Birazcık onun cinsel enerjisini yoklamak rahatsız acaba ilişkiye girebilecek güzel bir performans gösterebilir mi?
İstiyorsa karşılık verecektir istemiyorsa da zorlamaya gerek yok sarılıp uyumak en iyisi.
Selamm😃
İstekli olunan zaman içinde eşiniz ya da sevgiliniz yorgun ise yine de ona yaklaşır mısınız?

Ben yaklaşırım. Bu konuda biraz bencilim. Kaba değilim ama isterim, değilse sakinleşmem uyuyamam aklımdan çıkmaz ki. Ben onu özel masajla oralla canlandırır içindeki cini çıkartırım. 😃😻😎
Erkekler yorgunken özellikle hızlı seksi tercih ederken, kadınlar ise yorgunluğu bahane ederek kısa ve hızlı bir sevişmedense uyumayı tercih ediyor. Bu nedenle yorgunluğun hem erkek hem de kadın için anlamını keşfetmek ve ortak bir tanımlama yapmak önem taşıyor. Ancak yorgunluk için genel bir tanımlama yapmak oldukça zor...
Genel güçsüzlük, çabuk yorulma, konsantrasyon güçlüğü, normal aktivite sırasında ya da sonrasında tükenmişlik hissi, aktiviteye başlamak için yeterli enerji olmadığı hissi olarak ifade edilen yorgunluğun birçok sebebi olabiliyor. Başta cinsel yaşam olmak üzere, iş performansını, aile yaşamını ve sosyal ilişkileri olumsuz etkileyen yorgunluğun nedenlerini ve yorgunlukla başa çıkma yollarını çok iyi bilmek gerekiyor. Yorgunluğun en sık nedenleri arasında aşırı egzersiz yapma, uyku bozuklukları, beslenme yetersizlikleri, kondisyon eksikliği, üst solunum yolu enfeksiyonları, kansızlık, tiroit ve akciğer hastalıkları, ilaçlar (sakinleştiriciler, depresyon, alerji ve tansiyon ilaçları, kas gevşeticiler ve pek çok antibiyotik) viral hastalıklar, kanser ve depresyon yer alıyor. Altı aydan uzun sürmesi halinde kronik yorgunluktan bahsediliyor.
Bi parça çamaşır için makina açmaya gerek yok elde yıkasın 🤣🤣
Teşekkür ederim canım
Rica ederim abicim
Yazık be acırım :D ahsh dinlensin öyle gelsin. Keyifli günler..
Erkeklere acınmaz😂
ahah binicen üstüne vurucan kırbacı yani 😂😂 allahım bunun eline düşürme kimseyi ahshh
Tabi kırbaç değil kemer kdjfjfjf Bir de iyice erkeklik gururuna laf söyleyeceksin Bir şeyler yapmaya çalışırken bayılıp kalacak🤣
Kızım senin içine ne kaçtı lan 🤣🤣 Ben sadist olmama rağmen bu kadar gaddar değilim ahsh oldu olacak münasip yerinden tavana as da tam olsun 🤣🤣
Olmaz kopar kdjdkdjf
Hay allah razı olsun ya 🤣🤣 ahahah
Cevap
66Cevap
İstenir ancak pek tatmin edici bir seks olmaz.
Selam gadası 🙃
Haz dolu olmayacağı için yaklaşmamayı tercih ederdim.
Eşim isterse evet
isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci :D
şimdi eğer yorgunluk erkekte ise ve yorgunluk derecesi ne ise yorgun bir erkek gücünü toplayıp kendini sekse hazırlayabilir mi orasını bilemem çünkü o yorgunlukla nasıl erekte olacak çok zor bir durum
fakat yorgunluk kadında ise iş daha kolay olur
kadını zorlamayan yormayan bir pozisyonda
örneğin spoon pozisyonunda çok rahat ilişkiye girilir veya misyonerde
iki pozisyonda kadın için rahat o anda uyuyabilirde :D
yahu cinsellik sadece ilişki değildir. binbir türlü mutlu etme ve mutlu olma yolu var.
elbette istenir. vücut durumuna göre farklı yolla sizi mutlu edebilir.
sadece s i k yok ya. el var dil var kol var bacak var diz var ayak var. felç değil ya bu insan
Yorgunluk durumuna bağlı olarak istenebilir. İsteyen taraf daha aktif olabilir.
Evet kızlar buradan erkeklerin ne kadar bencil ve iğrenç bir yaratık olduklarını görüyorsunuz. Kadın hasta bile olsa düt hiç karşı taraf umurlarinda değil. Empatiden yoksun kişilere çokta değer vermemek lazım aslında
Yorgunsa masaj yaparm ona dokunmak benm icin yeter bana
İStemek değil vermek gerekir. Ona yorgunlugunu attıracak masaj ince dokunuslar öpücük ufaktan libidosunu yükselten hareketlerde bulunmak gerekir ki gevşesin seni istesin. Lap diye girmeye calısırsan/veya kucağına oturursan salonda yatarsın
Ben dayanamiyorumki hic yanim da olduğunda birlikte uyurken uzanırken falan istiyorsam yapışıyorum arkadan ya da o beni baska şekilde tatmin ettiriyor
Hormonlarım tavan yapsa da eşimden bunu isteyemem. Yorgun olduğunu bile bile seks yapamam odaklanamam. Yazık günah o kadar yorulmuş saçımı okşasın ruhumu tatmin etsin bana yeter.
Ölü gibi yorgunsa sarılıp uyuruz ama günlük normal yorgunluksa alırız o yorgunluğu😄
Yorgunluğa birebirmiş deriz, akrobatik hareketler beklemiyoruz hsjd
Rica ederim, kabul etmezse saygı duyarım. Nihayetinde sadece onu arzuluyor oluşumuz, onun da gururunu okşamalı
Evi temizle yemek hazırla demem ki altı üstü bi seks yani sırt üstü yatsa yeter ben gerisini hallederim
Bencilcisizcilik, anlaşlıcızsızcılık olur bu 😂
Sanırım şöyle tepki verirdim :
Bence istenmemeli yoksa istenmeyen bir durum olabilir onun yerine masaj yapılabilir ya da sarılabilirler.
Cinsel istegin fazlaysa istenir yani oda yapmak zorunda yapmazsa baska care bulacaksin
istenmez bence nasıl ki emeğe saygı olunuyorsa seksin de saygısı olması gerekir seks insanı daha da yorar sanırım.
Yorgun olup istenirse performansı düşük olur oysa dinlenir bir gün sonra yaparsan yiyeceğini gün boyu düşünür daha istekli iş yapar
Böyle durumlarda kedi gibi sırnaşmak gerekli 😂😂😂
İstenir. Ben bütün gün sırtımda çuvalda taşımışken yapıyorsam herkes yapsın arkadaş 😊
Yani açıkçası bazen çok yorgun hissedeliyorum ama 10 dakikamı ayırıp biraz öpüp okşayıp oral yapıp onu rahatlatır ve sonra ona sarılarak uyurum. Hayır dememiş ve gönlünüzde almış olurum sanırım.😉
Bence anlayışlı olup dinlenmesine izin vermek gerekir
istenmez, istenirse red yeme garantisi var çünkü. o da moral bozar ister istemez.
Evet neden istenmesin iki tarafında sakinlestiriceye ihtyaci var
istenmez gece bir boşluğa getirip tahrik ettikten sonra yapılır :D
o bıraksın bız hallederiz.
:)
Eş değildim ama istendi karşılık vermesek trip versek ölüm mk
İstenebilir, tabii alacağınız yanıta razı olmak koşuluyla.
Önce yalanır oralla kıvama getirilir ondan sonra ilişkiye girilir ıslak ıslak
Aşırı bir yorgunluksa ve ertesi gün isede gideceksem uzak dursun benden😀
dk bir gol bir eksiyi yedik😂
Benden istesin yeter her yerini santim santim öper yakalarım hele klitoris yalamaya bayılıyorum
Yormadan yaparız birşeyler :) çok kötüyse yapacak bieşey yok
iste ama aşırı yorgunsa gerçekten zor olabılır
Aslında bana göre güzel bir yorgunluk atma eylemi 🤣
Yorgunsa uzansın ben hallederim
Şu kadinlarin Seksi erkegin lutfuymus gibi davranmalari yokmu sanki sen zevk almiycan salk keyfine bak ev temizlenir bir yorgunluk at 😏🕯
Ben yorgunken sevgilimin yanına gittinmi yorgunluk felan kalmıyor zaten o istesin her şey mümkün.
alırım ben onun yorgunluğunu.
grek yok dinlensin
Yani başka kime yaklaşacak son tabiki de eş veya sevgiliye yaklasirsin ama sevgili ile aradaki ilerleme düzeyine göre değişir
ben istiyorum çoğu zaman ama istediğim gibi bitmiyor genelde 👻 yorgunken olmuyor genel olarak
Bencilliğe gerek yok eşimiz dahi olsa. Şahsen o an dinlenmesini sağlardım.
çok yorgun kadınla yapmak zevksiz oluyor zaten sanki cansız mankenle yapıyormussun gıb o yuzden gerek yok :)
Yaa daha uygun bı zamanda daha iyii adam yorgun ne diye yapisayimm
Cowgirl bunun için var
Hayır tabii ki de saygı duyulmalı
Şahsen ben isterim 😍
Eşim isterse onu kırmam , ona kıyamam ☺️
Benden her dakika istesin sıkıntı olmaz.
Bence istenir, masaj eşliğinde.
hiç yorgun olmadıgım için bilmiyorum
Yorgunluğu alır işte seks
Canı çekiyorsa neden istenmesn 🤣
Her iki tarafında istekli olması lazım bence
Hayır, zevkide olmaz zaten
İstenmez olmasa da olur
Neden istenmesin
Yorgunluğun derecesine göre değişir