Cinsel Yaşam Kendimi tam olarak doyuramadığım için libidom düşmüyor, libidomu nasıl düşürebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Her gün libidom aşırı yüksek düşmüyor arkadaşlar çaresi yok mu? Kendimi tam olarak doyuramadığım için libidom düşmüyor, libidomu nasıl düşürebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biriyle olmuyosan kendi başına zor oluyorYa da sürekli meşguliyet lazım çalışıp çok yorulacaksın 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet yalnız başıma zor oluyor, doyamıyorum.Çalışmıyorum iş arıyorum o yüzden kafamı dağıtacak bir şey yok. Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl O da olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Daha öncesinde cinsel hayatın var mıydı Yorumla Soran +1 yıl Vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En iyisi bir sevgili senin için Yorumla
Gokhantunc47 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Boş kalma. Aklına getirme ne kadar getirirsen, yaparsan daha çok istersin. Başka işlerle ilgilen. İnsanız oluyo. 0 0 Yorumla
Vuslat200 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Titreşimli penis al içine sok dereceği sona getir titreye titreye gezersin 0 6 Yorumla Vuslat200 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahahshshshhshs Yorumla Vuslat200 +1 yıl Güzel olmazmı Yorumla Vuslat200 +1 yıl Sen ne diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bana gerçeği lazım Yorumla Vuslat200 +1 yıl Ben veririm Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kendine bir uğraş bul… yemek yap, spor yap. Libido. Yükseldiği an başka bir şey ile meşgul ol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Kendini dizginlemen lazım libidom düşmüyor diye bir şey yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar yapsamda düşmüyor😭 Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Kıvran o zaman ne diyim Yorumla
Enigmatic37 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Senin gibi yüksek birini bul yükseklerde takılın 0 0 Yorumla
Buck_Fuddy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Yardımcı olmak isterdim doyuma ulaşma konusunda :) 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Senin gibi doyumsuz bir partner bulup reel sexe geçmelisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha hızlı olan ile birlikte olmalisin, yani girme ve cikmayi hizli yapmali bu da kişinin hirsiyla ve azmiyle alakalı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka o beni doyurmaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doyuran asıl şey budur icerdeki g noktasini uyarmasi için, ha eğer aci duymak istiyorsanizda kalin benisli birisini bulun ozaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben şimdi burdan ne kadar tavsiye versem de boş, kaç yaşındasın bakire misin, mastürbasyon kaç dk sürüyor oyuncağın var mı? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sana çok yararli bi tavsiye verebilirim istersen? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Buradan yaz mesaja gel deme Yorumla
emrecanist Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Dogru bir erkekle olarak devam edebilirsin Bu arada ben doğru erkegim 😉 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne yönden doğru erkeksin Yorumla emrecanist +1 yıl Cinselliği yaşadığın halde tatmin olamıyorsun demek ki partnerin sana yetersiz kalıyor detaylar özelden vereceğim Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yaşamiyorum ki jdkdkxmxknx Yorumla Soran +1 yıl Partnerim de yok hem Yorumla emrecanist +1 yıl Dedim ya öyle görüşmem lazım burada konuşmak yakışık olmaz detaylar özelde Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sadece mastürbasyon ile kaldığın için sanırım oral yaptırmayı denedin mi 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evlenmelisin düşmez yoksa 😄🙈 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlendiğim kişi eve yorgun gelicek bende yorucam sonra mızmızlanmasın😂 Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl M etme uyum olursa yapmaz,,😄 Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Birine ihtiyacin var tabularin var mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet var Yorumla Akrep22cm +1 yıl Peki nasil basa cikiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Çıkamıyorum Yorumla Akrep22cm +1 yıl Gizlisin ama Yorumla
efedurdu Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl sürekli mastürbasyon yapıyorum ben de :( 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle Yorumla efedurdu +1 yıl bana eşlik etsene Yorumla Soran +1 yıl Yok sağ ol Yorumla efedurdu +1 yıl sen bilirsin Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çaresi var, başka birinin seni tam doyurması ;) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla _Hans_ +1 yıl Olur olur güzel olur... Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çaresi iyi bir seks 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Dildoyu içine al ve dışarda öyle gez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla hhangoverr +1 yıl Başka yolu yok 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen bana gel libodonu alt edeyim 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol almayayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl A mı nı ya la rım Yorumla Soran +1 yıl Ya lama kskdkdkkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzüme otur sürt a mını agzima Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahahah bayaği isteklisin galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin erkek versiyonunum. Doyumsuzum Yorumla Soran +1 yıl Hmmm çok iyi Yorumla Soran +1 yıl Sende benim gibi yalnızsın o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yalnızım ve sürekli yapıyorum . 1 haftadır yapmıyordum mesela acayip fenaydim her durumda kalkıyordu ve elim istemsiz oraya gidiyordu. Geçen gün boşaldım ve ilk kez o kadar çok bosaldigimi hatirliyorum Yorumla Soran +1 yıl Çok bekletince öyle oluyor ve daha zevkli olmuyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkli ama iyi bisey değil. Sen sevgilim olsan bakireligini bozmadan bile zevkten ucabilirdik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Soran +1 yıl Akdenizdeyim sen hangi şehirdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başkent. Fenayımm anlayacagin. Bi kadının benim üzerimde her seyi denemesini isterim. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yediğin besinelri g9zden geçir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paketli ürünler cips çikolata vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumları okudum yanliş anladım sanirsam Yorumla Soran +1 yıl Neyi yanlış anladın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seni gerçekten doyuran birisi lazım 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne zamandır yok Yorumla Soran +1 yıl 2 sene olmustur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benimde bir sene oldu bence şu an bana ulaşmalısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düştü mü Yorumla Soran +1 yıl Yoo başka soruda da yorumuma geldin jxjjxnx bebe seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangi soruymuş bide oradan yorum at bakiym Yorumla Soran +1 yıl Bebe dediğin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soru mu la o fkgk görüşüne grldim gkgkg çocuk kendini kasıntı yapmış diye gtüm fmf Yorumla Soran +1 yıl Evet ya çok abartmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen niye hala bana ulaşmadın Yorumla Soran +1 yıl Reel istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ay yok reele geçmicez korkma sohbrt muhabbet Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Düzenli cinsellik yaşayınca düzeliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet amca, düzelir Yorumla kanarya001907 +1 yıl Ne olduki böyle tekrarladın Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doyurman lazım 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Güvendiğin bir erkeğe bırak kendini 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. oral? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok severim Yorumla masumcocuk34 +1 yıl Ben de ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doyuma ulaşmadan eskiye dönmen zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şu an iyiyim ama doyuma ulaşamiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu kendin değilde başkasının yapması gerek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 erkeğe ne dersin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır derim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic deneyimin oldumu Yorumla Soran +1 yıl 2 erkek ile mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Olmadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Firsatin olsa denemek istermiydin merak ediyormusun Yorumla Soran +1 yıl Hayır dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Biriyle olmuyosan kendi başına zor oluyor
Ya da sürekli meşguliyet lazım çalışıp çok yorulacaksın
Evet yalnız başıma zor oluyor, doyamıyorum.
Çalışmıyorum iş arıyorum o yüzden kafamı dağıtacak bir şey yok.
O da olmuyor
Anladım. Daha öncesinde cinsel hayatın var mıydı
Vardı
En iyisi bir sevgili senin için
Boş kalma. Aklına getirme ne kadar getirirsen, yaparsan daha çok istersin. Başka işlerle ilgilen. İnsanız oluyo.
Titreşimli penis al içine sok dereceği sona getir titreye titreye gezersin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahshshshhshs
Güzel olmazmı
Sen ne diyorsun
Bana gerçeği lazım
Ben veririm
Kendine bir uğraş bul… yemek yap, spor yap. Libido. Yükseldiği an başka bir şey ile meşgul ol
Peki
Kendini dizginlemen lazım libidom düşmüyor diye bir şey yok
Ne kadar yapsamda düşmüyor😭
Kıvran o zaman ne diyim
Senin gibi yüksek birini bul yükseklerde takılın
Yardımcı olmak isterdim doyuma ulaşma konusunda :)
Senin gibi doyumsuz bir partner bulup reel sexe geçmelisin
Daha hızlı olan ile birlikte olmalisin, yani girme ve cikmayi hizli yapmali bu da kişinin hirsiyla ve azmiyle alakalı.
Ne alaka o beni doyurmaz ki
Doyuran asıl şey budur icerdeki g noktasini uyarmasi için, ha eğer aci duymak istiyorsanizda kalin benisli birisini bulun ozaman
ben şimdi burdan ne kadar tavsiye versem de boş, kaç yaşındasın bakire misin, mastürbasyon kaç dk sürüyor oyuncağın var mı?
Sana çok yararli bi tavsiye verebilirim istersen?
Buradan yaz mesaja gel deme
Dogru bir erkekle olarak devam edebilirsin
Bu arada ben doğru erkegim 😉
Ne yönden doğru erkeksin
Cinselliği yaşadığın halde tatmin olamıyorsun demek ki partnerin sana yetersiz kalıyor detaylar özelden vereceğim
Cinsellik yaşamiyorum ki jdkdkxmxknx
Partnerim de yok hem
Dedim ya öyle görüşmem lazım burada konuşmak yakışık olmaz detaylar özelde
Sadece mastürbasyon ile kaldığın için sanırım oral yaptırmayı denedin mi
Evlenmelisin düşmez yoksa 😄🙈
Evlendiğim kişi eve yorgun gelicek bende yorucam sonra mızmızlanmasın😂
M etme uyum olursa yapmaz,,😄
Birine ihtiyacin var tabularin var mı
Evet var
Peki nasil basa cikiyorsun
Çıkamıyorum
Gizlisin ama
sürekli mastürbasyon yapıyorum ben de :(
Bende öyle
bana eşlik etsene
Yok sağ ol
sen bilirsin
Çaresi var, başka birinin seni tam doyurması ;)
Olabilir
Olur olur güzel olur...
Çaresi iyi bir seks
Masterbasyon yap
Dildoyu içine al ve dışarda öyle gez
😂😂😂😂😂
Başka yolu yok 😄
Sen bana gel libodonu alt edeyim
Sağ ol almayayım
A mı nı ya la rım
Ya lama kskdkdkkd
Yüzüme otur sürt a mını agzima
Ahahhahahah bayaği isteklisin galiba
Senin erkek versiyonunum. Doyumsuzum
Hmmm çok iyi
Sende benim gibi yalnızsın o zaman
Evet yalnızım ve sürekli yapıyorum . 1 haftadır yapmıyordum mesela acayip fenaydim her durumda kalkıyordu ve elim istemsiz oraya gidiyordu. Geçen gün boşaldım ve ilk kez o kadar çok bosaldigimi hatirliyorum
Çok bekletince öyle oluyor ve daha zevkli olmuyor mu?
Zevkli ama iyi bisey değil. Sen sevgilim olsan bakireligini bozmadan bile zevkten ucabilirdik
Hangi şehirdesin
Akdenizdeyim sen hangi şehirdesin
Başkent. Fenayımm anlayacagin. Bi kadının benim üzerimde her seyi denemesini isterim.
Yediğin besinelri g9zden geçir
Mesela
Paketli ürünler cips çikolata vs
Yorumları okudum yanliş anladım sanirsam
Neyi yanlış anladın
seni gerçekten doyuran birisi lazım
Evet
ne zamandır yok
2 sene olmustur
benimde bir sene oldu bence şu an bana ulaşmalısın
düştü mü
Yoo başka soruda da yorumuma geldin jxjjxnx bebe seni
hangi soruymuş bide oradan yorum at bakiym
Bebe dediğin
soru mu la o fkgk görüşüne grldim gkgkg çocuk kendini kasıntı yapmış diye gtüm fmf
Evet ya çok abartmış
sen niye hala bana ulaşmadın
Reel istemem
ay yok reele geçmicez korkma sohbrt muhabbet
İstemiyorum
Düzenli cinsellik yaşayınca düzeliyor
Evet amca, düzelir
Ne olduki böyle tekrarladın
Sanalı seviyosan sanal yap
Hangi methodu, seçtiğine göre, değişir
doyurman lazım
Güvendiğin bir erkeğe bırak kendini