2 kişiyle FB oldum ikiside ciddiyete bindiriyor evlilik düşünüyor neden sizce? Bakire ol atan biriyle evlenmek istermiydi erkekler?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizim toplumumuzda FB ilişkisini kurallarıyla içselleştirip yaşayabilecek kültür, bilinç ve olgunluğa sahip insan bulmak çok zor. Kadını da erkeği de olayı hemen duygısala bağlıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla ya
- +1 yıl
Hemen herggün birkaç soruda FB ilişkisinin kurallarını uzun uzun anlatıyorum ama gerçekten bu bir kültür meselesi
Bizşm toplumumuzda o kğltür yok.
Soran+1 yılYok valla yok. Çok yıprandım artık ciddi ilişki düşünemiyorum artık inanki.
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılKocaeli
- +1 yıl
Teşekkğr ederim
Soran+1 yılBende teşekkür ederim 🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsenle evlenmek istiyorlar bakire ne alaka
bakire fb misin sen :)))08 Yorumla
Soran+1 yılYani ne bilim erkekler bakire kız istiyor ya evlenmek için
- +1 yıl
eeee o zaman sana evlenelim diyenler yalan soyleyip surecimi uzatiyor yani :)
Soran+1 yılBen evlilik düşünmedim ki o dedi bana. Demesine de gerek yok ayrıca
- +1 yıl
eee demekki bakire aramiyorlar o zaman
Soran+1 yılErkekler evlilik düşündügü kızı genelde bakire istiyor ya ondan dedim şaşırdım yani daha dogrusu
- +1 yıl
demekki oyle degilmis diyorum bende bak :))) sasirma yani :))
Soran+1 yılEvet haklısın öyle. Bakir olmayan bakire istemeye hakkı yok zaten istesek kandırırrz ameliyat oluruz yapay kızlık zarı var daraltıcı felan. . Gerek yok.
- +1 yıl
rewerans kucuk hanim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. O anın içerisinde bulunduğu mutluluk ve zevkin söylentileri bunlar önemli olan laf değil icraat
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ev Tutim bile dedi. Bu ülkede cinsellikte iyi olan kadın baştacı muamelesi görüyor sanırım
2 kişiyle mi buna kanaat getirdin? Çılgın bakirenin hayal dünyası.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeyin bedava
Soran+1 yılBakire olsam iki kişiyle nasıl yatmış olim saf mısın sen? Kıskanç
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden böyle oluyor hakkaten. Sadece kadınlar değilmiş demekki.
02 Yorumla
Soran+1 yılToplum ilgiye sevgiye aç sanırım.
Cevap sahibi+1 yılAçsa aç sevgi göstermeyecek insandan neden beklerlerki.
Sekste çok şyiyaen ondan dolayı olabilir çok aşırı zevk veren kıza erkek baplanır istemsizce çünkü
00 YorumlaSenden çok memnun olmuşlar
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur tabi her istedigini yapıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde tersi olması lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılfb nedir bilmiyorlar demek ki
00 Yorumla
+1 yılYine biz hariç herkes hayatını yaşıyor inanılmaz
00 Yorumlaevli biriyle ol o zaman?
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişiler yanlış insanlarla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi vurduruyorsun adamlar kendinden geçiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin b si olmayacak garanti veriyorum 😁
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılÇünkü karşımda ki kim olursa olsun düşünmüyorum ben özgür olmayı seviyorum. Eğlenmek gezmek varken akşam yoğurt alıp eve gitmek hiç cezbedici değil.
Soran+1 yılHahhahahaha iyi güldüm saol. Ama cidden özgürlük gibisi yokmuş onu anladım. Bide kimsey3 güven yok evlilerin çogu mutsuz ya ailesiyle anlamıyorlar ya da eşiyle.
