Cinsel Yaşam Arkadaşlar ilk ilişkin nasıl oldu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Nerdr oldin Arkadaşlar ilk ilişkin nasıl oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Bi evde olmuştu çok kısa sürdü anında b. şaldım heyecandan 🥺🙈 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında idi n Yorumla Live10ur +1 yıl 22 galiba internetten paralı olarak gittim hiç keyif almadım sadece gir çık yaptım ve boşaldım yazık oldu anlayacağın para boşa gitti Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar Yorumla Live10ur +1 yıl O zaman 250 vermiştim tek boşalma için Yorumla Soran +1 yıl Pahalı mis Yorumla Live10ur +1 yıl Evet hem sevişme olmadı mesela saatlik olsaydı hakkını verirdi sadece oral seks çekti kaldırdı * sonra içine soktum boşaldım 15 dk bile sürmedi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Buradan tanıştık iki yıl önce yanına gittim ilk buluşmamızda arabada seviştik oral oldu ikinci sefer gittiğimde otelde kaldık anal yaptık daha normalini hiç yapmadım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yuh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu ki Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Okulun ilk günü gözündeki çapak dururken soru soran Ergen'in Türkçe ile imtihanı 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Tek elle yazıyor allahım sabır sjxkkxk 2 1 Yorumla AgaogluBora +1 yıl Yani erkek mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgilim il3 kendi yatağımda 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Erkek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne erkeği be Yorumla Soran +1 yıl Ufff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen erkeksin demi Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eklesene beni Yorumla Soran +1 yıl Guzlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok değilim. Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Ekledim Yorumla
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Okulda 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Lise mi Yorumla cesurol34 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Srn mi istedin o mu Yorumla cesurol34 +1 yıl Karşılıklı tabiki. Kolay oldu Yorumla Soran +1 yıl Sen mi baştan çıkardin Yorumla cesurol34 +1 yıl E tabi görünce o da saldı Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Onun evinde 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kızın mo Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Evet Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Üni deki evinde hatta onun da ilkti Yorumla Soran +1 yıl O nu çağırdı Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Evet gece ben memleketten döndüm dedi bana gel Yorumla Soran +1 yıl Kaç sene oldu Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl 3 yıl Yorumla Soran +1 yıl Sen de gittin ni Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Evet neden ki? Yorumla Soran +1 yıl Birlikte olcagini biliyomu idin Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Yoo hiç öyle planlı bişey değildi önce oturduk. Bişeyler yedik Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Herneyse bunları neden anlatıyorum ki herkes görüyor Yorumla Soran +1 yıl Sonra Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl boş ver Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tuvalette 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok farlı olmuştu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Naeilm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan anlatmam hoş değil Yorumla Soran +1 yıl Qblar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl TKP at istersn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birliktelik mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karavan Yorumla
XDÜŞBAZX_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Boş sınıfta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lise mı Yorumla XDÜŞBAZX_ +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Köyde oldu kuZenle 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Erkek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız kuzenimle erkek nerden çıktı Yorumla Soran +1 yıl Kız mi baştan cukardi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu işte yakınlaştık Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında idi b Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergendik ozamanlar Yorumla Soran +1 yıl Hmmm şimdi kaçsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 28 hala yatıyoruz ama Yorumla Soran +1 yıl Kaç sene oldu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok oldu Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kimle yaptın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bi evde olmuştu çok kısa sürdü anında b. şaldım heyecandan 🥺🙈
Kaç yaşında idi n
22 galiba internetten paralı olarak gittim hiç keyif almadım sadece gir çık yaptım ve boşaldım yazık oldu anlayacağın para boşa gitti
Ne kadar
O zaman 250 vermiştim tek boşalma için
Pahalı mis
Evet hem sevişme olmadı mesela saatlik olsaydı hakkını verirdi sadece oral seks çekti kaldırdı * sonra içine soktum boşaldım 15 dk bile sürmedi
Buradan tanıştık iki yıl önce yanına gittim ilk buluşmamızda arabada seviştik oral oldu ikinci sefer gittiğimde otelde kaldık anal yaptık daha normalini hiç yapmadım.
Yuh
Ne oldu ki
boş ver
Okulun ilk günü gözündeki çapak dururken soru soran Ergen'in Türkçe ile imtihanı
Tek elle yazıyor allahım sabır sjxkkxk
Yani erkek mi
Eve atmıştım. Rahat rahat mis.
Sevgilim il3 kendi yatağımda
Erkek mi
Ne erkeği be
Ufff
Sen erkeksin demi
Hyr
Eklesene beni
Guzlisin
Yok değilim. Çıktım