Dokunduğum yer, videonun sonunda okla gösterilen şiş kısımdı.
(6-7cm dedim ama ölçü olarak yanılmış olabilirim.) Her neyse...
Sonuç olarak, G noktasını "el birliğiyle" bulmuş olduk. :))
arkadaşım o öyle harita ile aranan bir define gibi birşey değil. bir sürü bilimsel çalışma yapılmış, araştırılmış bulunamamış. belirli bir nokta olmadığı düşünülüyor. iyi bir konsantrasyon ile partnerinin zevk alığı şeyleri titizlikle yaparsan ve vaginal orgasm yaşamasını sağlarsan bir şekilde g noktasına ulaşmış olduğunu düşünürsün. vaginal orgasm ise apayrı birşeydir. hiç vaginal orgasm yaşamamış olanlar klitoral orgasmın çok zevkli olduğunu düşünür ve onunla yetinirler ama vaginal orgasmı bir kere yaşayan hep onu yaşamak ister...
kadınların haz aldığı 2. yerden birisi. klitoris ve G noktası. vajinanın 4 cm içerisinde yukarıda bulunan yerdir.
6-7cm derinde diye sınırlandırılamaz.4cm ile 7 cm arasında degiskenlik gosterebilen, normal zamanlarda farkedilmeyen, orgazm sırasında ortaya cıkan, vajina duvarına gore daha puruzlu, elle hissedilebilecek yuzeye sahiptir
jinekolog gibi açıkladın
Ek bilgi için teşekkürler...
Bu arada, içerdeki resminde yüzünü çekmemişsin ama tweeter hesabında yüzün görünüyor. Vücudun da güzel, yüzün de... ;) Twitlerine de baktım biraz; hoş ve esprili yazılar var. Ne yalan söyleyeyim: ilgimi çektin ve takibe aldım seni.
Ben burda da, twetterda da yeniyim-acemiyim gerçi ama hatunun iyisinden anlarım hani... ;)
Ah be Nil...
sabah sabah nerden çıktın karşıma, aklımı karıştırdın böyle bütün duygularımı altüst ettin...
Ben de nerden tıkldım ismine, tweetine. :)
Utancımdan, "tanışabilir miyiz" bile diyemiyorum... :(
Söylediklerim yalandı; kimsenin içine parmağımı falan sokmadım ben.
Ben almiyom zevk acaba sorunlu mym neym afsgahabaja
kendini vermiyorsun ilişkiye
Ha pardon
Hiç mi zevk almıyorsun, yoksa sadece tarif ettiğim yerden mi ?
Cevap
8Cevap
aha sana açıklayıcı bir link doğru yerdesin
Teşekkürler...
evet bulmuşsun. zevk alıyor mu?
Vaay benim prensesim de burdaymış... Seni gördüğüme sevindim. :)
Evet zevk alıyor. Gerçi ben nereye dokunsam sevk alıyorum diyor. Arkadaşın biri bu resmi vermiş: link Bu resimde G noktasını girişten 3-4 cm içerde gibi gösteriyor. Ama benim dediğim "kasılan" kısım daha (6-7cm) derinde...
Resimde doğru gösteriyorsa benim dokunduğum yer neresi o zaman ?
Evet, sen benim prensesimsin. Ve seni çok seviyorum... ;)
hala bilim adamalrı araştıra dursun:D
ks nin saftirik kızları bulmuş bile...ahahahahaaa
saftirik mi, bunlar?
Neden saftrik olsunlar. Hepsi cin gibi maaşallah...
(Bilim adamları tabi ki bulamazlar. Adamlar kızlara sormuyor ki, kendi kendilerine bulmaya çalışıyor; ondan beceremiyor salaklar. :))
aynen öyle. içerde ve yukarda
Teşekkürler...
Evet orası.
Teşekkürler... ;)
dostum sende g noktasımı var şimdi :D
Ben erkeğim. Hatunun vajinasına sokuyorum parmağımı...
tam bulmuşsun. aynen devam et oraya :)
doğru adrestesin devam et
Teşekkürler... ;)
orasını ben daha yeni keşfettim ne cahilmişim
aynen
:))))
yok kendi parmağımı sokmayınca bilmiyordum işte
affiniza siginarak soruyorum G noktasi nedir
Vajinanın içindeki (merkezi) bir zevk noktası.
tesekkurler ogrenmis oldum
Öyle bir nokta olduğundan haberdarım ama yerini bilmiyorum. Tam yerini öğrenmeye çalışıyorum. :)
ordan köşeye dönünce sağ tarafta :)
2 cm geri gel sen çok gitmişsin
iyi oldu bilgilendik...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar