Cinsel Yaşam Sıradışı cinsel fantezilerimi nasıl gerçekleştirebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Aklımda bi sürü şey var. Mutlaka yapmam lazım ama kimse kabul etmez böyle şeyleri. Hayal mi oldu? Güncellemeler+1 yıl Ne gibi mesela yazanlar diğer yorumlara baksın yoruldum herkese ayrı ayrı yazmaktan Sıradışı cinsel fantezilerimi nasıl gerçekleştirebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
55Gece_Bekcisi_55 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Kolay piratik çözüm burdan birine yaz aynı şehir olması şart değil telefonda yapmak istediklerini sana yapılmasını istediklerini konuş görüş vutututuuuuuuuuu 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seni bu fantazilerin hapse sokar güneş göremezsin😄 olası uygun fantazilere yönel özgürlüğü seviyorsan 0 0 Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Çok güzel fantezilerin var umarım hepsi gerçek olur 😂 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tüm fantezilerini gerçekleştirmek istiyorum. 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Sana bir bardak değilde tazr taze ağzına versek olmazmi tadını ala ala içersin uyarmi 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İzlemiştim p*rno'ta böyle bir çift senin hayallerini gerçekleştiriyorlardı 0 0 Yorumla
süper-süperman Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl etrafın erkek kaynıyor düşündüklerinin %80 ini rahat bir şekilde yapabilirsin bana sorarsan 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bir odun değil , eğlenceli yaratıcı birini bul her şey mümkün 0 2 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Hayal gücü yüksek biri olsun. Önce onunla sexting yap buradan anlarsın. Başarılı olursa seni uçurur. Bencillik yaparsa uzak dur. Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl İsteğini okuyunca yorumumu geri aldım çok geniş biri olursa olur bu Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Ben anladım senin isteklerini Türkiye'de çoğu erkek kabul etmez ama edenlerde var 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Kimse kabul etmez deme millet birbirinin ağzına işeyip sıçıyo :D ashdkajhdskja 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Okudum hepsini, sen bildiğin ortalık malı olmak istiyordun 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Prno fuarlarına katıl orada bölmeler var orada bir yere eğil arkandan gelen geçen yapsın. Yapanları görmezsin bile. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyle sırf hayalerini gerçekleştirmek için kabul ediyorum atlayıp geliyorum. 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen fantezi aramıyorsun sen kendini öldürmek istiyorsun. Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka 20 ye 1 yırtılırsın sen Yorumla Soran +1 yıl Haha belki yırtılmak istiyorumdur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ben tek yeterim yaa yırtığım çok kadın oldu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Detaylandırsan azıcık. Ben de aynı düşünceseyim ama kafa yapıma uygun henüz bulamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evlendiğimde gerdeğe kocamın arkadaşlarını da davet etmesi gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Ben fantezilerini kabul ederim ama evlenince yaparız olur mu ❤️🔥🙈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Denemek cesaret ister. Grup yapsan falofoş ederler dağıtırlar seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl cesur fantezilerinden dolayı baya sevdim seni ilgimi çektin aranılan kadınlardasn :) 0 0 Yorumla
somefester Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Valla benimde var sıradışı fantazilerim ama kendi başına fantezi olmuyor maalesef bunlara açık olan birini bulmak lazım buda en zoru herhalde 0 0 Yorumla
DanielKlein Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl açıkcası paylasmak istersen ben hazırım istedigin zaman yazabilirsin 0 0 Yorumla
deliduygular90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Neler olduklarina bagli benimde var bende senin gibi dusunuyorum 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl aklındakileri bilmek lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1000 kişiden toplanmış 1 bardak spermi içmek gibi Yorumla sedatgöktaş +1 yıl bence içemezsin tiksinirsin Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mesela neler var aklinda? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1000 kişiden toplanmış 1 bardal spermi içmek gibi Yorumla Keynesyen +1 yıl Değişik fantezilerinin olmasi hoşuma gitti.. benim de bir çok bdsm fetişliğim var.. :) Yorumla
alemindelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Nedir bana yazarmısın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 20 v 1 grup Yorumla alemindelisi +1 yıl Wooow yapalım Yorumla süper-süperman +1 yıl kaldı 19 😉 Yorumla
Umutres21 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Nasıl fanteziler la merak ettim :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 50 zenciyle grup mesela Yorumla Umutres21 +1 yıl Esenyurt'a git 50 değil 100 zenci ile bile yapabilirsin ahahahahaha Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl eee ederim belki, neymiş onlar 🤔 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bi kaç tane kocam olması gibi Yorumla erner353535 +1 yıl yani sürekli mi grup gibi mi Yorumla Soran +1 yıl sürekli Yorumla erner353535 +1 yıl ama cinsel fantezi değil ki bu Yorumla Soran +1 yıl 20 v 1 grupta olabilir Yorumla erner353535 +1 yıl hehhh bu fantezi işte Yorumla erner353535 +1 yıl sen grup sevşyorum desene şuna Yorumla erner353535 +1 yıl yani 20 v1 çok iddalı ama, 3-4 hallolur yani neden hayal olsun Yorumla Soran +1 yıl bunu zaten yapıyorum Yorumla erner353535 +1 yıl başka ne var peki Yorumla Soran +1 yıl Türkiye'nin ilk profesyonel p*rno yıldızı olmak isterdim mesela Yorumla erner353535 +1 yıl ee buda kolay. onlyfan açılabilir Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Nasıl fantezilerin var yazsaydın bari 0 0 Yorumla
Burannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Güvendiğin seks seven biriyle yapabilirsin 0 0 Yorumla
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sen yeter ki iste. ben gerçekleştirmeye hazırım ;) 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mesela neler var aklında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şey olmalı mesela sen bi cadde de soyunuk halde bekliyorsun gelen geçen üstüne boşalıyor? 0 0 Yorumla
Solaraaystem34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Kırbaçsız kelepçesiz fantezi olmaz ki 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben kabul ederim deneyelim mi 😂 0 1 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl T kıp atsana Yorumla
İlovememe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Elbet çıkar biri senin gibi dusunen 5 1 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Senin de var mı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne gibi şeyler bi söylede. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1000 kişiden toplanmış 1 bardal spermi içmek gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey maşallah. 1000 tane adamı bir araya getirdin de boşaltıp içmen kaldı. Yorumla Soran +1 yıl adı üstünde fantezi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fanteziler gerçekleştirmek için vardır. Bu ütopya. Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Merak ettim benden daha uçukmu fantazilerin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eşimle dünyayı gezmek ve bütün ödemeleri benim yapmam ama bedenimle Yorumla kanarya001907 +1 yıl Bunu karşı tatafın kabül edeceğini nasıl düşünüyorsun cinsel açlık bizde çok millet paranın yerine kadın istemez Yorumla
Deadpool90 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yavaş yavaş yap mesela en uçuk olan ne 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İşlek bir caddenin tenha altgeçitlerinden birisinde sadece belden aşağısı görünecek şekilde çıplak bekleyim dakikası 1 tl olsun Yorumla Deadpool90 +1 yıl Ahaha bu nasıl fantezi ya sjdhekshwk Yorumla Deadpool90 +1 yıl Neden belden aşası üstün güzel değil mi sjdja Yorumla Soran +1 yıl güzel ama kimin yaptığını görmeyim diye Yorumla Deadpool90 +1 yıl Eğlenceli olabilir Aslında ama bunlar uçuk şeyler daha sakin bisey yokmu sksjk Yorumla Soran +1 yıl Kocamın kardeşlerinden çocuk yapmak var Yorumla Deadpool90 +1 yıl Buda çok uçuk sen istiyon ama onlar bunu istemez 😂 Yorumla Deadpool90 +1 yıl Yawrum daha olur bişey söylede bari 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen söyle onuda Yorumla Deadpool90 +1 yıl Mesela kapalı bi alanda dursan ufak delik olsa orada sana gelenler y@rrak uzatsa sadece y@rrak görsen yalasan veya soksan kendine Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mesela neler 0 2 Yorumla Derman034 +1 yıl Bazılarını beraber yapalım o zaman Yorumla Soran +1 yıl hangilerini Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saksofon da var mı 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 100 kişi ikişer ikişer olursa olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman o ikişer kişinin biri ben olsam Yorumla
Ozgurr111 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl bendekileri duysan dudakların uçuklar. ;) 0 1 Yorumla Ozgurr111 +1 yıl dinlemek istersen seninkileride ben dinlerim karşılıklı paylaşım ;) Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neymiş bunlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Anlat bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sokakta çırılçıplak gezip isteyene vermek gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bununları yapmak için evlenmene gerek yok.. çık piyasaya istediğini yap.. herkes atlar seninle seks yapmaya.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne mesela kanka 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 30 tane zenciyle bi odada ilişkiye girmek gibi Cevap sahibi +1 yıl Trol musun Soran +1 yıl hayır Cevap sahibi +1 yıl Sana nasil ulaşırımmm instaami versem yazar mısın bana bi Soran +1 yıl bana neden ulaşıyorsun Cevap sahibi +1 yıl Sormak istediklerim var konuşmakkk istiyorum lezz değilim sen bilirsin istersen yazacam yoksa da kalsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Kolay piratik çözüm burdan birine yaz aynı şehir olması şart değil telefonda yapmak istediklerini sana yapılmasını istediklerini konuş görüş vutututuuuuuuuuu
Seni bu fantazilerin hapse sokar güneş göremezsin😄 olası uygun fantazilere yönel özgürlüğü seviyorsan
Çok güzel fantezilerin var umarım hepsi gerçek olur 😂
Tüm fantezilerini gerçekleştirmek istiyorum.
Sana bir bardak değilde tazr taze ağzına versek olmazmi tadını ala ala içersin uyarmi
İzlemiştim p*rno'ta böyle bir çift senin hayallerini gerçekleştiriyorlardı
etrafın erkek kaynıyor düşündüklerinin %80 ini rahat bir şekilde yapabilirsin bana sorarsan
Bir odun değil , eğlenceli yaratıcı birini bul her şey mümkün
Hayal gücü yüksek biri olsun.
Önce onunla sexting yap buradan anlarsın. Başarılı olursa seni uçurur. Bencillik yaparsa uzak dur.
İsteğini okuyunca yorumumu geri aldım çok geniş biri olursa olur bu
Ben anladım senin isteklerini Türkiye'de çoğu erkek kabul etmez ama edenlerde var
Kimse kabul etmez deme millet birbirinin ağzına işeyip sıçıyo :D ashdkajhdskja
Okudum hepsini, sen bildiğin ortalık malı olmak istiyordun 😂
evet 😁
Prno fuarlarına katıl orada bölmeler var orada bir yere eğil arkandan gelen geçen yapsın. Yapanları görmezsin bile.
Söyle sırf hayalerini gerçekleştirmek için kabul ediyorum atlayıp geliyorum.
Sen fantezi aramıyorsun sen kendini öldürmek istiyorsun.
neden
Kanka 20 ye 1 yırtılırsın sen
Haha belki yırtılmak istiyorumdur
O zaman ben tek yeterim yaa yırtığım çok kadın oldu
Detaylandırsan azıcık. Ben de aynı düşünceseyim ama kafa yapıma uygun henüz bulamadım
Evlendiğimde gerdeğe kocamın arkadaşlarını da davet etmesi gibi
Ben fantezilerini kabul ederim ama evlenince yaparız olur mu ❤️🔥🙈
Suyun içinde birlikte olmak, ama bu reelde olmuyor.
Çık da takip atayım büyük çoğunluğu için yardımcı olabilirim
Denemek cesaret ister. Grup yapsan falofoş ederler dağıtırlar seni
cesur fantezilerinden dolayı baya sevdim seni ilgimi çektin aranılan kadınlardasn :)
Valla benimde var sıradışı fantazilerim ama kendi başına fantezi olmuyor maalesef bunlara açık olan birini bulmak lazım buda en zoru herhalde
açıkcası paylasmak istersen ben hazırım istedigin zaman yazabilirsin
Neler olduklarina bagli benimde var bende senin gibi dusunuyorum
aklındakileri bilmek lazım
1000 kişiden toplanmış 1 bardak spermi içmek gibi
bence içemezsin tiksinirsin
Mesela neler var aklinda?
1000 kişiden toplanmış 1 bardal spermi içmek gibi
Değişik fantezilerinin olmasi hoşuma gitti.. benim de bir çok bdsm fetişliğim var.. :)
Nedir bana yazarmısın
20 v 1 grup
Wooow yapalım
kaldı 19 😉
Nasıl fanteziler la merak ettim :D
50 zenciyle grup mesela
Esenyurt'a git 50 değil 100 zenci ile bile yapabilirsin ahahahahaha
eee ederim belki, neymiş onlar 🤔
Bi kaç tane kocam olması gibi
yani sürekli mi grup gibi mi
sürekli
ama cinsel fantezi değil ki bu
20 v 1 grupta olabilir
hehhh bu fantezi işte
sen grup sevşyorum desene şuna
yani 20 v1 çok iddalı ama, 3-4 hallolur yani neden hayal olsun
bunu zaten yapıyorum
başka ne var peki
Türkiye'nin ilk profesyonel p*rno yıldızı olmak isterdim mesela
ee buda kolay. onlyfan açılabilir
Nasıl fantezilerin var yazsaydın bari
Hayal olarak kalır çoğu
Güvendiğin seks seven biriyle yapabilirsin
sen yeter ki iste. ben gerçekleştirmeye hazırım ;)
illa ki bulursun yapacak birini
mesela neler var aklında
Şey olmalı mesela sen bi cadde de soyunuk halde bekliyorsun gelen geçen üstüne boşalıyor?
Örnek var mı merak ettim
Kırbaçsız kelepçesiz fantezi olmaz ki
Ben kabul ederim deneyelim mi 😂
T kıp atsana
Elbet çıkar biri senin gibi dusunen
Senin de var mı
Ne gibi şeyler bi söylede.
1000 kişiden toplanmış 1 bardal spermi içmek gibi
Hey maşallah. 1000 tane adamı bir araya getirdin de boşaltıp içmen kaldı.
adı üstünde fantezi
Fanteziler gerçekleştirmek için vardır. Bu ütopya.
Yorumlara bakdim yazmamışsın
Merak ettim benden daha uçukmu fantazilerin
Eşimle dünyayı gezmek ve bütün ödemeleri benim yapmam ama bedenimle
Bunu karşı tatafın kabül edeceğini nasıl düşünüyorsun cinsel açlık bizde çok millet paranın yerine kadın istemez
Önce bir erkek bulmanız lazım bulmadan zor
Vala bi kaçını sana tavsiye edebilirim
Yavaş yavaş yap mesela en uçuk olan ne
İşlek bir caddenin tenha altgeçitlerinden birisinde sadece belden aşağısı görünecek şekilde çıplak bekleyim dakikası 1 tl olsun
Ahaha bu nasıl fantezi ya sjdhekshwk
Neden belden aşası üstün güzel değil mi sjdja
güzel ama kimin yaptığını görmeyim diye
Eğlenceli olabilir Aslında ama bunlar uçuk şeyler daha sakin bisey yokmu sksjk
Kocamın kardeşlerinden çocuk yapmak var
Buda çok uçuk sen istiyon ama onlar bunu istemez 😂
Yawrum daha olur bişey söylede bari 😂
Sen söyle onuda
Mesela kapalı bi alanda dursan ufak delik olsa orada sana gelenler y@rrak uzatsa sadece y@rrak görsen yalasan veya soksan kendine
Mesela neler
Bazılarını beraber yapalım o zaman
hangilerini
Saksofon da var mı 😀
100 kişi ikişer ikişer olursa olabilir
O zaman o ikişer kişinin biri ben olsam
Dene bakalım
bendekileri duysan dudakların uçuklar. ;)
dinlemek istersen seninkileride ben dinlerim karşılıklı paylaşım ;)
Ne mesela
Ne gibi fantezi mesela
Bunun icin sana belki bi ben lazim
Detaylı konuşmak lazım bunu
Ne gibi mesela
Neymiş bunlar
Mesela
Anlat bakalım
sokakta çırılçıplak gezip isteyene vermek gibi
Bununları yapmak için evlenmene gerek yok.. çık piyasaya istediğini yap.. herkes atlar seninle seks yapmaya..
Bana yaz
ne gibi
Neymiş merak ettim
Ne mesela kanka
30 tane zenciyle bi odada ilişkiye girmek gibi
Trol musun
hayır
Sana nasil ulaşırımmm instaami versem yazar mısın bana bi
bana neden ulaşıyorsun
Sormak istediklerim var konuşmakkk istiyorum lezz değilim sen bilirsin istersen yazacam yoksa da kalsin