Cevap sahibi+1 yılOnlarda haklı biliyor musun çünkü hayatları kısıtlanıyor bir kalıba sokulmaya çalışıyorlar ee herşeyin sorumluluğu vs birbirlerine bakacak halleri kalmıyor kavga dövüş başlıyor. Bak en güzeli herkes hayatını paylaşsın sonra arada birlikte olup keyfine baksın -)
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum bi kere daha darbe yiyemem. Kafam böyle rahat
Cevap sahibi+1 yılGünaydın. Başından mutsuz bir evlilik geçmiş sanki öyle hissettim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFazla güzelsen belki hı?
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzelim
Cevap sahibi+1 yılAltın yumurtlayan tavuk hikayesi gibiymiş, aslında ara ara beraber olup tadını çıkarmak varken hep isteyip komple kaybediyorlar. Can sıkıcı bir durum biliyorum
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılŞans
Soran+1 yılNeden böyle yapıolar. Tek zevk aldığım sensin dedi bide
Cevap sahibi+1 yılBence seni ikna etmek için söylemiş, tek zevk aldığı olman saçma değil mi? En çok olabilir, ama mastürbasyon bile insana iyi gelirken başkasından zevk almaması saçma
Cevap sahibi+1 yılİknadan kastım da bağlamak bağlanmak gibi
Soran+1 yılOlabilir. Seni seviyorum dedi bide 😳 tekzevkim sensin felan
Cevap sahibi+1 yılAslında FB de olsan böyle ruhu okşamak güzel, benim de hoşuma gidiyor. Ama o an yapılmalı, devamı gelince tadı kaçıyor. Genelde kadınlar bunlara kapılır ama sende tam tersi olmuş
Soran+1 yılBen istemiyorum gerçekten ciddi ilişki birini çok sevdim dersimi aldım. Ciddiyet insanı yıpratıyor. Gerçektende üzülmicek olacagımı bilsem neyse dicem ama yoruldum artık. Beni aldatır mı beni üzermi bunları düşünmek yordu beni artık
Cevap sahibi+1 yılAldatıldın mı yoksa sen de?
Soran+1 yılAldatılmadım ama hep düşünüyordum yapar mı edermi diye. Ailesini çok tuttu anaları daha biz sevgiliyken ilişkimize karışmaya başladı. Tutacagımız eve kadar. Dedim ben senle ugraşamam ailenle kal ozaman.
Soran+1 yılAblaları
Cevap sahibi+1 yılİnsan ilişkide bir kere böyle yanılınca tekrarından çok korkuyor, başlarda acaba tuhaf mıyım diye düşündüm ama bir süre sonra anladım ki ciddi ilişki yapmak neredeyse imkansız
Soran+1 yılEvet evet öyle gerçekten deli gibi aşık olmam lazım sevmem lazım belki ama artık çok yorgunum gerçekten. Yıprandım
Cevap sahibi+1 yılBen 5-6 yıl kadar ara verdim, sonra tekrar denedim, yine olmayınca akışına bıraktım tıpkı senin gibi. Cinsel ilişkiyi ciddiye taşımak normal ilişkiden de kötü, o yüzden bazı kadınları çok istesem de tekrar görüşmüyorum işler sarpa saracak gibi olunca
Soran+1 yılNeden kötü dedin cinsellik ligi ciddiyete taşımayı?
Cevap sahibi+1 yılTek taraflı olması açısından diyorum, hoşuma gitmiyor bi’ kadını üzmek, sanki tek taraflı yaşanmış gibi geliyor rahatsız oluyorum. Normalde karşılık alamazsın uzaklaşırsın, cinsel ilişki yaşadığın için hatıra oluyor ister istemez
Cevap sahibi+1 yılBir de ben yatakta sohbet etmeyi de seviyorum, güzel söyler söylemeyi vs
Soran+1 yılAnladım canım öyle gerçekten
Cevap sahibi+1 yılMaalesef, o zaman bol şans sana, iyi geceler 👋
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılHehe bizde inandık kesin öyledir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanma bee napim hadii ikile
Benımşe ol evlenmek istemem 😁😁
00 Yorumla
+1 yılBaya guzelsin o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleyim teşekkür ederim
- +1 yıl