Çok iyi seks olsa ama toksikse ne yaparsın?

Arkadaşlar benim çok iyi seks olan ama onun dışında beni çok yoran uyumsuz ve geleceği olmayan ilişkilerim oldu. seks süperdi evet arzuluyordum ama onun dışında o kişilerden resmen tiksiniyor nefret ediyor ve sinir oluyordum ondan ayrıldım. Tamtersi işte genel uyumlu ama asla tutku arzu duymadığım seksten de keyif alıp orgazm olmadıklarımla da olmadı, istemedim çünkü başkalarını arzuladım. Hem duygusal hem fiziksel olmayanlar zaten yok gibi. İkisi bir arada nasıl oluyor ya hiç başıma gelmedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim bötle iki ilişkim oldu. Bi tanesinde işte çok toksikti ve ben çocuğun ağzına sıçıyordun ama sonra özlüyordum çocuk bana her zaman tamam diyordu asla hayır demiyordu. Diğeri ama işte ilk haraket küfürümde bitirdi beni çok arzulasa etkilense de, baya gurur onur yaptı kabul edemem diye. İlki bana aşıktı bence ama ikincisi değer verdim şu bu ilk defa bötle hissettim dese de aşık değildi herhalde bilmiyorum. İkisi de duygusal derin bir çekimle başladı ama ilk görüşte etkilendiler benden filan.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce birinci ve ikincinin bana aşk durumu neydi. İkisi de benzer profillerdi. Hayatta başarısız pek parası olmayan çevresinin desteği ile hayata tutunan benim altım tiplerdi. İlki ama yine de inatla beni bırakmıyordu, ikincisi direk en ufak tartışmada ben bırakında bir iki ısrar etti sonra direk bıraktı hiç şans vermedi.
Çok iyi seks olsa ama toksikse ne yaparsın?