Kanka evliyim.
evlilikte cinsellikte değişiklikler yapmazsan hem onu s KS ten soğutursun hemde ilk fırsatta seni duygusal anlamda boynuzlar. Sebebi.cinsel açlığı yok. Ama hep aynı şeyde inan adamı yeter artık dedirtir. Erkek böyle sıkılmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tatmin olup tatmin etmek istiyorum duygusal olarak aldatamaz ki bana çok düşkün ve yeni evliyiz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi komşum vardı, ayıp falan demez anlatırdı, bu taktiği sen bulmadin inan, o da çok kıskanırdi eşini, sabahları işe gitmeden senin yaptığını yapar adam geç bile gelse işten ne zmaan istese zevkle yaparmış.
Birgün o iş olmuş , adam uyumuş. telefonu şarjda, mesaj gelmiş, kadın da şifre denemiş olmuş.
Bir bakmış bir numaradan +18 mesajlar. numarayi alıp aramış, konuşturmus kadını ağlata ağlata. meger adam karısını 1,5 senedir aldatiyomus.
Yani yapacak olan yine yapar.
Bu arada kadın uyanmış hepsi rüyanız🤣🤣🤣🤣
Şaka şaka ama gerçekten adamın sütü bozuksa yapar, illa cinsel ihtiyaç için aldatmiyo ki adamlar. karilarini
06 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃 biliyorum yapan her türlü yapar ben sadece tatmin olmak ve etmek istiyorum. Çalıştığı yerdeki kadınları görsen ünlü falan 🥺 kafayı yemek istemiyorum ama abartısız söylüyorum bir kız geldi prno sahnesinden fırlamış gibi tangası gözüken mini etek giymiş Alizade var ya o şarkıcı işte 😔 moralim bozuldu ofiste twerk atmış kız 😂 izledikçe deliriyorum
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm açıkçası, ama eşin gözlerini yere eğip bakmayı biliyorsa öyle biriyse karakteri düzgünse her güzelden bal. almaya çalışmaz. yani cinsel ihtiyacı doyurmak. gobi. dertlerini hep. karisiyla. halletmeli, işin zor, hep tetik altında
Soran+1 yılBenim yanımda direkt kafasını eğiyo görüyorum diye mi bilmiyorum görmemiş gibi yapıyorum ben. Hesapları bende var konumdan da takip ediyorum ama o kızlar canımı sıktı işte. Mesleğinden istifa etti orada rahattım kız yok diye şimdi kızların dibine düştü 😔 bazen birebir bile görüşebiliyor şu zamana kadar olmadı ama ya kadınlarla görüşme alırsa diyorum...
Soran+1 yılHem o kıza gıcık oldum hem de şarkısını söylüyom kafayı yedim kız 😂 işler nasıl işler normal diyorum evin içinde ahh ahhh 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılİnşallah aldatıldım diye yazmazsin bigun, bizim eşler (artık eski) uzaktaki kadınlarla bile aldatıyor, karakter düzgünlüğü varsa en yakında dahi olsa aldatmaz hadi hayırlısı
Soran+1 yılEminim kendisinden yapmaz yaparsa kendine yapar o hastanesini başına yıkarım.
Yeni evliyiz ztn sanmam 😅 teşekkür ederim görüşün için 🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılsürekli sperm atarsa vücut bitkin olur. hadi seks anında da yorulunsada orada devamlı uyaran ve uyarılan var, 2 3 kere bile boşalınsa belli süre geçiyor aradan ve tekrar boşalana kadar zaten boşalamıyor ama libidonun gücüne bağlı olarak devam edilebilinir. fakat eşin işyerindeyken cinsellik düşünmemesi ve uyarılmaması lazım. o halde neden oral yapıp zayıf enerjiyle eşinizi salıyorsunuz? Hakketen inek sağar gibi evet ama lütfen hakaret sayma. çok mantıklı sözmüş. sperm erkeğin sütüdür çünkü. 🤣
03 Yorumla- +1 yıl
ha birde şunu demeyi unuttum, işe dinlenmiş gidecekken senin sayende enerjisi yarılanmış gidiyor. bence işe giderken yapma. evde duracağınız zaman yap.
