25 yaşındayım, bakireliğimi korumaya devam ediyorum. hiç mastürbasyon bile yapmadım. sevgilimle evlenmemize bir buçuk ay kaldı ve ben seks ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. kadınlar ilk deneyimlerini falan yazabilir mi yani çok kanama falan oluyor mu? ön sevişme, kıyafet çıkarma falan nasıl oluyor? yazarsanız sevinirim
Cevabın nedir?
Şimdi soyle olur öncesinde sakin ol ve kendini kasma herkeste kan gelecek diye birsey yok bunu bil herkesin zarı farklıdır sonrasında ise yavaştan soyunmaya başlarsınız on sevismeyi uzun tutun acele etmeyin yoksa canın yanar oral seks yapabilirsiniz kendinize güveniyorsanız sonrasında iste yavaştan ilişkiye girmeyi deneyin kendini hazır hissedersen kendini kasma zorlama yoksa giremez ve canın yanar işiniz zorlaşır sabırlı olun ve sakin davranın mutluluklar
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki çok sağ olun yardımınız için🙏 bu arada sizinkinde ne kadar acımıştı yani en azından başka bir acı ile benzetme yapabilir misiniz?
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. İlkte tabiki biraz acı duyacaksın ön sevişmeyi uzun tut ve iskan darsa eşin çok zorlamadan yavaş yavaş girsin benim sevgilim biraz farklı iç camasirimi bile o seçiyor ne giyeceğini o soyuyor beni
114 Yorumla
Soran+1 yıl25
Soran+1 yılsiz ilk kaç yaşınızda yaptınız
Soran+1 yılçok fazla acıdı mı
Soran+1 yılpeki dar olduğu nasıl anlaşılıyor
Soran+1 yılilşkide nasıl anlayacağım yani çok acırsa dar mı demek
Soran+1 yılpeki tamamdır sağ olun🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılXhahahsggs git izle abla oku burdan ögrencegin bilgiyle ne yapcan ki cahilsin kurumuştur vacişin dura dura
12 Yorumla
Soran+1 yılizlemem ben öyle şeyleri
- +1 yıl
Tamam
+1 yılbirincisi özele gel anlatayımcılardan iki abartanlardan uzak dur :d
16 Yorumla
Soran+1 yılpeki siz burada anlatabilir misiniz peki
- +1 yıl
şöyle söyleyim sana.. önce kendini keşfetmelisin.. nasıl olacak peki bu? önce uygun bir zaman belirle kendine uzun bir süre kendine vakit ayırabileceğin bir ortam rahat olabileceğin. sonra odana geç soyun ve yatağa uzan. vücudunu kendini tanımalısın nelerden hoşlanırsın hayalindeki o cinsellik ne onu dışa yansıtmalısın hayaline vur ki bedenin aklın ona göre çalışsın. kendini okşa ellerin bedeninde gezsin. sonra o istekliğini dışa vur yavaş yavaş kendini okşa zevk almak için artık bir yerden başlamalısın bunlara. daha sonra internetten araştırmalar yap karşıdaki partnerim yani erkekler en çok nerelerden zevk alır ne yapılması gerek nasıl yapılması gerek nerelere dokunursam keyif alır gibi araştırabilirsin illa yapmana gerek yok ama teorik olarak bir kaç bir şey bilmelisin. daha sonra partnerinle konuşup bir şeyler de yaşayabilirsin. öpüşme sevişme yani sırf tat bir kere diye.. ve ilişkiye girileceği zaman ön sevişme uzun tutulmalı, partnerin seni rahatlatmalı ilişkiye hazırlamalı sen rahatlarsan daha kolay olacaktır eğer ön sevişmeyi yaparsanız ıslanacaksındır ve daha rahat bir şekilde birlikteliğin olacaktır. ha ilkte tabi ki acı olacak ama biz bunu en aza indirmeye çalışıyoruz. partnerine burada çok iş düşüyo
Soran+1 yılpeki çok sağ olun, son bir şey soracağım ön sevişme dediğimiz birbirini okşayıp öpme falan değil mi
- +1 yıl
evet partnerinle karşılıklı cinsel ilişkiye hazırlamak diye de düşünebilirsin
Soran+1 yıltamamdır aklımda bazı soru işaretleri vardı hallettim onları allah razı olsun
- +1 yıl
ne demek🙏🤞
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Iskender yemeyen birisine nasıl anlatılır
sekste öyle01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
A. Z ye kadar teknik ve sağlık olarak herşeyi öğrenmek istiyorsan dönüş yap. Gercekten ogreneceksen dalgaya alacaksan hiç yazma
01 Yorumla
Soran+1 yılDönüş yap derken? buradan anlatabilirseniz sevinirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olan aile bireylerinizden yardım alabilirsiniz burdan yardım almak hangi mantığa sığıyor acaba? :)
04 Yorumla- +1 yıl
Tecrübelerini aktarsana kanka kız yardım istemiş kıskıskıskıs
Cevap sahibi+1 yılKnka daha fotoğraf çekerken yüzünde bi tebessüm olmayan adamların görüşlerindemi mantık bulacak gitsin aile bireylerinden yardım alsın burdaki abazalardan daha iyidir aile birey dediğim evli kadınlar.
- +1 yıl
Doğru diyorsun
Soran+1 yıl@Okan_Akarsu1992 Ben sadece insanların tecrübelerini merak ettim, ne var bunda? Ayrıca ben kimsenin yüzüne söyleyemem öyle şeyleri, utanırım.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O zaman önce git bi p*rno izle sonra mastı öğren ve kendini keşfet
04 Yorumla
Soran+1 yılben giremem öyle sitelere virüs falan vardır
Soran+1 yılben korkarım vallahi kaç bin lira verdik bu telefonuma
Sen kocana bırak o halledicek
11 Yorumla
Soran+1 yılama ben hiçbir şey bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılHünersiz biri hayal kırıklığına uğratır seni
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef o da yapmadı daha önce hiç
+1 yılA dan Z ye nasıl anlatım şimdi bunu burada..☺️
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
Bnde hiç yaşamadım birliktelik biriyle ama izlediğim videolardan ve duyduklarımı ancak anlatırım..
Soran+1 yılburadan anlatabilirseniz sevinirim
- +1 yıl
Burdan anlatılır aslında millete hem maskara okucaz hemde senin sorun kalkar ve benim yorum silinir..
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Sen yinede ailenden destek al sana en samimi olandan.
+1 yılGıdıklama kanka gülesim geliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
- +1 yıl
boş ver kanka ben de aynı durumdayım
Soran+1 yıltamam?
- +1 yıl
Kanka ben arada böyle bilmece gibi kapalı konuşuyorum hangi şehir? Meraktan
Soran+1 yılantalya da ne ara kanka olduk?
- +1 yıl
İnsancıllıktan efendim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadından cok erkekler anlatır simdi
02 Yorumla
Soran+1 yılne yazık ki öyle oldu
- +1 yıl
Geleceğe gidip geldim 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Uzun uzun nasıl yazalım buraya
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen yardımcı olmak isterim
05 Yorumla
Soran+1 yılburadan anlatabilirseniz sevinirim
Cevap sahibi+1 yılBuradan olmaz ki ban gelir
Soran+1 yılhayır gelmiyor zaten cinsel yaşam kategorisindeyiz
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi yazmak yasak
Soran+1 yılpeki yazmayacaksanız gidebilirsiniz öyle bir şey yok herkes yazıyor zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü.
01 Yorumla
Soran+1 yılne üzücü?
+1 yılbırakma
04 Yorumla
Soran+1 yılneyi?
- +1 yıl
bakire kalma fikrini
Soran+1 yılEvleneceğiz zaten
- +1 yıl
inşallah
+1 yılgel konusalımm