erken bosalma dunya sorunu, ama Turk erkeklerinde fazlasiyla var detaylarina giremeyecegim ben 10 yil urolog dayim vardi ayni evde yasadim , son 4 yildir kanada da yasiyorum korkulacak birsey yok tedavisi var simdi gurur duyuyorum bu konuda ilki ortalama 15-20 dakika sonra 35-40
Erken boşalmayı maalesef insanlar yanlış anlıyor literatürde geçen durum şu penterasyonda bir erkek 2 dk nin altında boşalıyorsa bu erken boşalma kabul ediliyor yani 2 dk üzeri zaten normal boşalma. Evet bu sorun erkeklerde mevcut ama bunu etkileyen birçok etken var partnerin tavırları da bu konuda çok önemli uyumlu bir partnerse 20 dk ya kadar çıkabilirim aceleci bir partnerse boşalmaya odaklı ise 5 dk da olabiliyor bu durum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
erken bosalma dunya sorunu, ama Turk erkeklerinde fazlasiyla var detaylarina giremeyecegim ben 10 yil urolog dayim vardi ayni evde yasadim , son 4 yildir kanada da yasiyorum korkulacak birsey yok tedavisi var simdi gurur duyuyorum bu konuda ilki ortalama 15-20 dakika sonra 35-40
1-2 hafta önce yaptığım seks de ilk posta sevişme hariç 20dk sürdü onda da artık ben boşalmak istedim kontrol edebiliyorum
Bakın bu ortama zamana karşındaki kişiye ve alınan heycana göre değişir bugün erken gelen yarında erken gelecek değil
Ama iradesine hakim kişiler istediği kadar tutar gecikir
dürüst olmak için çok yanlış bir yerdeyim ((:
Yorgunluğa ve oartnere bağlı olarak değişiyor
İlişkiden alınan hazza bağlı olarak40 dakika bir saat arası
ya kanka bazen 3 dk bazen 35 40 dk , korunursam daha uzun sürüyor ama
30-35 dk sürebiliyor, ama uzun süre seks yapmadıysam 10 dk da da olabiliyor değişiyor
Napacaksin geç oluyorsa seni seçtim Pikachu mu diyceksin.
Hayır sadece Türk erkeklerinin erken boşaldığı doru mu diye sordum
Erken boşalmayı maalesef insanlar yanlış anlıyor literatürde geçen durum şu penterasyonda bir erkek 2 dk nin altında boşalıyorsa bu erken boşalma kabul ediliyor yani 2 dk üzeri zaten normal boşalma. Evet bu sorun erkeklerde mevcut ama bunu etkileyen birçok etken var partnerin tavırları da bu konuda çok önemli uyumlu bir partnerse 20 dk ya kadar çıkabilirim aceleci bir partnerse boşalmaya odaklı ise 5 dk da olabiliyor bu durum.
:D biri dürüstlük mü dedi bence kimsenin yazmaması lazımdı:)
Niye ki
:) kimse dürüst değil çünkü bu sitede
çok azdıysam 10 falan.
merak ettirmen lazım kendini hehe
Fiziği güzel dike zevk veren bir kızla sevişme dahil 1.5 saati çok rahat geçen bir yapı
Süre değil zevk almak zevk vermek önemli sorun yok herkes mutlu yani 😊
Evde annem varken 15 dakika yoksa rahat rahat 45 dakika
İlk değilse bir saati bulur. 40-60 dk arası.
Düzenli bir seks hayatın yoksa 3 4 dk falan sürer
Ön sevişmesiz 10 dk. Ön sevişmeşi 40 dk 1 saat
Bende geç boşalma problemi var 40 dk buluyor🤦
Aslında değişiyor dürüst olmak gerekirse bazen 8-10 dk bazen 30 dk ve üzeri ilk boşalma sürem
Pozisyon çok önemli
10 dk da olabilir 2 saatte
Seste 1 saati buluyor sana bunu bir şekilde kanıtlayabilirim
Oldukça geç boşalıyorum
3 sn
Buna şu kadar dakika desem yanlış olur
Yapmıyorum artık
2 gün tutarsam aniden
Sana kaç dakika lazım
Boşalamıyorum maalesef
AA neden
Olmuyor çok geç oluyor