Bunları dedim ona
Evli bir arkadaşım evime gelmek istedi amacı cinsellik mi?
Bunları dedim ona
Erkek istediği kadar amaç gütsün, iş sende bitiyor.
öpüşmekle başladığınızda iş zevke dönüştüğünde tahmin ettiğin şeyi yaşamanız yüksek ihtimaldi. Şimdi içinde deneseydik mi diye geçirdiğin olmuştur eminim. Bence denemeliydin. yapmayıp keşke demektense yaşamak hep bir tık daha iyidir benim görüşüm 🙂
Adam evli. Belliki heyecan arıyor. Eğer cinsel açlığın varsa. Güvenilir limanın yoksa en güvenli liman hem evli hemde tanıdığın bir insandır. Ama cinsel açlığın yoksa asla kendini kullandırtma
Cevap
29Cevap
Seninde niyetin var sanki söylediklerin iyi olmuş ama o ne cevap verdi sana
Güler gibi oldu kactı sonra
Onunda niyeti var belliki sen ne istiyorsun önemli olan o
Ben metres olmam
Metres değil de takılma olarak düşün
ya da ilişkiye girmeyeceksin
Ben olsam seni kendime çekerdim gülüp kaçmazdım.
Simdi diyorsun ki adam evli olmaz öyle şey gelse verirdim. Kafan ne kafası la cidden sadece viski mi vardı? Kesin acid ya da şeker var gibi
Evet, ortmada alkolün de olması bu süreci daha da hızlandırırdı
yok canım amacı size kel oğlan masallarını anlatıcakmış bilmediğini falan düşünüyor olabilir
İlk amacı cinsellik olmayabilir ama sonraki amacı olması muhtemel. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. Eşiyle gelsin oturmaya madem evli 😊
yok seninle evlenmek içindi. zaten salaak olmasan ne bu soruyu sorar nede evli adamla o muhabbete girer hoşlanırdın
Tabikinin tabikisi cinsellik başka ne olsun be kardeş
İyi demişsin bu metres durumu varya dünya üzerinde kadını en aşağılayan şeylerin başında gelir adam geliyor ve iş bitiyor sonra boktan bir bahane bulup evine geri dönüyor
Kesinlikle amacı belliymiş
ne gğzel buluşçaklardı Ortamı bozmuşsun
Belkide cinseliktir en dogrusunu yapmışsın
Hisler karşılıklıymış niye çağırmadın ki
Muhtemelen cinsellikti..
Baska ne amaci olcak tabiki seks ya
Başka ne amacı olabilir ki
Kız arkadaşın mı? Lez ilişki mi?
duymak istediğini soruyorsun.
Ee sende öpüşmek istiyorsun😂
Evet
Olabilir