Neden benim sapık olduğumu düşünüyorsun neden yanimda durmuyorsun diye beni zorluyor. 5 dakika görmeye gel diyorum ordan evime geçelim diyor. habire ev muhabbeti var üzülüyorum cidde
Güncellemeler
+1 yıl
maalesef güncel
Sevdiğim erkek habire evime gel diyor, amacı cinsellik mi?
Cinsellik olmayabilir, ama bu senin için fazla hızlı bir adımsa bunu ona açıkca söylemelisin. Sonuçta kendini güvende hissetmiyorsan, veya ona evine gidecek kadar güvenmiyorsan, bu duygularının arkasında dürüstce durmalısın.
O zaman yapılacak belli. Ev muhabbetini açarsa soğuduğunu belli edersin bir süre uzaklaşırsın. Ya düzelir sana gelir. Ya da düzelmez ve yolunu ayır derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsellik olmayabilir, ama bu senin için fazla hızlı bir adımsa bunu ona açıkca söylemelisin. Sonuçta kendini güvende hissetmiyorsan, veya ona evine gidecek kadar güvenmiyorsan, bu duygularının arkasında dürüstce durmalısın.
Bizim gibi iyi niyetli temiz kalpli insanlar hep kaybediyor böyle serefsiz erkeklerden hoşlanmayı ne zaman bıracaksınız anlamıyorum
"Sende hay sohacam evine de. Ev muhabbeti yapmayacağın zaman görüşelim" de tepkini koy
Saydırdım sonra beni vicdana sürüklüyor
sohayım öyle vicdanı ya. Evde alkolü dayayıp si... miceği ne malum.
Ya iste senin istemediğin şeyleri yapmam zaten diyor ama evde buluşmak istediği için beni sevmediğini düşünüyorum
Bu seni sevdiğini ya da sevmediğini göstermez de bu daha çok onun açısından "kızı eve attım" olarak görecek.
Taktı yani bu konuya. ki eli kolu durmuyor beni ayartmaya çalışacak biliyorum. Karşılıklı zaaf var ki benim için ev kırmızı çizgi ama dinlemiyor
O zaman yapılacak belli. Ev muhabbetini açarsa soğuduğunu belli edersin bir süre uzaklaşırsın. Ya düzelir sana gelir. Ya da düzelmez ve yolunu ayır derim
Sen biraz safmısın ne olacak başka eve atıp işini görüp bir mebdil gibi buruşturup atıcak
Tabikide cinsellik baş başa kalınca en azından yiyişeceksiniz romantik sevişme istiyorişte
Hiç bir zaman ateşle barut yanyana durmaz. illaki dokumalar söz konusu olucak kendinize dikkat edin.
Ates barut soyleyeceklerim bu kadar
Ver kurtul alana kadar bitmeyecek isteği
Öyle verecek bi insan değilim ama bana neden bunu yapıyor anlamiyorum
Ciddi düşünmediği belli seninle zaten o bir gerçek biran önce sonuca varmaya çalışıyor
Yok Kuran okumak diycem de şimdi günah olmasın
aynı evde sevgililer genelde sevişir
Evet eve çağırmak tekin değil
Tabiki evet
evett
Yani seni arzuluyor
s*kecek
Muhtemel cinselik
Başka ne olcak ki
E sende git