Bungalov tutun ya da airnbby de evler var tek kişi tutuyor evi kdinin bilgilerini almiyorlar. Aynj durumu yasadim bende. Temiz sorunsuz birsekilde hallettik kadinjn adiini gecirmeden
Herkesin yaşamı kendini ilgilendirir, yargilayacak değilim tabiki. Oteller kayıt alır, eğer kayit almayan bir otel bulursaniz ikinci en iyi yerdir. İlk en iyi yer ev ortamidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neden evliyken kocandan başka biriyle görüşüyorsun?
İnanmış işte s@laklar kimsenin g*tu yemez böyle bişeye kolay kolay yapanın da namusu şerefi yoktur Allah hidayet versin elbet cezasını çekecek herkes şüphesiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizliliği koruyabilirseniz olur ama kolay değil.
Bungalov tutun ya da airnbby de evler var tek kişi tutuyor evi kdinin bilgilerini almiyorlar. Aynj durumu yasadim bende. Temiz sorunsuz birsekilde hallettik kadinjn adiini gecirmeden
Herkesin yaşamı kendini ilgilendirir, yargilayacak değilim tabiki. Oteller kayıt alır, eğer kayit almayan bir otel bulursaniz ikinci en iyi yerdir. İlk en iyi yer ev ortamidir
Neden evliyken kocandan başka biriyle görüşüyorsun?
Hayır neden sıkıntı olsun peki sen eşinden habersiz nasıl gideceksin
Fb bulmayan bi benim bu hayatta bi otele gidin ya da kaplıca felan
Otelde sıkıntı olur mu. Ne sıklıkla görüşecek siniz
Ayda bir
Yetmez ki sana baya ateşli duruyorsun. Yakın bi yer olursa haftada bi gelir. yok mu yakın yapacak yer
Sonra kadın cinayetine hayır ha!
Bende evliyim fb ilşkilerim yürüyor😃
Ateşle oynamak deyimi böyle bir şey olsa gerek..
İnandın mı abla sende ya😁
Trende yataklı vagon tutun
Vay ya rahatlığa bak 😂😂
Edep yahu edep!
yürümez kocaeliden bulmalısın
Neden aldatıyorsun kocanı
Ya kardeşim troll soru sordum öyle şey olur mu
İnanmış işte s@laklar kimsenin g*tu yemez böyle bişeye kolay kolay yapanın da namusu şerefi yoktur Allah hidayet versin elbet cezasını çekecek herkes şüphesiz
Yürür tabii ki
Ev ortamı daha iyi. Otele kimlik veriyorsun
yürür tabi ama eşinden boşanırsan
Ortada buluşun
Belli olmaz
Kurtköy, Pendik uygun olabilir. :)
Baya
Aldatma kocanı
Kocan bulur otelde
Araba yokmu