Eşimin ilki olacağım aramızda yaş farkı da var 8 yaş ilk gün istemiyor korkuları varmış ikna edemedim henüz ne yapmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Onu buna senin hazirlaman gerekiyor taktik ile olacak bir şey degil
Nasıl hazırlayacağım Peki
İlk gün sana karşı gelirse sadece sevişmek istediğini öpmek istediğini söyle. Yavaş ve sakin ol oldu bittiye getirmeye çalışma. Yumuşak öpücükler kulak boyun göğüs vs. Oral yapmana müsade ederse yapabilirsin. Sonra üstünden sürtün korkutmadan. Ve izin iste az bişey ucunu sokmak için. İzin aldıktan sonra da çok yavaş acitmadan ilerle. Sakın ilk gece uzun bir seks yapabileceğini düşünme hele ki böyle korkusu varsa. Bir iki kez gir çık sonra devam etme canı acır kastigi için.
Ben biliyorum bunları da onu nasıl ikna ederim? Benim tecrübeli olduğumu biliyor. Bir kadından duymak istedim farklı bir fikri vardır diye sordum soruyu.
E biliyosan daha ne yani bundan başka ne olabilir amuda kalkaack halı yok sen zaten onu yeterince etkileyebilirsen o okey verir o anki ruh haliyle
Bende sıkıntı yok işte yok diyor onu soruyorum korkuyorum dedi neden korkuyor çözemedik daha kendide bilmiyor bence
İlk gece korkusu hemen her kadında olan bisey
Peki korkunun sebebi nedir tam olarak?
Bekaretin önemi ile alakalı olduğunu düşünüyorum bende de olmuştu ben acır diye korkmuştum 1 hafta pelte gibi oldum ilk gece kendimi kastigim için. Normal şeyler senin yavaş yavaş rahatlatman gerekecek dediğim gibi
Siz nasıl aştınız durumu peki? Sizden kaynaklı mı partneriniz mi cesaret verdi
Direk gerdek günü olsaydı belki daha çok kasardim ama düğünden önce beraber olduk ve ansızın gelişti her şey bu yüzden ilk andan itibaren kendimi kasma durumum olmadı. Bı anda gelişti sadece o an izin istedi acır diye istemediğimi söyledim oda dediğim gibi yaklaştı o gün çok ileri gitmedi ki buna rağmen kendimi aşırı kasmisim. 1 hafta kas eklem ağrısı yaşadım. Onu anlamalisin ve üstüne gitmemelisin
Zaten ikna edemezsem yapmam ki. Ama aşmamız lazım bunu. Sizinki gibi istedim bende biliyor musun düğünden önce yapalım dedim hayır dedi farklı düşünüyor ailesini vs işte. Bunu da sormak istiyorum düğün öncesi ve sonrası seks nasıl arada ki farklar neler iyi ki düğünden önce olmuş dermisiniz?
Aslında balayına saklasam daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum o an o güne özel olsa daha hoş olabilirdi ama oldu artık geçti gitti. Benim ailem de bu konularda sığ düşünceli. Yine de tam o güne bırakmak yerine imam nikahindan sonra yapılabilir. Sonuçta o düğünden önce oluyor. En azından spontane gelişeceği için kendini daha az kasar. Ummadığı bir anda yavaş yavaş olur. Direk o günü kafasında kodladigi için daha çok kasilcak
Vajinismus diye arastirabilirsin kendini çok kasarsa ilişkiye engel olur bu durum girişi engellenir
İyi ki yorum yaptın valla. Biraz bakış açımı değiştirdin. Zaten imam nikahı kıyalım diyorum. Şey diyor gelinliğin anlamı gidiyor diyor. Önce yapmak istemiyor saygı duydum bende zaten. Balayında ne fark var ki evinde olmasıyla balayı arası da ki fark nedir kadına göre?
Yok balayı diye değil yani gerdek diyeyim kendi evi de olsa olur fark etmez o güne özel olması bakimindan dedim. Gerçi balayında bir hafta eklem ağrısı çekmek çok da mantıklı olmazdı erken yapmanın avantaji bu oldu benim için. İlk gece olmasa bıle bı hafta sonra olur artık o senin eşin olacak zamanınız bol olacak. Ve o ilk gün gibi geçmeyecek daha güzel geçecek onun korkusu 1-2 kezden sonra geçer
Anladım. Ben sekse düşkünüm sık isteğim olur. Gerdekten sonra ne kadar bir süre sonra kadınlarda istek başlar bir kadın kaç günde bir ister desem daha doğru olur evli bir kadın?
Bu kişiden kişiye değişir ben 2 yıllık evliyim eşimi benim davet ettiğim bile oluyor, ama 1 yıllık evli arkadaşım var hayattan bezmiş haftada bir olunca çok diyor. Libido ile alakalı bunu bununla bağdaştırmamak lazım. İlk zamanlar utanabilir istemiyorum diyebilir sen onun nazını filan çözmen lazım cidden istemiyor mu yoksa naz mi yapıyor anlaman lazım bunlar hep zamanla olacak şeyler. Ama benim ilk bir iki ay baya zor geçmişti istiyordum ama yine acır diye korkuyordum sonra dediğim gibi ben artık onu cagirmaua başladım
Tabi kişiye göre değişir ama genel olarak tat aynı olduğu için istekler yakındır diye düşünüyorum. Benimki tövbe çağırmaz beni o iş bana düşüyor belli. Herhalde arkadaşınız gibi benimki de. Naz değil ya bazen kesip atıyor konuşmayı :) ama utangaç biliyorum onu aşmam lazım. Kıyafete de karışmayayım değil mi gerdek de. Çıplak da olmaz şimdi bu.
Hepsi zamanla yaaa benim eşim beni tanıdığımız yaşlı bir kadın var ona benzetiyordu kaçıyorum diye 😂 Simdi ben onu benzetiyorum ahahahahhs
Ve kıyafete bencede karışmamak lazım zaten siz çıkarırsınız o kendi komple soyunmaz utangaç ise.
Ne bileyim ya zaten akışına bırakacağım germek istemiyorum onu. Hangi korunma yolunu seçtiniz ve Burcunuz nedir acaba Sizin ve eşinizin Burcu nedir?
İlk gün kendini çekti ama sonrasında bazen prezervatif bazen geri çekiliyor. Ben aslan o boğa burcu sizin ne bende merak ettim
Geri çekmek kolay değil ya hiç sevmem çekilmeyi :) ben boğayım. İyi tesadüf olmuş valla. Yardım edin bana ya yönlendirme için eşiniz de boğaymış eksik fazlası vs
Zaten ilk seferinde boşalma olana kadar devam edebileceğinizi sanmiyorum sonuçta az da olsa acıma olacak hatta kastigi için çok da olabilir. O an ki atmosfer neyi gerektiriyorsa öyle yaparsınız sonuçta tecrübe de varmış
İkna etsem o iş bende kendime göre değil ona göre devam edeceğiz zaten de boğa olarak nasılız eksiğimiz fazlamız vs bir şey söyleyebilir misin
Ben gayet yeterli ve istekli buluyorum bana karşı ilgisi de çok iyi sadece kendini düşünmüyorum iliskide
Nasıl yani siz mi bencilsiniz
Hayır iki taraf da birbirini önemsiyor işini bitirip kaçma derdinde değil yani
Mesela her zaman olmazsa da bende şu var partnerim mutlaka zevk alacak. Zayıf bir nokta söyleseniz ne dersiniz peki boğada
İlişki de zayıf nokta mi? Görsel olarak çok çabuk etkileniyor eşim. Evin içinde dar kıyafetlerle dolasinca filan anında yükseliyor. Yoksa genel bir soru muydu?
Eşiniz boğa ya onun içim sordum. Bende görselden etkilenirim işte :) bir şey daha var odaklandığı nokta var mı özel bir nokta
Göğüs galiba 😂
Aynen ya :) en çok göğüsten bende çıldırıyorum görünce. Sence nasıl bizim bu durum bir kadın olarak
Eşimin benden etkilenmesi tabi ki hoşuma gidiyor. Bide tepkilerini hiç gizlemiyor direk off filan diyor 😂 beni beğendiğini bilmek güzel
Öyle tabi güzeldir de göğüse düşkünlüğü sizde nasıl bir etki yaratıyor 😂 göğüse her tepki seks le mi bitiyor mu
Hayır hepsi bitse yataktan çıkmazdik herhalde uyumadan önce bile ufak saldırıya geçiyor sonra uyuyor çünkü 😂
Aynı ben ya 😂performans vs den de memnunsunuz değil mi.
Evet memnunum fazlası var eksiği yok derler ya öyle 😅
Benim ki çok şanslı bence bir Aslan parçası ile evlenecek haberi yok 😂 ben hep günü birlik seks yaptım kaçamak bunları konuşmaya zaman bile olmazdı hoşuma gitti sizden duyduklarım
Bende eşime pat diye söylemem ki belli ederim beğendiğimi ama açık açık söyleyemem 😅 biraz naz lazım arada 😂
:) kadınlar çok tatlı ya Naz da lazım tabi. Pozisyonlar nasıl
İkimizin uyumu ile alakalı her pozisyonu yapıyoruz hemen hemen
Eşinizin sevdiği pozisyon hangisi. En zevklisi hangisi
Bence onunki yatağın üstünde doggy onu çok yapıyor benim de o galiba fark etmiyo işini bilene hepsi güzel
Hiç reddettiğin oldu mu? Olduysa tepkisi ne oldu
Evet oldu trip attı ama umursamadım sinirli sinirli üstünü giyindi filan. Kavgaliydik bilerek reddettim
Keşke verseydiniz. Seksin küslüğü mü olur ki 😅
Benim favorim kızı kucağına alacak güzelce sevişeceksin göğüsleri iyice yiyeceksin sulandırıp altına alacaksın sonra Allah ne verdiyse😂
Umarım eşiniz de size eşlik edebilir :)
O şimdi büyük soru işareti işte. Bendeki istek onu etkilemez mi sizce
İllaki etkiler ama yoksa da yoktur yani 😅
Deme ya senin kadar istekli olsun yeter 😂