Farklı şehirlerdeyiz 1 yıldır çıkıyoruz hafta sonu benim olduğum şehire otele gelecek bana yanımda uyumanı istiyorum sana zarar vermem dedi
sevgiliyle uyumak nasıl bir duygudur?
sevgiliyle uyumak nasıl bir duygudur?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece mi yoksa gunduz mü? Bu önemli. Benim sevgilimdr aynı şeyi istiyordu ssarılır uyuruz diye aatlattım hep bir gün aynı şeyi söylediğinde yine hhayır dedim kızdı kapattık sonra ben bunu aradim baktim ağlıyordu sen bana neden guvenmiyosun diye zoruna gitmis ddayanamadım gittim oöyle bir ssarildi ki içeri girdiğimde ozaman aanladım ne kadar he oldugumu hherşeyi ggöze alarak ggitmistim hatta çok samimiyim sırf kkendime zarar getirmemek iiçin katil oolmayı bile göze aalmıştım şu an bile diyorum ne kadar aptalmisim diye gercekten sarılıp yattik haaa tahrik olmadık mi olduk bunu hissettim ama elini bile sürmedi bana ve o kadar güzel bir dduyguydu ki yaşamak lazım onu hissetmek nefesini o konumdayken hissetmek çok bbaşka
Gece tatlım.. çok güzel anlatmışsın allah ayırmasın:*
Amin canımm
Ne güzel olurdu ya valla o askerde şu an bende çok isterim ama bizim uyumamız imkansız çünkü annem dışarı cikartmiyo
allah kavuştursun tatlım inş. oda oluur :*
Aslında erkek için kötü bir duygu. Şöyle ki; kız arkadaşın kolunun üstünde yatıyor ve mışıl mışıl uyuyor. Sırtını da sana yaslamış, oh sıcacık. Ama o sırada senin koluna kan gitmiyor tabi. Kıyıp uyandıramıyorsun ama elin kolun buz kesiyor resmen. Elini çeksen bir türlü, çekmesen kangren olacaksın. Bir diğer sorun da saçları. İlla ağzına yüzüne değiyor. Hadi diyelim ki uyudun. En ufak bir kıpırtıda o saçlar ağzına gözüne giriyor. :) Yinede eşsiz bir duygudur. O her kıpırdandığında, veya üstünü açtığında uyanmak. Üşümesin diye üstünü örtmek. Yorganı çekiştirdikçe sinir olmak. Kıçın ayazda uyumak :) İlişkinin / evliliğin başlarında olan şeyler. Sonraları araya mesafe giriyor tabi.
"zarar vermem" ne demek.
bunu belirtmesine ne gerek var ki :)
romantizm kisvesi altında yaşanmak istenen deneyimlere karşı bayanların dikkatli olması lazım. sarıldık uyuduk sadece diyen kaç kişi var acaba hayatta
Cevap
37Cevap
güveniyosan sorun yok da farklı şehirden birisiyle sevgili olabildiysen güveniyosundur da nasıl başarabildiniz
Uni yüzünden gitmek zorunda kaldım tatlım birbirimize güveniyoruz
çok zor be alkışlıyorum
evet uzakta olmak çok zor insan özlüyor yanında istiyor... Sağol canım :*
https://i.hizliresim.com/LEk6lj.gif
Şöyle birşey
Bir beyin düşüncesi dişi beyinle birleşirse ortaya çıkacak şey çok yanlıştır bence iyi düşün.
bence uyuyamazsınız :D bişey yapacaksınız diye değil ilk önce nasıl uyuyacaz filan falan rahatsız olur mu öyle böyle derken sabah olur :D
Sarılarak uyuyun tabi gunah orası ayrda eğee guvenyorsan sapkïn değlse iki sevgi aşk birleşir bir tane kocaman sevgi elde edip sarlark uyuyablrsnz cok tatlı *-*
Ben tam uyudum sayılmaz ama cok güzel duygu ve gerçekten seven erkek yapar bunu dene cok güzel oldugunu gurursun zaten 😊
bir atasozu var erkegın zekeri kalkarsa aklının yarısı gıder dıye. he bu aklında bulunsun :)
Eğer karşındakini çok seviyorsan sana uyurken arkandan sarılması dünyanın en güzel ve huzur verici şeyi.
:) aynı şehirde olsaydınız anlarımda o daha tehlikeli
Eğer samimi ise ve aranızda gerçekten bir duygu varsa süper. Ancak, eğer yarın birlikteliğin bitme ihtimali varsa ateş barut meselesi sorun olacaksa yapma derim
Otel kiz erkek sarilmak zarar.. Kulaga hos gelmedi :)
benimde aynisi basima geldi farkli sehirlerdeydik ilk defa buluscaktik zaten o istiyordu bulus sevistik sadece
bılmıyorum ne dıyecegımı bılemedım hıslerıne gore hareket et *_*
Sadece sarılıp uyuruz dediyse ( sabaha kadar çatur çutur ziker )
insanın fikri neyse zikri odur :/ "zarar vermem" ne demek yahu..
Sarıldık sadece diyen bir arkadasım vardı sonra bebegi oldu bilmem anlatabildim mi?
10 numa yorum katılıyorum
Mide problemi varsa uyuma sakın :/ Çoraplarını çıkartmasını söyle ve sakallarını kessin :D
Çok güzel bir duygu ama ateşle barut yanyana durmaz
öyle zarar vermeden uyuma işini geç sen olamaz öyle bişey gelsin de gör
Evlendikten sonra harikadır bence😊
Sende inandin buna hahaha
Müthiş bir duygudur.
sadece sarılıp uyumak mümkün mü?
Evet, gayet mümkün.
teşekkürler
en güzel duygudur.
hahhaaaaa... yeme bu numaraları kızzzıııııııım
Uyuyalım diyor da uyuyacak mı sanıyorsun? :)
evet?
Çok beklersin :) ateşle barut yan yana durmaz
korkutma be
Bende çok söyledim bu lafları sevgililerime ama hiç uyumadık ne hikmetse hep başka şeyler yaşadık :) deneyim konuşuyor
bizimkisi geçici değil ama ciddi düşünüyoruz sen pek ciddi değilmişsin sanki :)
Bende hep ciddiydim ne hikmetse hepsi de bitti. Bir siz bulunmaz hint kumaşısınız bir sizin ki evliliğe gidecek zaten güldürme beni :) Sadece çok acemisin
güldürdün kardeşim sağol :)
Sende sağ ol abla
Harikada olabilir mahvolabilirsinde
Verirsin soylyim.. snra demedi deme
Anlatılmaz yaşanır memeli hanım 😊
yav he he sarılıp uyuyacak
ister istemez tahrik olursunuz ikinizde
Çok Güzel not : yaşamadım hiç
Cok hojdir cok gozeldir ama bene neh 😀
her erkekmi aynı palavrayı sıkar
tatlı bir yorgunluk olur uyumadan
sana kayacak haberin olsun
Gerçekten seviyorsan süper bir duygudur.
ateşle barutt demişler
Güzel.
Insallah oyledir
sadece uyumaz bence
Güzel bir duygudur.
hııı kesin uyur :)
Hiç yaşayamadık
Sen de yedin helal
Güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar