6 aydır sevgiliyiz beraber çokça dışarıda vakit geçirdik gezdik.. 3 yaş büyük. Benimle evde de vakit geçirmek istediğini söylüyor. 2 kedisi var. Çok nazik anlayışlı ve yani onu çok seviyorum. Beraber masumca uyuyalım diye geçen teklif etti. İstesem evinde kalırım ama sizce bahane mi uydurayım. Güvenilir bir çocuk ama sonunu cinsellikle bağlar mı? emin değilim henüz çok erken bence napmalıyım güveneyim mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin de gönlün varsa tabii ki gidebilirsin sana olacakları anlatayım her şey çok güzel olacak tam uyuyana kadar yatağa gideceksiniz birlikte uyurken sana gelecek ve sarılacak ama diğer sarılmalardan daha farklı hani bedenini çok sana doğru getirmeyecek ama özellikle bacak arasını sana arkadan kesinlikle yaslayacakdır buna eminim şansını dener hani sen evet dersen onun yok diyeceğini zannetmiyorum ama öyle tutupta tecavüz edecek bir adama da benzemiyor anlattıklarına göre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yıl04 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl güzel bir kullanıcı adı
Soran+1 yılElbette ama yakınlıktan dolayı mutlaka hisler yükselir ve nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Yani Erekte olsa napıcam
- +1 yıl
Yani istemiyorsan bir şey yapmak zorunda değilsin o da tecavüz edecek değil güveniyorsan bir şey olmaz garip bir an olabilir ama sonunun nereye bağlanacagi sana bağlı yok ben hiç o toplara giremem dersen gitme sen bilirsin ama bence gidip birlikte zaman gecirirsen yanındayken daha rahat olursun ve bu gibi şeyler için kasılmalara gerek kalmaz aklına bile gelmez çünkü
- +1 yıl
@birvarmısbiryokmus07 teveccühünüz efenim
+1 yılSafmısın kızım ya 6 ayda seni eve atıyor birde hala soruyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeklif edişi filan öyle kötü değildi. 6 ay ama önceden de arkadaştık yani
+1 yılBirşeyler yasamak istiyorsan güvenebilirsin, zira başka türlü hicbirsey yasamadan masumca uyumak hayak ürünü
00 Yorumlagüvenme
zinaya yaklaşmak demek yapmak demektir.
10 Yorumla
+1 yılGüzel taktik. Aslında seks istiyor ama senin güvenini sarsmak istemiyor. Sarılıp uyuyacaksınız amaaa hamleyi senin yapman için sinsice taktikler uygulayacak
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bi tarafı kalkıcak ve ortamı bozacak gibime de geliyor
- +1 yıl
Kontrol dışı yani kalkar kesin. Kontrol edemiyoruz ki
- +1 yıl
Arkandan sarılacak, kalcanda hissedeceksin penisi
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güven git ama cinselliğe geçerse istemediğini söylersin
00 Yorumla
+1 yılSiz evlenmeden koyun koyuna girmişsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO istemezse senin canın çeker, tercih senin
00 Yorumla
+1 yılSarılıp uyuyun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAteş barut patlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenme
00 Yorumla
+1 yılSokmadan olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri