kalktıktan sonra en az ve en fazla kaç dkde boşalıyorsunuz
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılburada uçan kacanlara inanma 40-50 dk üstü geç boşalmaya girer ordan hesap et. Ortalama seks süreleri ;
1-5 dk erken .
10-20 dk orta
40 ve üzeri geç boşalma.
Benim 20 dk ortalamam var ama sevişerek 1 saat falan hani. burada yok 1 saat yok 1.5 saat diyenlere inanma.
Bende 21-22 gibi başlayıp sabah 4-5 gibi seksi bırakmıştım bı kizla 4 defa kesin 5. Postadan emin değilim boşalmıştım. Ama sevişe sevise arada kahve falan içip konuşarak , sabah 5 de iliklerime kadar somurmjstu kız beni , her yerim mordu dudaklarım yanıyordu.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
54
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoluluk oranına ve önceki boşalma sıklığına göre değişir. Bakma öyle 20-25 dk diye atanlara. Girişten sonraki süre 3.-5 dk yeterlidir. Mesele kaç dakikada boşaldığım değil partnerime ne kadar zevk verdiğim ve onu kaç defa boşalttığım. Oralla bile defalarca boşaltabiliyorsam partnerimin aldığı zevk önemli.
00 Yorumla
+1 yılSertleşmişse 30 saniye boşalmak için yeterli. 1 saati gördüğüm oldu. Genelde, terlemeye başlamazsam ya da istemezsem boşalmıyorum. Daha usun süre de boşalınabilir tabi.
00 Yorumlaİçine girdikten sonra kadının durumuna bağlı onun ilk bosalmasini sağlar ikinciyide aynı anda boşalacak şekilde 45 dakikada birlikte boşalirız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benden çok partner etkiler boşalma süresini
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladımm
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. boşalmak istersem hemen ama istemezsem de 20-25dk buluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi amaaaa
- +1 yıl
bilmem ben böyle zevk alıyorum aldırıyorum gerisini düşünmeden hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılkalktıktan sonra burmazsan geç vurursan erken
00 Yorumla Kalkınca boşalmıyor kalkık kalıyor boşalması için bir deliğe ihtiyacı var ya da nasırlı bir ele
00 Yorumla
+1 yılO buraz aldığımız zevke bağlı. Partnerim ne zaman yeter derse o zaman bosalirim
00 YorumlaŞahsen benimki ilk postada 10 dakka, 2. Postada 40 dakikayı buluyor.
00 Yorumla
+1 yıl#TantraTekniği Sayesinde Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum 😍😍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlki erken olabilir ama iki üç geç gelir. Dün 2 saat yaptım boşalamadım uyudum. Dörde hazırlamak istiyorum kendimi. 😃 Geliştirmek istiyorum kendimi. 🙂 Sakatat ve eti bol bol yiyorum. Ee gençken yenecek bunlar.
00 YorumlaDuruma göre değişiyo bazen 10 15 dk bazen yarım saat oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok hareketli olursa 5 dk, az hareketli olursa 10 dk. kadar.(Gerçeği bu abartılmadan)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az 10dk olmuştu, en fazla da 1.5 saat falan, müthişti tabi..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz geniş sordun sanki. mastürbasyon yaparkeni kasdettiysen bana bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12-14 saat sonra, 9 da uyanıyorum gece vaktim oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMastürbasyonu soruyorsan ilki biraz erken geliyor 6 ya da 7 dakikada. İkincisi ise yaklaşık yarım saat sürüyor. Gerçek bir cinsel ilişkş yaşamadım onda nasıl olur bir fikrim yok.
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi gibi
Cevap sahibi+1 yılBoşaldıktan sonra ereksiyon halimi koruyorum. Benim boşalmam ilişkinin biteceği anlamına gelmez ama.
+1 yılBenim ilki yarım saat sürer sonrası daha uzun sürüyor ama 6 kez rahatlamayı severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sev*şmeye bağlı olarak en az 2 en fazla 7 diyebilirim. Bir şey kullanmadan
03 Yorumla
Soran+1 yılçok kısa değil mi amaaa
Cevap sahibi+1 yılPor"o filmi mi çekiyoruz ya 😁
Cevap sahibi+1 yılOlmadı özel mendil kullanıp 25 30 dk kesintisiz
+1 yılİlişkiye giriyorsam yarım saat falan
02 Yorumla
Soran+1 yılçok iyiii
- +1 yıl
Eyvallah
belli olmaz o ana baglı
00 YorumlaKişiden kişiye değişir bu..
00 Yorumla
+1 yılBoşaltan kişiye bağlı ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılzamana gore degişir 15-30 dk arası
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ön sevisme dahil 2 3 saat sürer 2 3 posta
00 Yorumla
+1 yılGel deneyelim :D
00 YorumlaÇıkarmadan 3 atıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece gir çık 25 dakika ma önsevişme ile daha uzun kızları kaç dakikadır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az 30 dk en fazla 50 dk
05 Yorumla
Soran+1 yılçok iyii
Cevap sahibi+1 yılDenemek istermisin?
Soran+1 yılolurrr
Cevap sahibi+1 yılHmm bekliyorum o halde
Cevap sahibi+1 yılNereye kayboldun?
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 20 dk sonra 👍.
önsevişme hariç02 Yorumla
Soran+1 yıliyiii
- Daha fazla (24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası