Cinsel Yaşam Çok istekliyim, nasıl libidomu düşürebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Güncellemeler+1 yıl Evlenmeden seks yaşamak istemiyorum ama sevisme yaşadım birçok kez Çok istekliyim, nasıl libidomu düşürebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
ozgurdersiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Libidoyu düşürmek için egzersiz yapın işe yarıyorAz önce düşürdüm, işe yarıyor. Denenmiştir :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Bi egzersiz Yorumla ozgurdersiniz +1 yıl Plank olabilir aşağıda link paylaşıyorum izle https://youtu.be/W1ocYsY03Z0Ki hoş ben izledik isteklendim libidom arttı ama uygularken düştü Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hepimizin ortak sorunu... Sırf bu yüzden evlenmeyi düşünüyorum artık 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynı şekilde Yorumla Karga221 +1 yıl Hadi gel evlenelim 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hadii yaaa cidden mii dnjdjd Yorumla Karga221 +1 yıl Hiii evet 😁 Yorumla Soran +1 yıl Offf biktim artık bu halden Yorumla Karga221 +1 yıl Bende ama zar zor biter bu... Biraz istirahat sonrası yine devamke.. en azından evli olsak miss gibi kafa rahat olur, akşam eve geçince rahat ederiz Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece akşam değil sabahları da isterim Yorumla Karga221 +1 yıl Ona çok güzel fantezilerim var işte 😋😋😋😅 Yorumla Soran +1 yıl Cidden evlenmek gerek dayanamiyorum artik Yorumla Karga221 +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran +1 yıl 21 sen Yorumla Karga221 +1 yıl 29 😅 bir şey yazmıştım da sildi site Yorumla Soran +1 yıl Gördüm gordummm 😅😅😅😅 Yorumla Karga221 +1 yıl Hoşuna giderse buyur gel 😋😋😅 Yorumla Karga221 +1 yıl Çok ciddiyim tanışma konusunda Yorumla Soran +1 yıl Olarrr Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. 30 farklı kız mastürbasyon turleri var degistirerek kullan eğer bakire ve ilişkiye açık degilsen baska care yok 0 0 Yorumla
Biruye12381538 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 51% +1 yıl Bende de aynı sorun var dermanımız ne doktor hanım :) 0 0 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bakire değilsen seks yap bakireysen mastürbasyon veya oral yaptır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Döneme girmekle alakalı değilse Testesteron hormonun yükselmiş ondan dolayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstekli olmanın neresi kötü ki? Neden düşürmen gerekiyor? Bence böyle daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende bieliktelik yaşamadım. Artık zaman geçtikçe dayanılmaz olmaya başladı. Keşke gizli olmasaydın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gizli. olmasam ne olcakti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada kilometreler olsa da güzel hissedebilirdik belki de Yorumla
nicolasant Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl burada yazılanların hiçbirine kulak asmaSeks shop alışveriş yap çok iyi gelecektir 0 0 Yorumla
mehmet1adamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sigmund Freud kitaplarıni oku 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla mehmet1adamm +1 yıl Adamın cinsellik üzerine kitapları var , seninle alakalı mevzularda var. Oku. Cinsellik üzerine diye kitabı var onu oku. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bilmiyorum valla bende de var bu rahatsizliktan 5 1 Yorumla KmsyeSylymdklriN +1 yıl Tavsiye yukardaki yorumumda Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini kontrol etmeyi başararak 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Erkek arkadaşını çağırarak 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini tatmin ederek 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevişerek 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sevişerek 0 0 Yorumla
arslan545454 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl İyi Bi oral yaptır o zaman aklı başında birine 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Düşmez. 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bol bol rahatlayarak 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. parmaklamaya devam 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. seks yaparak 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Spor yap 0 0 Yorumla
Gizemliadam75899 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kaç yasindasin 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 21 sen Yorumla Gizemliadam75899 +1 yıl 26 Yorumla Soran +1 yıl Ee neden öğrendik şimdi bunu kgmfmf Yorumla Gizemliadam75899 +1 yıl Tatmin sorunu var mi Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Gizemliadam75899 +1 yıl Merak ettim bazı dönemlerde istek fazla oluyor Yorumla Soran +1 yıl Bazı dönemler değil her gün nfndn Yorumla Gizemliadam75899 +1 yıl Eğer orgazm olmada sorun yasiyorsan ondan kaynaklı olabilir istek fazlaligi Yorumla Soran +1 yıl Evett kendim yetmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Biri lazım Yorumla Gizemliadam75899 +1 yıl Bak etkilendim öyle deme 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ama oylee kfmfmf güç kubbet hissetmek istiyorum Yorumla Gizemliadam75899 +1 yıl Hissettieiirm sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Libidoyu düşürmek için egzersiz yapın işe yarıyor
Az önce düşürdüm, işe yarıyor. Denenmiştir :)
Nasıl Bi egzersiz
Plank olabilir aşağıda link paylaşıyorum izle
https://youtu.be/W1ocYsY03Z0
Ki hoş ben izledik isteklendim libidom arttı ama uygularken düştü
Hepimizin ortak sorunu... Sırf bu yüzden evlenmeyi düşünüyorum artık
Bende aynı şekilde
Hadi gel evlenelim 😁
Hadii yaaa cidden mii dnjdjd
Hiii evet 😁
Offf biktim artık bu halden
Bende ama zar zor biter bu... Biraz istirahat sonrası yine devamke.. en azından evli olsak miss gibi kafa rahat olur, akşam eve geçince rahat ederiz
Ben sadece akşam değil sabahları da isterim
Ona çok güzel fantezilerim var işte 😋😋😋😅
Cidden evlenmek gerek dayanamiyorum artik
Kaç yaşındasın sen
21 sen
29 😅 bir şey yazmıştım da sildi site
Gördüm gordummm 😅😅😅😅
Hoşuna giderse buyur gel 😋😋😅
Çok ciddiyim tanışma konusunda
Olarrr
30 farklı kız mastürbasyon turleri var degistirerek kullan eğer bakire ve ilişkiye açık degilsen baska care yok
Bende de aynı sorun var dermanımız ne doktor hanım :)
Bakire değilsen seks yap bakireysen mastürbasyon veya oral yaptır
Herkes mastürbasyon demis kimse oruç tut namaz kıl dememiş
Döneme girmekle alakalı değilse Testesteron hormonun yükselmiş ondan dolayı
Rahatlayin is daha da kötüye gitmeden. Yapilmasi gerken budur
İstekli olmanın neresi kötü ki? Neden düşürmen gerekiyor? Bence böyle daha iyi
Bende bieliktelik yaşamadım. Artık zaman geçtikçe dayanılmaz olmaya başladı. Keşke gizli olmasaydın
Gizli. olmasam ne olcakti
Arada kilometreler olsa da güzel hissedebilirdik belki de
burada yazılanların hiçbirine kulak asma
Seks shop alışveriş yap çok iyi gelecektir
Sigmund Freud kitaplarıni oku
Ne alaka
Adamın cinsellik üzerine kitapları var , seninle alakalı mevzularda var. Oku. Cinsellik üzerine diye kitabı var onu oku.
bilmiyorum valla bende de var bu rahatsizliktan
Tavsiye yukardaki yorumumda
Tavsiyeler işe yaradımi düştümü
Keşke sevişme yaşasam bile
Aynen kesin isteklisindir.
Yardımcın yok mu canım
S. xting yaparak rahatlayabilirsin
Kendini kontrol etmeyi başararak
Erkek arkadaşını çağırarak
Kendini tatmin ederek
Ya mastürbasyon ya seks
Care masturbasyonda