ilk kiminle yaşadınız (sevgiliniz, eşiniz, paralı) ve nasıldınız? heyecan mı korku mu ön plandaydı ve ilkte partnerinizle aranızda sohbet ettiniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım ama gerçekte yaşarsan bu sevdiğim adamla yaşayacağım sonunda evlilik olmayacak belki sevgililik olmayacak flört bile olmayacak belkide ben onu çok seveceğim ama o beni tek gecelik olarak görecek ama sorun değil ben zaten böyleyim yani karşı tarafın beni sevmesini ya da aşık olmasını beklemiyorum beklentilerim oldukça düşük ama benim sevmem gerek ben sevmediğin birisiyle yapamam yaparsam beklentim oldukça düşük olduğu için inanılmaz bir zevk alacağımı zannetmiyorum mükemmel bir şeyde beklemiyorum çünkü genelde ilkler her zaman kötü olur ilk ilişkiden yana beklentim oldukça düşük yani aşırı derecede acı hissetmeden bozulsam yeter
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunca zaman eşim için sakladım kendimi ama artık kendim ile eşdeğer anlayışlı düşünceli ve istek olarak da tutkulu olan biriyle uyuşursak yaşama kafasındayım. zamanında gel yapalım diyen olmuştu sitede ama sırf eşime ait olayım diye gitmedim. yani sohbet olmalı uyum olmalı ki bir çekim gerçekleşsin. o istek doğal oluşsun ve çekim hissedilsin ki tutkulu olsun. ilkini yaşayanlar bence karşılıklı iki tarafında ilki olacak şekilde yapmalı ki o heycan tutku yaşanmalı. senin burcun ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni sevgilim ile 2. Ayımız falandı. Onun şehrine gelmiştim ve evinde kalıyordun bir süre. Neyse işte yatağa geçtik tutkulu seviştik ettik soyunduk her şey harika. Tam giricektim içine heyecan zirve tavan… vazgeçtim. İkimiz de bakireydik. Ama benim durma sebebim biraz farklıydı. Onun ilki olmak istememiştim. Neden öyle bir tribe girdim bilmiyorum 🤷🏻♂️
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasıyla mı oldun
Cevap sahibi+1 yılYok hayır aldatmadım tabii ki de.
Soran+1 yılyani ilişki yaşamadınız mı
Cevap sahibi+1 yılYok yaşamadık. Tam yaşıycağımız sırada tırsıp kaçtım 😂 en azından o öyle düşündü. Ha sonra pişman oldum tabi “mal mısın niye yapmadın” diye. Bir ara baya kudurmuştum ve eve eskort çağırmıştım. Kadın yoldayken geri aradım iptal ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimleydi zaten dışarda kuytu köşelerde öpüşmekten ikimizde bıkmıştık eve çağırınca kabul etti. Gece ilerledikçe kıyafetler çıkmaya başladı tabi. Heyecanlıydım biraz. İlk gece giremedim çok dardı ertesi gün girebildim anca. Zaten sonrasını anlarsın fazla detay veremiyorum shdhdh
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Aceleye geldi ya. Hadi yapalım deyip yapmıştım. Bilmiyorum biraz heyecanlıydım tabi ama akılda kalıcı bi deneyim değildi benim için
25 Yorumla- +1 yıl
çok kötü olmuş oldu bittiye geldi yani
- +1 yıl
@emircan2001 he valla. Ama o an farkında değildim yapcak bişi yok kendim istedim 🤷♀️
- +1 yıl
alkol varmıydı ya merak ettim
- +1 yıl
@emircan2001 yok
- +1 yıl
kimle yaptın halen onlamısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk ilişkim eşimleydi
ve bir daha o zevki alamadım313 Yorumla- +1 yıl
neden peki kızma merak ettim çok bencil ilişkide eşin
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 bencil olduğu nerden çıktı
- +1 yıl
birdaha almadım diyince iişini yapıp dönen birimi yani kendini düşünen karşıyı degil
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 boşandık
- +1 yıl
kötü oldu bak şimdi vardır sebei belki daha iyi olmuştur senin için. boşanmak kaç aylık evlilikten
Soran+1 yılcanım boşanmana üzüldüm yaşında genç :(
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 7 ay
Cevap sahibi+1 yılSağol
Böylesi daha iyi oldu ama
Kullanılmış gibi oldu- +1 yıl
kullanılmış gibi degilde öyle düşünme karşılıklı evlilik kararı almışsın ama sonu kötü bitmiş
Soran+1 yılcanım geçmiş olsun dertleşmek istersen konuşabiliriz @emircan2001 gibi abazalara bakma sürekli bayan üyelerin her cevabına yorum yapan sadece sanalda kendini bir şey zanneden bir tip eminim hiçbir şeyde bilmiyordur
- +1 yıl
abaza degilimsenin gibi trol degilim.
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 dertleşme niyetim yok eyvallah
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 2009 yılında olmuştu o gün öğrendim bi kadinla sevismeyi öğretmişti bana
00 Yorumlaİlk sevgilimle yaptık anal ilişki olmuştu çok midem bulanmıştı
00 Yorumla
+1 yılBenim için heycanlı onun için müthişti. KS demin tanımıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanaldan buldgm sevgiliydi ilk görüşmede oldu plansız hazırlıksız o yüzden aceleye geldi hiç bişey anlamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk ilişkimi paralı yaşadım ve kalkmadı :D gerçek ilk ilişkim sevgilimle oldu çok keyifli idi
05 Yorumla
Soran+1 yılkalkmadı mı :D
Cevap sahibi+1 yılinan o gün ne üzüldüm küçüktüm de 16 yasında idim :D kalkmadı :D verilen paraya mı üzüleyim kalkmıyor neden ona mı üzüleym :d sonra arasdan 1,5 yıl geçti 8 yaklaşırken kız arkadasım ile olmuştu o zaman kalkı D
Soran+1 yılgizliden çıksana :D
Soran+1 yılmesaj atmak için demiştim korkma :D
Cevap sahibi+1 yılyeni gördüm ama yok ya ne konusucaz boş ver :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemcinsimlenoldu ilki yakın zamanda
Biraz vicdanen etkilendim hala da etkilendim desem. Heyecan vardı ama koeku oldu artıj00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMüthiş heyecan dı ilk sevgilimle kafelern kuytu köşelernde başladı öğrenci evlernde devam etti ateş başımdan çıkacak sanıyordm herşeyi yaşamamamıza rağmen
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin nasıldı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılilkim paralı ilişkiydi onunda ne tasadüf ilki benmişim paralı hüsranlı ama güzel bir ilişki oldu utangaçlık ve tereddütle
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseninki nasıldı
Soran+1 yılufak at civcivler yesin eminim sen bakirsin uyduruyorsun
Cevap sahibi+1 yılkimseye yalanım yok neden atayım
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Deniyeceğim zaman anlatırım
00 Yorumla
+1 yılbakire kızın vermeden önceki son halleri volume 69
00 Yorumla
+1 yılFıstık gibi geçti 😊👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. detaylı anlatamam silerler 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLisede arkadaşımla olmuştu :D
00 YorumlaUniv okuyan bi kuzfi ücretli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic yasamadim
00 Yorumla
+1 yılYaşamadim
00 YorumlaDeneyimim yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılHiç hatırlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk paralıydı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşamadım :/
00 Yorumla
+1 yılbilmek istermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSn ilk kimle yaşadın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz