Cinsel Yaşam Yorgun olan partnerden seks istenir mi? (Sayfa 2) Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 Yorgun olan partnerden seks istenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlendiğin zaman bir dene bakalım 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. direk isteme değilde sırnaşma ile olabilir 1 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır yaklaşmam 1 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. yorgunluğu alır reda 1 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Zorla yapacan daha heyecanli olsun diye 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaklaşırım 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. İstenmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Sekste yorgunluk söz konusu olamaz.
Evlendiğin zaman bir dene bakalım
direk isteme değilde sırnaşma ile olabilir
yorgunluğu yok bu işin yaparız
İstenirde verim alınır mı
Hayır yaklaşmam
yorgunluğu alır reda
elbette istenir
Zorla yapacan daha heyecanli olsun diye