İlişkiye girmiyor. Başı çok büyük çok acır olmaz diyor. Nasıl ikna edebilirim neler yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhakkak sevisiyorsunizdur. On sevismede başarılıysan kendisi sok diye yalvarır zaten. İyice bir kıvama getirip oral falan yapmalısın, oralla vajina hazır hale heldiginde sürtünmeyle devam edebilirsin, sonrasında yavaş yavaş ilerlemelisin bence sen acelecisin. Zaman tani, bu süreçte yapmak gereken iyi bir ön sevisme ve tatlı dil ile eşini hazırlamak.
25 Yorumla
Soran+1 yılAslında acele etmiyorum, uzun uzun sevişiriz ve mutlaka oral yaparım. Hazırım sok diyor ama sonra dur diyor. O da bazen sinir bozuyor ama kırmıyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılZamanı var demek ki
Soran+1 yılBu süreçte nasıl davranmam lazım. Sok dese bile dur acele etme desem mi
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle derse merak etme önce ucunu sokacağım hafifçe dersin o esnada yavaş yavaş dudaklarını opebilirsin goxleirnin içine bakarak saçlarını oksarsin seni seviyorum deyip girersin
Soran+1 yılBir kere şöyle oldu mesela, hadi sok içime artık dedi. Ben sürttüm önce sonra dudaklarını öpmeye başladım. Kalçasını tuttum tam girecektim dur dur vazgeçtim dedi. Kalçanı tuttum diye mi korktun dedim yok hoşuma gitti ama başı büyük girmez ki dedi. Neden gitmeyeceğini düşünüyor çözemedim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinismus olabilir doktora gidin mutlaka
142 Yorumla
Soran+1 yılAma daha denemedik ki. Denesem emin oluruz ama o aşamaya gelemedik
Cevap sahibi+1 yılDenemenize gerek yok ki korkuyordur buda vajinismus belirtisi denemediysen niye buraya yazdın
Soran+1 yılDenemiş olsam niye yazayım ki. Denemek için neler yaparım diyorum soruyu iyi oku
Cevap sahibi+1 yılSözlü olarak yapalım dersen tabi istemez etkileyip isteğini arttırman lazım ki istesin
Soran+1 yılSözlü demiyorum ki. Ön sevişme olmadan seks olmaz. Kendisi isteği artınca sok artık hazırım diyor. Sonra da vazgeçtim diyor. Islanıyor hemde çok fazla ıslanıyor da sanki haberi yok
Cevap sahibi+1 yılVazgeçtim ne ya oyun mu oynuyor burda iş sende bitiyor bence onun bişey demesini beklenmeyeceksin bi anda olmazsa o istek geçince hiç olmaz
Soran+1 yılBir anda yapmak aklıma geliyor ama hani kırılır mı ne bilim kötü bir etki bıraksın istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHazır olmadan da yapma ama isteğinin arttığını hazır olduğunu hissedince yapmalısın burda erkeğe iş düşüyo bence onu ona bırakırsan bi süre sonra tekrar korkmaya başlıcak istemicek falan bu döngü böyle sürer
Soran+1 yılPeki bir yol gösterir misin. Direk hazır olduğunu hissettim diyelim girmeye mi başlayım o dur dese bile ya da nasıl yapayım. Kadının hazır olduğu ıslak olmasından mı anlaşılır sadece
Cevap sahibi+1 yılYa bak kendimden yola çıkarak bende korkuyorum acımasından ama erkek ben hazır olduğumda üstüne düşeni yapmazsa ben korkmaya devam ederim yani bana bırakırsa hep kaçarım illaki acıyacak yani bunun acısız olacağını sanmıyorum ama Anlık olup bitecek sonrasında sıkıntı olmayacak güzel bir ön sevişme sonrası yapman gerek burada sana düşüyor
Soran+1 yılO zaman bu gece ben artık olayı bitirim. Önsevişme öncesi erotizm içerikli bir film izleyelim sonra sevişelim. Zaten çok ıslanıyor. O ara dudağını öperim konuşmasın diye ve yavaşça girmeye başlarım. Zaten hepsi girince de bişey diyemez
Cevap sahibi+1 yılYani bencede 🤣gözünü seveyim bitir şu işi artık kanki
Soran+1 yılKanki bu gece o şey yapılacak 🤣🤣 sana söyleyim mi mutlu haberi 🤣🤣
Soran+1 yılBurda mısın koş koş 🤭
Cevap sahibi+1 yılNoldu la 🤣
Soran+1 yılTam yazdı mı diye bakacakken yazdın 🤣 o iş oldu gibi sanki 🤣
Cevap sahibi+1 yılSanki ne oldu mu olmadı mı
Soran+1 yılYazabilir miyim sana ordan daha kolay olacak sanki anlatmam 😀 soruyu beğen istersen
Cevap sahibi+1 yılNolmuş
Soran+1 yılOlay tamam ama çetrefilli oldu biraz 😀
Cevap sahibi+1 yılNiye
Soran+1 yılİteledi önce, ben dudağını öptüm sesi çıkmasın diye yavaşça girmeye başladım yarısı girdi ilk etapta. Bir saat sonra tekrar ikna ettim ve stresi azaldı bu sefer tamamını soktum ama ben daha özet geçtim çok uğraştım 😀
Cevap sahibi+1 yılSana dedim onun keyfine bırakma diye dediğimi yapmasaydın daha çok beklerdin ha bu iyiliğimi unutma 🤣
Soran+1 yılHaha sağol 🤣🤣 ama ilk başta küstü, bağıracaktı kapattım ağzını 😀 ikinci de daha kolay oldu ama rahat git gel yaptım 😀
Cevap sahibi+1 yılBuna küsülür mü yaa pekte nazlı onun mu sözü geçiyo ilişkinizde🤣
Soran+1 yılBir anda yapınca acıdı diye küstü 😂 ama dinlemedim bu sefer. İlkinde biterdi tamamen de kastı kendini gıcık ya 🤣 söz ikimizin de geçiyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣Başta senin yapman gereken buydu dinlemicektin onu senin ilk ilişkin mi
Soran+1 yılİşts bende karşılıklı isteyerek olsun dedim napim 🤣 evet ikimizin de ilk oldu
Cevap sahibi+1 yılBelli sende de var bi acemilik 🤣bi şey yapamamaşın
Soran+1 yılGaliba acemiliği attık 🤣🤣 bundan sonra direk pozisyonlar öğrenmem lazım 🤣🤣
Soran+1 yılYa çok kasılıyor şimdide
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ilk ilişki sonuçta
Soran+1 yılAma ilki atlattık, nasıl gevşemesi lazım ki
Cevap sahibi+1 yılYaa 1 hafta tekrar denememeniz lazım diye biliyorum çünkü biraz daha kendine gelmesi lazım
Soran+1 yılNasıl yani eşimin mi kendine gelmesi lazım. Niye ki
Cevap sahibi+1 yılO bölgenin biraz kendine gelmesi iyileşmesi için 1 hafta tekrar ilişkiye girilmemesi gerekiyor
Soran+1 yılO yüzden mi kastı. Onu bilmiyordum. Ama kanama acı falan bişey yok demişti.
Cevap sahibi+1 yılKanama olmadı mı
Soran+1 yılAz oldu. İçinden çıkarınca penisim kandı. Biraz da çarşafa damlamış. Fazla olmadı yani
Soran+1 yılBiz sanki bu işi öğreniyoruz ya 🤣
Cevap sahibi+1 yılMk bi kurtulamadık yazıp duruyon🤣
Soran+1 yılMk istemiyorsan yazmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
Ne kadar süre önce evlendiniz?
Korkması çok doğal bence uzman bi psikolog a götür o konuşsun karınla.21 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılDur demesine aldırmaman gerek bence bizde bu yollardan geçtik gönül rızasını beklersen daha çok beklersin
10 Yorumla
+1 yılAlkol icir gevset biraz, hem cinsel istegi artar hem de stres yapmayı azaltır
00 Yorumla
+1 yılZevke getir gir bence
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor ki hemen eliyle çekiyor geri
- +1 yıl
Anladım da böyle de olmaz ama
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Uzun ön sevişme yapıp azdırman ve rahatlatman lazım
00 Yorumlaiyice azdir yatalkta iyice surt ve sok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. biraz alkol ver ona...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana gel
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahhahaha geleceksin yaniii
Soran+1 yılEvet 😀
Cevap sahibi+1 yılEşini çok seviyorsun belli😂
Soran+1 yılYazdım
Soran+1 yılBurda mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmiş madem koy kapının önüne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyku hapı ver 🤦♂️🤦♂️
05 Yorumla
Soran+1 yılSonra 🤣
Cevap sahibi+1 yılSonra sapla
Cevap sahibi+1 yılSen sapla da onun uyanması kalsın uyanırsa uyansın sen işini gör kapıyı aç
Cevap sahibi+1 yılKremlersin birşey plmaz
Soran+1 yılBurda mısın
boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Gizli Üye(25-29)+1 yıltecrübeli misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi