Cinsel Yaşam Sevişirken ne denirse erkeklerin hoşuna gider? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Ne söylersek yükselir erkekler Sevişirken ne denirse erkeklerin hoşuna gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sevgi sözleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkekleri bilmem de seni nasıl dikiyorum hosuna gidiyor mu falan denmesini ben severim bide bana karım denmesi hosuma gider 4 6 Yorumla Ara_Sıcak_26 1 yıl Bu gece seni becrmek için sabırsızlanıyorum Yorumla Anlarım3005 1 yıl Başka bişey daha var.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçimden cikma askim, d0malt beni askim, daha hizli askimm gibi seyler cok seksi geliyo Yorumla Anlarım3005 1 yıl Kulağına eğilip , * mi diye fısıldamak Yorumla Ara_Sıcak_26 1 yıl Kiminle ilgilenmek istiyorsan ona yaz.. Yorumla younglonelyman 1 yıl Partnerin var mı peki yoksa boşta mısın şu an baby Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Fark etmez karım ne derse hoşuma gider. Küfür etmesin yeter 0 13 Yorumla ____yaren____ 1 yıl Foto cok tatli Yorumla curlyboyyy 1 yıl Teşekkür ederim de bi erkeğe tatlı denmesi hiç güzel bir durum değil dkdnkdkdkdo Yorumla ____yaren____ 1 yıl Niye ki ya😔 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Erkek tatlı olur mu tatlı baklava olur o yenir erkek yenir mi ksmsksl Yorumla ____yaren____ 1 yıl Yerim chdjfjf Yorumla curlyboyyy 1 yıl Yemesini istediğim başkası var kskdksos Yorumla ____yaren____ 1 yıl Peki Yorumla curlyboyyy 1 yıl Iyi geceler tekrar teşekkür ederim Yorumla ____yaren____ 1 yıl Sevgilin mi Yorumla curlyboyyy 1 yıl Henüz değil Yorumla Soran 1 yıl Sevisin arkanızdayım Yorumla ____yaren____ 1 yıl Cjdjdjfjdjsjfj Yorumla curlyboyyy 1 yıl Djjdkdkd Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Çılgın olacağız, hiçbir yerde durmadan, ayrılmadan ve sınır tanımadan, kuralsız, yargılamadan rehberlik etmeden birlikte olacağız..🔥 0 0 Yorumla
niggative Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Haklısın, özür dilerim, hatamı kabul ediyorum gibi daha önce senden duymadığı şeyler söylersen çok hoşuna gider. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bankana babam bir milyon dolar yolladı ve şirketi senin üzerine yapacakmış 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana teslim oluyorum beni mutlu et derse elimizden gelenin en iyisini yaparım 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fenerbahçe'yi tutuyorsa şeyde bu sene şampiyon olacağız de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Harikasin cok zorlaniyorim cok dar daha sert yap beni ucuruyorsun vs 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kokleeee aslanimmm kökleeee... senin heryer.. doldur de.. istekli bogam benim de.. 0 0 Yorumla
cinvartonikyok Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Orada susun bari yaa 😅inle yeter 1 2 Yorumla estapitipiti 1 yıl Aahhhaa bu çok iyiydi😅 Yorumla cinvartonikyok 1 yıl Hahah 😅 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erdoğan öldü. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkeğim, daha hızlı, daha sert, hiç çıkarma, hiç durma gibi vs falan 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @____yaren____ isteğimi kabul edip sen de beni t eder misin yazamıyorum sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ah aşkım durma sakın falan diyebilirsin 3 1 Yorumla younglonelyman 1 yıl Sen öyle mi diyorsun 😉😍 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Erkeğim kelimesi… 0 0 Yorumla
cesuryürekkk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl Burdan söylenmez ki. Bunları yazarsam soru kalkar. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ağzıma boşal de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl En cok. kfur en net sana sır verdim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kfur mu edeym Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet cddi Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi kfur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gnelde simarik kfurler aneye flan benim boyle hosuma gidiyo msela ors cugu falan demesi beni etkiliyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
sevgi sözleri
Bu gece seni becrmek için sabırsızlanıyorum
Başka bişey daha var..
İçimden cikma askim, d0malt beni askim, daha hizli askimm gibi seyler cok seksi geliyo
Kulağına eğilip , * mi diye fısıldamak
Kiminle ilgilenmek istiyorsan ona yaz..
Partnerin var mı peki yoksa boşta mısın şu an baby
Fark etmez karım ne derse hoşuma gider. Küfür etmesin yeter
Foto cok tatli
Teşekkür ederim de bi erkeğe tatlı denmesi hiç güzel bir durum değil dkdnkdkdkdo
Niye ki ya😔
Erkek tatlı olur mu tatlı baklava olur o yenir erkek yenir mi ksmsksl
Yerim chdjfjf
Yemesini istediğim başkası var kskdksos
Peki
Iyi geceler tekrar teşekkür ederim
Sevgilin mi
Henüz değil
Sevisin arkanızdayım
Cjdjdjfjdjsjfj
Djjdkdkd
Çılgın olacağız, hiçbir yerde durmadan, ayrılmadan ve sınır tanımadan, kuralsız, yargılamadan rehberlik etmeden birlikte olacağız..🔥
Haklısın, özür dilerim, hatamı kabul ediyorum gibi daha önce senden duymadığı şeyler söylersen çok hoşuna gider.
Bankana babam bir milyon dolar yolladı ve şirketi senin üzerine yapacakmış
Sana teslim oluyorum beni mutlu et derse elimizden gelenin en iyisini yaparım
Fenerbahçe'yi tutuyorsa şeyde bu sene şampiyon olacağız de
Harikasin cok zorlaniyorim cok dar daha sert yap beni ucuruyorsun vs
Kokleeee aslanimmm kökleeee... senin heryer.. doldur de.. istekli bogam benim de..
Orada susun bari yaa 😅inle yeter
Aahhhaa bu çok iyiydi😅
Hahah 😅
Erdoğan öldü.
Hareketlerin yükseltir
Erkeğim, daha hızlı, daha sert, hiç çıkarma, hiç durma gibi vs falan
@____yaren____ isteğimi kabul edip sen de beni t eder misin yazamıyorum sana
Sevişirken konuşmak gereksiz anı yaşa
Ah aşkım durma sakın falan diyebilirsin
Sen öyle mi diyorsun 😉😍
Var hızlandıracak birkaç kelime 🔥 🤭
Daha fazla😇
Paracala beni
Erkeğim kelimesi…
Hızlan
Burdan söylenmez ki. Bunları yazarsam soru kalkar.
Ağzıma boşal de
Ahhhh neler var yazacak var ya Knka 😀😀
erkeğim - canem..
Erkeğim ikicim falaan
En cok. kfur en net sana sır verdim
Kfur mu edeym
Evet cddi
Ne gibi kfur
Gnelde simarik kfurler aneye flan benim boyle hosuma gidiyo msela ors cugu falan demesi beni etkiliyo
Evli misin
Çok özel bu soru