Soran+1 yılAmacım enerji birakmamak
- +1 yıl
öldürcenmi adamı 🤣
+1 yılYaptığın şey ancak oral yaşamamış ya da çok az yaşamış erkeklere hoş gelir o yüzden buradakilerin takdir ve tebriklerini ciddiye almamanı tavsiye ederim. Bir kere sekste herhangi bir şeyi rutine bağlamak o ilişkiye sadece monotonluk katar. Her sabah oralla işe gitmek de evet yorucu olacaktır ve sen bunu azaltmasan da ya da sonlandırmasan da eşin yakında izin vermeyecektir zaten. Ayrıca bu kadar sık oralın sana da faydası değil zararı olur ancak.
01 Yorumla
Soran+1 yılOda güzel bir şeyi monotonlaştırmayalım diyor ama istiyprum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılEşin için sağlıklı olabilir ama senin ve ilişkin için sağlıklı olmadığı ortada. Eşin biraz daha yorgun hissediyorum şikâyetlerini sürdürürse senden uzaklaşacaktır. Ayrıca senin de ağız her gün bu tatla güne başlamaya ve hiç de hijyenik olmayan bir şeyi her gün ağız yoluyla vücuda sokmaya ne kadar dayanabilir bilmiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılHijyenik olmadığını nereden biliyorsun? Nerde ne şekilde yapıldığını ? Ayrıca bu kişiye bağlı...
- +1 yıl
Cinsel organdan söz ediyoruz. Aksamdan çamaşır suyuna da batırsan o bölgeyi %100 hijyenik hale getiremezsiniz bu kadar cahil olmayın. Bunun kişiyle de temizlik yöntemiyle de zerre ilgisi yok.
+1 yılAdamın da bir canı olduğu unutulmamalı bence
Her şeyin fazlası sıkar11 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bence psikolojik açıdan sağlıksız. Sırf elinden gitmesin diye yapıyorsun. Aldatacak adam her türlü yapar. Kendi isteklerin doğrultusunda hareket etmelisin. Cinsellik karşılıklı zevk alarak yaşanmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog musunuz
Cevap sahibi+1 yılHayir ama psikolojiye ilgim var
Soran+1 yılMesela?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok iyi yapıyorsun. Ben de gençken yapardım. Yutarsan daha da etkili olur asla senden vaz geçemez.
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kolay biri olarak görür ve gözü daha çok dışarı kayar senden bıktığı için zor olan güzeldir ayrıca sen yapsan ne adam seni fiziksel aldatmak yerine belki duygusal aldatacak başkasına aşık olacak madem güvenmiyorsun niye evleniyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAşık bana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBi sabah bi akşam tavan oluyor istek o anlarda boşalırsa sana baya bağlanır doğru yoldasın. Bide sabah reverse blowjob falan yap adamı iyice aşık edersin
00 Yorumla Herşeyin fazlası zarar... Adamın bünye kaldırmaz... Ama sabah oral seks ile tatmin edilmenin duygusu tarif edilemez... Çok şanslı bir erkekmiş. Kıskandım
00 Yorumla
+1 yılBütün kadınlar senin gibi olsa keşke... kocalarının doyurup hatta sekse borsa kimse kimseyi aldatmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılEsini dusunmen cok guzel bir sey herkes boyle degil elbette ama arada onun sana yonrlip seni memnun etmeside onemli her zmn sen oomaz
10 Yorumla kocan çok şanslı gerçekten ama adamıda biraz inek yerine koyuyorsun resmen her sabah her sabah bu ne hastalık riski doğabilir ileride
00 YorumlaKıskandığın için yapıyorsan evet yanlış yapıyorsun. Canın onu çok istiyor diye yapmalısın. İstiyorsa tabi.
00 Yorumla
+1 yılAdam bütün gün cenabet mi geziyor? 😜 Şaka bı yana eşin çok şanslı. Düşüncende çok güzel. Adamı doyur başka sofraya oturmasin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Ağzınamı bosaltiyorsun. Sperm sağıyormuşun o yüzden. Oral ile boşaltmak biraz uzun sürer aslında çoğu erkek bosalamiyabilirde
00 Yorumla
+1 yılİnceden inceden iyi oral seks yaparım diyosun seennn var yaa😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabah zaten her erkeğin kendinden önce uyanan varlığı her sabah böyle muamele görüyorsa senin gibi bir eşe denk geldiği için çok şanslı, yorulsun boş ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yoruluyorum diyen erkek yalan söylüyor alakası yok enerji depolar hatta
00 YorumlaYapacak olan her türlü yapar sen böyle devam et en azından ben elimden geleni yaptım dersin
00 YorumlaAdamın çes eyi kurutma diğerleri çeşmeden su içmesi
00 Yorumla
+1 yılbu kıskançlık olmaz ki bu onu ya da seksi arzulaman ile alakalı bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Birebir aynı özellikte sabah mutlu sonlu böyle bir hatun bana nasip et Allahım..🙏🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka şeylere gözünün kaymasını engellemek yerine ona güvenebilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşırısı zarar ama bu dediğini 2 güne yap daha iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılDenetrim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünlük olması çok iyi olmayabilir. Daha farklı şekilde sağlayabilirsiniz bence.
00 YorumlaVay be ne hatunlar var herif ne şans li be bulmuş seks kralice sini dünyada cenneti yaşıyor bizde üste para verip oral seks çektiriyoruz..
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık yapmıcam ama rutin oluyor sıkarım onu
+1 yılBence gayet iyi yapıyorsun akşam da sakkkso ile karşıla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende eşinde memnun iseniz bu durumdan problem yok
25 Yorumla
Soran+1 yılMemnunuz ama sıkılır diye korkuyorum monotonlaşıyor çünkü 😔
- +1 yıl
E tabi vücut yoruluyor haliyle bu yüzden ara vererek yapman daha güzel olacaktir mesela bugün yaptın yarın yapma diğer gün yap hemde sperm üretip dolacaktır 😊
Soran+1 yılArtık öyle deneyeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim kolay gelsin simdiden mutluluklar 😁
Soran+1 yılTeşekkürler
Eşinin sağlığı anlamında bı zararı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda sorun yok zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkkler her daim istekli degilmi
32 Yorumla
Soran+1 yılİstekli
Cevap sahibi+1 yılHer türlü yapar o zaman
+1 yılNiye anormal olsun ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHarika bir şey enfes
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocan çok şanslı bence
00 Yorumla Sıkıntı yok devam et 👍🏼
00 Yorumla
+1 yılakşama kadar aleti kalkmaz işte
00 Yorumla
+1 yılHayalimdeki eş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı işler kocacığım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Azı karar çoğu zarar derler
00 Yorumlasütlü kahve alışkanlık yapar :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklıdır herhalde
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. adamı boşaltmadan dışarı çıkartma :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet sağlıklı, tebrikler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulmuşta bunuyor. Millet neler yapar bunun için.
00 Yorumla
+1 yılİyiymiş dayanabiliyorsa
10 Yorumlaevet
10 Yorumla
+1 yılEvet tebrik ediyorum
00 Yorumla
+1 yılduş alıyor mu
00 YorumlaÇok iyiyimiş o ya
00 YorumlaVay be ciddi misin
01 Yorumla
+1 yılHarikasın benimde hayalim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHuww bayağı ateşli
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin
01 Yorumla- +1 yıl
Baska neden de var
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrole gel
13 Yorumla
Soran+1 yılYazık kafana küçük kız...
Cevap sahibi+1 yılHarun abi
Soran+1 yılKesin şu harun abi ayaklarını işimiz gücümüz yok sizi mi trolleyeceğim ne kadar ezikçe düşünüyorsun. kişi kendinden bilir işi bu olsa gerek 😃 BYEEE
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatununn dibisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdama yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözü dışarda olmaz
00 Yorumlaasiri iyi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam