumla
+1 yılolur mu canım pisti oynayacaksınız...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yoksa birlikte olmnın ne anlamı var
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgili olduğumuzun haftası tatile çağıran adamın amacı cinsellik midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler