Ben bakireyim ve kullanıp atacaklar diye o kadar korkuyorum ki. Cinsellik olmazsa uzun bir ilişki yasayamayacak mıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Siz kızlar bir türlü cinsellik ve aşkı anda yaşanabilecek şeyler olarak görmüyorsunuz. Yaklaşsak sapık yaklaşmazsak odun. Cinsellik bir ilişkide sevgi kadar önemlidir. Yaşamadığın ya da uzak kaldığın sürece iki tarafında mutlu olması olanaksızdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİşin içine cinsellik giren her ilişkinin birgün biteceğini düşünüyorum ve evliliğe saklanması gerektiğini düşünüyorum eğer benle evlenmeden cinsellik yaşıcaksa ve ben evlilikte olsun istemiyorum dedigimde ayrılıcaksa güle güle 👋🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılBende ciddiyet yokken olsun istemiyorum dediğim için terk ediliyorum hep
- +1 yıl
Ya boş ver öylelerini seven evliliğe kadar saklar dayanamayan yol alsın
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği birini elde etmek veya elde tutmak için kullanırsan, ayrılınca kullanılmış gibi hissedersin. İnsnalar bunu duygu içeriği olmadan zevk ve keyif almak için yapmalı. O istiyorsa sen de istiyorsan yapman lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bu hiç olmayacak sanırım
Soran+1 yılBu konuda kendimi o kadar sınırladım ki hint kuması gibi hissediyorum😕
- +1 yıl
Ben görüşlerine saygı duyuyorum bişey diyemem. Ama zamanla insanların etrafında eğlenceli insanların da olduğunu anlarsın.
Soran+1 yılBelki
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Elbette uzun ilişki yaşana bilir ama böyle birini bulman binde bir ihtimal bundan sonraki hayatına dahil olanların öncelikli istekleride cinsellik olucaktır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnemlidir tabi ki devam edebilmesi için
00 Yorumla Bazı erkekler sırf cınsellık ıcjn konusuyo cınsellık guclendırır olmazsa olmaz sevdıgım. Kadını arzulamıycamda baskasını mj arzuluycam dıyorlar bencs cınsellıksız ılıskı cıddıyete gıder saygı ve guven daha kuvvetlı olur
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAma açık giyinince belki öyle görüyorlar bilmiyorum, uzun zamandır pek erkeklerlede konusmuyorum güvenim kalmadı arkadas bile olmak istemiyorum
Soran+1 yılEvet hem güvenmiyorum hem istediğini aldıktan sonrada bir şey yapamıyorsun ya ayrılsa ortada sen kalacaksın resmi bir şey yok , bir güvencem yok
- +1 yıl
Çok güzel söylemişsin katılıyorum
Ya ten tene temas etmek zorunda değil illa ama evet insan sevdiğini daha çok arzuluyor sende güzelce birlikte olamayacağınızı dile getirebilirsin karsındaki gerçekten seviyorsa bunu anlayısla karsılayacaktır zaten ama tabi bu sana kalmıs yanyana yapmak istemiyodsm bile sekstingle de yarfımcı olabilirsin hayatındaki insana bununla yetinir en azından evlenesiye kadar
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmazsa olmaz ilişkide başlarda hadi normalde sonradan olması lazım önemli 😍😍 keşke benim olsan evlilik isterdim seninle ciddiyim 🤩🤩
00 Yorumla
+1 yılCinsellik uyumla alakali herkesle yasamilan cinselligin pek zevki olmaz uyumu yakalayanlarda seks mukemmeldir.
00 Yorumla
+1 yılSana göre cinsellik erkeğin kadını kullanması mı yani?
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Madem öyle evlenme de, ömür boyu kullanilirsin yoksa.
Soran+1 yılEvlenirsem bırakma gibi lüksü olmaz ki
- +1 yıl
Ne fark eder sonucta kullanacak seni
Soran+1 yılAslında birisi görüşlerde anladı beni , asıl cinselliği elde tutmak için ben kullanırım gibime geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşına çıkan kişiye göre değişir o. Evlenmeyi beklerim diyen de var cinsellik olmazsa sevgili olmam diyen de var. Karşına hangisinin çıktığıyla alakalı
10 YorumlaÖnden vermediği sürece herkes bakiredir bu hayatta o yüzden fazla takma, sağlam korunun yeter
00 Yorumla
+1 yılGüvenmediğin kişiyle yapmamalısın ve kimsenin seni zorlamasına izin verme
00 Yorumla
+1 yılyaşarsın seni seven biri olursa cinsellik olmada da sevilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için önemsiz ama çoğu insan için önemli.
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli ve senin yaş kac
01 Yorumla
Soran+1 yıl22 işte yasım doğru
Evliliğini bekle en güzeli o
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle şey yapmam. Kullanıp atmam.
00 Yorumla
+1 yılne olursa olsun sakın kendini kullandırma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kimseye güvenmemeye devam et doğru yoldasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yıllık ilişkim aldatılmakla bitti. Bazen düşünüyorum ben beraber olsaydım bu çocukla yinede bırakır mıydı diye. Kadına ilk cinsel anlamda bağlanır mı bir erkek? Genelde böyle söylüyorlar ama ben yaklasanı rezil edip terk ediyorum, sonuçta nikahlı kocam değil ve isteklerini karsılamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılortada kalmaktansa evleneceğin erkeğe kendini saklaman daha mantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem sağlık hem zevk için çok önemli
00 Yorumla
+1 yılYaşanır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapma
00 Yorumla
+1 yılÇok. Önemlidir
00 Yorumla
+1 yılÖnemsiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemlidir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEsya misinsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç
18 Yorumla
Soran+1 yıl22 yi doldurdum
Cevap sahibi+1 yılBence iyi ki de olmamış...
Soran+1 yılKafa yapım bir kere tas , bu gidislede olmayacak. Gidip görücü usûlü evlenicem
Cevap sahibi+1 yılKendine nasıl hakim olabiliyorsub peki
Soran+1 yılHerkes istiyor beni ama cinselliğe karsıyım ve nu yüzden terk ediliyorum
Cevap sahibi+1 yılKendine hakim olmak çok zor ya demek çok da istekli biri degilsin
Soran+1 yılBunun istek ile değil iradeyle olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım kanka
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım