Gizli Üye(30-35)+1 yılSperm konusunda haklısın.
G noktası gerçek , jinekologlarla bir konuş fırsatın olursa , vajina üst kısmında pütürlü bir dokudur her kadında yeri farklıdır , sadece tecrübesiz olanlar bunun olmadığını iddia eder.
Orgazm Shot ( aşısı bile var ) araştır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Kadında da var erkekte de vardır kadında tam kıla dortris'in üst tarafında yani vajinanın üst tarafında mercimek büyüklüğünde küçük bir çıkıntı olur orası erkek te ise e testisleriyle arkasının yani kalçasının arasındaki bölge düz olan yer
06 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin ta.. şağının arkasına da dokundun yani.
Ama maalesef, bir tezin ispatlanması "e ben yaptım denedim" gibi öznel bir aktarımla ispatlanmaz bilşyosun. 90 kişi de mutabıksa, eyvallah. Hadi onu veçtim, ben daha bi bilimsel kaynak beklerdim.
Ayrıca, salladığınız, olmayan bir şeyi "denedim, tecrübe ettim" demenizden belli oluyor.
Wikipedianın, g-spotla ilgili sayfasında her hangi bir bilimsel kanıt yoktur diyor. - +1 yıl
Dost dostun her şeyi açık açık yazıyamıyorsun site buna müsaade etmiyor yani seni ciddiye alıp cevap veriyorum yardımcı olmaya çalışıyorum sen sallıyor diyorsun sana sallasam kazancım da olacak elime ne geçecek veya sana niye zarar vereyim yazdığın şey de birazcık mantıklı düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. * koyim okadar cahil kalmışsın ki,, seni hiç bir kadın almaz😡şimdi orada olsaydım sana bir tokat vururdum, kendine gelirdin
19 Yorumla
+1 yılşakirtlerin g noktası filistin yüzüne sürdükleri gül suyu zemzem aynen doğru haklı benzer konular
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence var en azında bende var. Oraya baskı yapınca iliklerime kadar boşalırım
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeksolog birisi bunu cevapladı g noktası diye bir şey var
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/z1s-IGiTFlY kendisi bu umarım artık kendi alanınız dışındaki konular hakkında emin emin konuşmassınız🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂😂 hiç güleceğim yoktu ya
00 Yorumla
+1 yılSaçma bence de sperm neden yüze faydalı olsun ki.
01 Yorumla
+1 yılKeşfedememişsin daha.
00 Yorumla
+1 yılsen öyle diyosan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. tamamen fantezi zevk
00 Yorumla
+1 yılProtein lan o
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem