Eşimin çok hoşuna gidiyor merak ettim birde eşim seks yapmayı seviyor ne yapsam hoşuna gider mesela ona da soruyorum ama sormadan yapmak istedim bi şeyler. En çok boynundan öpülmeyi seviyor. O boğa burcu ben ikizler.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
tahrik edici konuşup inliyorsan erkeği daha etkiliyor bu durum maalesef
Ne açıdan ve neden maalesef
erkek boşalma sürecini kendi ayarlar genelde uzun süreli kalmak için ama sizin olur olmadık tahrik edici ses tonunuz ve inlemeleriniz bazen herşeyi mahvedebiliyor xD
Ahahahahsh benim için sorun değil ki ztn ben ondan önce boşalıyorum
ard arda kaç defa atabiliyorsun
2 veya 3 kez boşalıyorum ben
Genelde 2 kez ama eşim sonra boşaldığında beni boşaltmadan bırakmıyor yine de benimkinin üstünden bir süre geçtiği için. 4 kez bile bosaldığımı biliyorum
baya çılgın açık sözlüsün ha :D anonimsin yollayamıyorum
Ztn sorumun amacı böyle bi şey o yüzden söylüyorum normalde böyle değilim bu arada kdjdhdjdjjd
yollayan senmisin :D
Neyi
t4k1bi :D
Hayır ben atmadim
Neden
Zevk aldığını hissettirmen erkeğin çok hoşuna gider azdırır
Anladım sağ ol
Erkekler ençok iki şeyi sever
1) inleme sesini
2) prone bone pozisyonunda pompalarken çıkan sesi
Neden işte
Çünkü zevk alır
Benimki de sesimi yükseltsem "bağırma öyle boşalırım" diyor. Kuzum ya, tahrik oluyor işte ❤️
Yaa😊
Erkeğin inleme sesi de kadınlara zevk verir
Bende ikizlerim bu arada
Yaa burç kardeşi hshdjskddh evett benimde çok hoşuma gidiyor onun inlemesi 😊
Ben daha bilmiyorum hiç ilişkim olmadı ama eminim zevk alırım ben de her kadın gibi
Bencede😊
Benim de ilkim eşimdi
Ha anladım ama ciddi ilişki düşünmüyorum ben şu an için
Anladımm gerçekten sevdiğin ve sevildiğin biri illa ki karşına çıkacaktır ama 😊❤️
Sana gerçek zevki yaşattığın göstergesidir inlemen... Her erkek sever
Anladım teşekkür ederim
Bana zevk verdiği için hoşuna gidiyor yani
Kesinlikle... Öyle de değil mi zaten
Evet öyle
O zaman tadını çıkar dilediğin gibi inle zevkini çıkar 🙃
Teşekkürler 🙂
Rica ederim ne demek konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin
Ben de ikizlerim sevgilim boga iliskiniz nasil gidiyo genel olarak detayli anlatir misin
Kısık kısık inle ve iltifat et. Erkekliği ov
Mesela nasıl? Neden hoşuna gider ki
İşte nasılda sert. Nasılda kalkmış erkrhom benim. vs
Peki böyle şeyler neden hoşuna gidiyor erkeklerin
Yani egosu tatmin oluyo.. sacms bi şekilde erkekliği ile gurur duyuyo
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim ve unutmadan mümkünse testislerini okşa uyar.. ve büyüdüğünü vs söyle inan ise yarar
zevk aldıgını hıssetmek duymak guzel o yuzden
Hımm bana zevk verdiği için hoşuna gidiyor o zaman
Evet sen gercektenmi inliyorsun
Evet
Bazen de onun hoşuna gittiği için
Taklit yapman bence karsindakini asagilamak
Taklit yapmıyorum ki gerçekten olduğunu söylemiştim.
Sadece daha çok odaklanıyorum inlemek için bazen onu demek istedim
Hoşuna gittiği için.
Gizlisin taktik veremiyorun
Anlatmak isterim sana
alakasi yok benim dikkatim dağılıyor
İlginç
seninki de
Eşim mi? Yo öyle olduğunu düşünmüyorum
o senin düşüncen
Haz ve zevk veriyor
Benim inlemem mi
evet tabi ki de
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Yani aletin kadına verdiği zwvkten
Bana zevk verdiği için hoşuna gidiyor yani
Yani tabiki mesela yavaş of çokmu istiyon filan de dahada tahrik olur hayta bazen gözlerine bakarken önden çıkarıp arkana sürt
Anladım teşekkürler
Ric fazlasinida anlatırım ama burada başlıyorlar kocan şanslı
Kocam neden şanlı ki hsjsksksjhx
Yani neden öyle dedin
Senin gibi zevkli initileriyle mest eden karisi var her erkek o iniltilere daha sert derinlere iater
Anladım bende çok şanslıyım ama o kocam olduğu için😊
Demek senden zevkini aldığı kadr sanada veriyor tek ondenmi arkadanda yapiyormusunuz
Arkadan yapmıyoruz. Anal dışında istediği her şeye tamamım ztn o ne isterse ama anal hariç. O da istemiyor ztn. Evet o da bana fazlasıyla zevk veriyor ama sadece onun için demedim genel olarak çok şanslıyım benim kocam olduğu için
Yani maddi in manevi acidanda çok güzel gerçi iyi hazırlandığında acı değil ayrı bir zevk anal onun darlığı zevki bambaşka bi kere o zevki aldımı hep canı çekiyor insanın yaş kaç senin baya seksi kadın olmasınki kocan sana doyamiyor
Acısından dolayı değil hem dini hem de sağlık açısından zararlı üstelik gerek olmadığını düşünüyoruz ve pek de hoş değil
23 yaşındayım eşim de 27
Daha çok gençsin en az üç sefer yaplasiniz
O da genç
Senin gibi eşim olsa özellikle analımda işletmeyi çok isterdim
İşletmek?
Yani analın içindeyken senin inlemem daha zevkli tahrik edici olurdu
Ben anal istemiyorum ama eşim de benim isteklerime ve istemediklerime saygı duyan birisi. Bana ilk gece bile istemediğin hiç bi şey olmayacak söz veriyorum canını acıtmamak için de elimden geleni yapacağım bana güveniyorsun değil mi falan demişti ki hala istediğin bi şey olduğunda çekinmeden söyle bana aynı şekilde istemediğin bi şey olursa da diyor. Ama onun da anal gibi bir hayali yok ztn. Çoğu kişi anal yapmıyor ki zaten
Bilemezsinki ilişki anında önden çıkartıp arka Deligine sürt gozlerine bacağını ışır o an dayanamayip başını sokucak zaten bir sefer bunu yaşayan kadın olsun erkek olsun hep ister o zevki ilklerde hayır diyen kadın ilincide kendisi sokuyor sesli mesaj atmak isterdim ama burdan pek mümkün değil
Hem dini açı hemde sağlık için çok zararlı. İstediğimiz bir şey de değil.
Ve gereksiz buluyorum iğrenç bence
Sayısız yaptım ve inan bana öyle enfeksiyon olayı hiç olmadi ve neden iğrenç olsunki sen sokup cikartirkwn içinden sirpriz bisey çıkar dusunuyorsun galiba ilişki öncesi iki saat önce katı şey tuketme tertemiz daracik bi zevk turku
Belki innmican 9nden yaptığım kadınla arkadan bastırdım hazır değil desede şeyinde öyle olduğu halde kötü manzara yoktu senin gibi bakımlı bir kadın olsun kalçalarını ayırıp minicik deliğini yalarken o kadar çokmu isriyorsun gir detirtirim ve normal ilişkide bile 9nde arkada senin detirtirim
Enfeksiyondan kast etmiyorum bir süre sonra tuvaletini bile tutamaz hale geliyor kadınlar.
Bunu profesörler söylüyor bir çok da bilgim var, ayrıca evet iğrenç olduğunu düşünüyorum affedersin ama bokun çıktığı yere niye istersin ki biz gerek görmüyoruz olması gereken yer ora olsa ztn ordan hamile kalinirdi
Ne sesli mesajı ne alaka
Anal istemiyoruz fikrimizi de değiştirecek halimiz yok birileri dedi diye de niye bu kadar ısrar ediyorsunuz herkesin kendi görüşü kendi fikri.
Ona saygı duyarım senin gibi hoş özel bir kadınla muhabbet içinde tsk ederim ve muhabbet burdada olsa sürsün isterim
İnleme sesi iyi yolda gittiğini hissettiriyor
Anladım teşekkürler
Rica ederim