Uyarıda bulunur musunuz yoksa acemi olduğunu düşünüp kendisinin keşfetmesine izin mi verirsiniz?

Uyarıda bulunur musunuz yoksa acemi olduğunu düşünüp kendisinin keşfetmesine izin mi verirsiniz?
Oral yapmak isterim, abi 2 birleşim muhteşemdir ya onun sürtünmesi dudakların buluşması insanı bayıltacak bir testosteron salgılar, (kadın sesi duymamış biri olarak diyorum)
Konuya gelelim oral kadını çıldırtır ama kendime yapılmasını istemem karşıdakine kıyamam çünki onu o şemalde görmek çokta masumca gelmiyor diyelim :D
Onun dışında kendim yalayıp onu çıldırtmak isterim dur desede büyük ihtimal demez çünkü onun verdiği haz ile bulutların üstünde olacağı için ısrar etmeyecektir.
@black_ww Kız olsun nefes alsın gerisi hallolur, hayallerle yaşamak daha kötü black cıyım.
@black_ww Kadın yalamak istemez diye düşünüyorum kendim bir kız ile ilişki oldu diyelim birçok mikrop pislik olacak hastalık vesayre derken ikimizde zarardayız direkt üstünden sürtmek daha mantıklı geliyor,
@black_ww Kadın yüzü görmemiş biri olarak bir kadın olsa sarılmak bile yeter benim için :D
@black_ww Ver elini namusunu kollayayım :D :D :D
Nasıl başardın bunu bana da anlat deyip tüyo almaya çalışırım. Bu daha çok erkeklerin başına gelen bir durum aslında , erkek doğru yönlendirirse halledilir
Cevap
32Cevap
Benim o narin yerime o fosilsi dişlerini değdirmemeli aksi taktirde kafasını tutarım bastırırım
Sertliği de koparacak raddeye gelmesin mümkünse 😂 Keyifli günler..
Deneme tahtası olarak dişleyebilir sorun yok.
Uyarmam hoşuma gider
İlk seferinde uyarmam ama ikinci sefer de aynı şeyi yaparsa düzgünce, kırmadan uyarırım..
Hiç denemediğim için bilmiyorum ama kendim mastürbasyon yaparken çarşafı dişlerimin arasına alıp sıkıyorum 🤦🏻♀️🥺
Jsjjss tekme atıp kalk ulan bilmediğin isi yapma derim tovbe tovbe
Gecti bolu pazari sür essegi nigdeye 😂
Keyfi bilir yanacak olan o düşünsün dimi
Ne derece acıttığına bağlı. :D Biraz uyarır ya da ona öğretirim. İstemsizce, fazla da acıtmadan değdirirse de sorun etmem.
Çok çizmiyorsa sorun yok hocam... Görüntü bozulmasın yeter... Sonuçta ne ilk ağzına olan o olur, ne de son o olur
kullandığı baskıya bağlı ! benim uyarma ihtimalim yüksek 😎
İzin vermem böyle şeye kıymetlidir oram herkes her istediğini yapamaz
Minik den arada bir nadiren değdirsin isterim diğer türlü tabi uyarırım
Uyarır nasıl yapman gerektiğini uygulamalı gösteririm
Havuç mu veriyoruz ki dişlesin. Bunun da bir canı var yarın bir gün dikkat ederse yine lazım olur istemeye yüzü olur bence :)
Ben dildoyu ısırıyorum ama kocama yapamazdım :)) canı acır mı bilmem
@Desuyonee
Kızar mıydınnnn
Oyyyyyyyyyy
Canımı acitmsdigi sürece sorun yok sonuçta zevk almak için yapicam canım acısının diye değil
Bu yuzden en iyisi takma dis kullanan teyzelerdir. Cikarttirirsaniz sorun ortadan kalkiyor.
Rahatsız edici olursa uyarılmalı. Sonuçta sevişirken zevk alınmalı 😊
uyaran olursa ısırırım
Kendisini keşfedecek diye penisimi feda edemem
Asla karışmam istediğini yapabilir
Erkeklerin canı tatlı uyarırlar bence çoğu
Aa acı ve keyif bir arada flfkfkkflf
Acitir mumkunde diş olmasin
Aynen uyarırım tabii Çünkü canımı acıtıyor
Uyarılmalı uyardımda
Acı verirse evet
Kopartacak değil ya keşfeder zamanla
Uyarmam istediğini yapabilir o anki zevkle