Görüştüğüm çocukla 3. buluşmamızda öpüşmeye başladık biraz uzun süren bir öpüşmeydi. Öperken çok güzelsin çok güzel öpüyorsun demeye başladı ama gözleri kapalı tamamen sanki sarhoşumsu gibi bir hali vardı. Sizce hoşlandığı için öpücüğün etkisiyle mi öyle dedi yoksa gerçekten öyle düşündüğü için mi demiştir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hoşlandığı be etkisinde kaldığı için ilk öpüşmen değil sanırım
ilk öpüşmem değil ikimiz de 28 yaşındayız. bana senden hoslandım demisti ama bir arkadas da seni daha istekli yapmak icin dedi o daha mı dogru sence
Olabilir dokundu mu o an ve ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisin
ya kıyafet ustunden biraz dokunmaya calıstı ben biraz geri durdum niye kacıyosun benden dedi ama ben orada durmak istedim biraz o da kendine cekip durdu beni surekli sarılıp öpmeye basladı yani biraz sıkıldım dogru kafamı cevirdim saclarımı boynumu opmeye basladı bu sefer
Anladım da ayrıca sorularım olacak gizlisin nasıl yapalım
sor burdan işte
Olmaz nick seni gizli tutuyor sorun olmaz ki
azmiş işte gözü kaymış çocuğun ne yapsın
nasıl yani gözü kaymış derken
işte heyecandan zevkten felan :P
yani yoğun bir sey hissetmemistir dimi sadece anlık bir seydir
anlıktır buyük ihtimal
anladım ben gorusmek istemedigimi soyledim de ona uzulmemistir o zaman dimi anlık birseyse
yok ya üzülmüştür tekrar o anlık birşeyi yaşayamayacağı için
ben senden hoslandım dedi gorusmek istemedigimi soyleyince ama bitirdim yine de istemedim umarım uzulmemistir
ister istemz üzülmüştür neden görüşmek istemedinki
yani aşık değil bir şey degil hoslandıgı kisiyi cabuk unutamaz mı? 3ncü görüşmeye göre fazla ileri gitti bence ben agırdan almak isterim bu baslangıcta benim istedigim gibi baslamamıs oldu devam etse de afedersin b. ka sarardı ben de ne oldugu belirsiz bir iliski yasamak istemiyorum acıkcası
unutması çabuk olur tabi faazla bir şey yaşamamışsınız. sende haklısın istemediğin tavırla yaklaştı ise sana erkenden yol alman iyi olmuş
yani bu kadar erken de öpüşmek istemem tanımadan etmeden daha kaz kere gorustuk ki sonucta mantıklı olan da buydu yoksa opulmekten hoslanmadıgımdan degil ama sacma sapan bir iliskiye donerdi bu kadar hızlı olması. bunu dedim ona o da sen nasıl istersen oyle gider dun o sekilde gelisti ama sen tamamen gorusmek istemiyorsun dedi ben de evet nasıl baslarsa oyle devam eder arkadas olarak devam ederiz dedim sonra da gittim
hoşlandıysan bi şans daha verebilirsin
ya hos cocuktu ama bilemedim ben saglam bir iliski istiyorum acıkcası onla da boyle basladıysa ne kadar saglam gidebilir bilemedim bazı seylerin zamanı var damdan duser gibi baslayınca ne kadar yolunda gider bilmiyorum bana gore hızlı bir baslangıctı. o opusmenın devamında keske beraber uyusaydık diyo ben buna hızlı diye dusunurken sonra elimi tutuyo sen benim elimi tutmuyosun sevmedin mi beni diyo yani 3 kere gorutuk sevgi nasıl olabilir o da ayrı :D ertesi gun de ben soguktum geliyim dedi ben de yok dedim o da yine geldi soguksun niye boyle diye ben de anlattım bu kadar cabuk iliskiye baslamak istemiyorum diye o da sen nasıl istersen oyle gider oyle yaparız dedi ben de bu sekilde baslayınca oteki turlusu de olmaz bence dedim bana gore sarpasarardı bir seye benzemeyecekti yani bastan yanlıs basladı biraz daha ısrar etti kotu bir niyetim yoktu ki benim işte begenmedin o zaman beni dedi ben de onla ilgisi yok istemiyorum bu sekilde dedim eve bıraktı oyle bitirdik yani sence dogru olan bu degil mi?
bence değil iki genç insan yani öpüşürde sevişirde ilişkinin gidişatını bu belirlemez. düzgün bi çocuk olmasa ısrar eder felan.
ya tamam kotu bir sey demiyorum ben de ve de guzeldi yani onda bir problem yok sadece ben tanımak isterim bu tarz seylerden once fazla tensel yakınlasma istemem bunun sebebi de kafa karısıklıgı olmaması. yani opustuk sevistik diyelim biz ne guzel anlasıyoruz diye dusunceksin ama bu tamamen cinsellikten ibaret aslında iyi anlasma diye bir sey yok fiziksel olarak o kisiyi istiyor olacaksın ben de bunu istemiyorum karsımdakini tanımam lazım saglam bir iliski icin yanlıs mı? hem ayrıca 3ncü bulusmada öpüşme elleme sürekli dibimde öpüp duruyordu yani birden bunların hepsi niye olsun ki kendine bu kadar mı mukayet olamıyor bu da beni biraz soguttu o anda zaten geri cekilmeye calıstım o da niye kacıyorsun benden diye kendine cekip durdu yani gidelim mi artık diyorum biraz daha sarılıyor biraz boyle duralım keske beraber uyusak falan diye yani ne bileyim bir anda bu fazla geldi acıkca bana sence tuhaf degil mi yani?
hıı anlaım senin geri çektiğini dememiştin başta. ısrar etmesi can sıkıcı olmuş senin için. soğmuışsun artık bi kere geri toparlanmaz iyi etmişisin o zaman boş ver takma
yani bariz cekmedim ama geri durdum biraz o da anladı ama sarılmaya calıstı tekrar tekrar sürekli yapışık ikizler gibi kaldık orada arabaya geldik gidicez diye yine sarılıyo öpüyo bacagımı opmeye calısıyo gidelim artık gec oldu diyorum gece 3tu tekrar opuyo yani beni sevmedin mi diyo surekli bi sarmas dolastık fazla geldi birden bana
alkol varmıydı
evet vardı ama bende daha cok vardı o biraz daha az icti araba kullanacak diye
alkolun etkisiylede abartmış biraz tabi. yaptığını haklı çıkarmaya çalışmıyorum sadece tahmin yürütüyorum.
olabilir ama 1 bira içti sadece o kadar sarhos degildi ben de o oyle davranınca bayık bayık sarhos oldu sandım sen sarhos olmus olabilir misin diyorum yok sen beni sarhos ettin diyo cekiliyorum geri yapısıyo bacaklarımı oksayıp durdu surekli eli yukarlara dogru gidiyodu bir ara cektim elini iste niye kacıyosun diyo boyle sacma bi sey oldu ben bu kadar cabuk bu noktaya gelmek biraz garip sanki
evetgarip tabi hormonlarının kurbanı olmuş kendine hakim olamamış o an demekki sendede çekicilik fazlaysa tabi
ya bende cekicilik fazla mı degil mi bilmiyorum kot sortum vardı o biraz kısaydı ustumde de kot bol ceket vardı icimde ince bi bluz vardı ama dekolte yok yani normal boynuma kadar kapalıydı bluz. belki tarz olarak guzel buldu sacımı falan bilemedim ama yine de bi birayla kendini kaybetmesi bide bu sekilde hic hosuma gitmedi opmeden once bana en son ne zman opustun sevistn diye sordu ben de sevismedm bunu da dedim ona sonra seni opsem ne dusunursn dedi ben de olumsuz bisey demedim kırmamak icin ondan sonra da iste opmeye basladı ama ben agır erkeklerden hoslanırım aksine kendini geri cekenlerden bu da sarmas dolas oldu yani eli gitse sortumu sonuna kadar ittiricekti elinin gidebildigi yere kadar gitti oyle diyeyim. bu arada o an ben de etkilendim insan olarak opunce alkol de vardı ama durumun normal olmadıgını idrak edecek kadar aklım yerindeydi geri durdum dedigim gibi aynı sekilde arabaya gidene kadar da yolda ikide bir durup sarıldı yapıstı boynuma boyle baslayan bir iliskiden hayır gelir mi ya :D
ilişkilerde olan şeyler ama bunlar tabi ilerlemiş ilişkilerde olur ilk baştan bu kadar ileri gitmesi saygısızlık olmuş biraz. senn geri çekilmesen orada demek sonuna kadar gidecekti olayı abartmış az deneyimi olan bi arkadaşmı değilmi bilemem tabi ama hoş olmamış yaklaşmayı pek bilen biri değil belliki.
kesinlikle yani sevgili degiliz flort asamasında daha ne biliyim bence yeni sevgililerde bile olması tuhaf bırak flortlesmeyi ben sevmem oyle kendine hakim olamayan erkek bana da boylesi denk geldi :/ dedigin gibi hem saygısızca yani benim opusmemden sevismemden sanane ki niye soruyorsun sacma geldi. tabi ben cekilmesem beraber uyusak keske falan diyordu ben geri cekilince beni artık opmuyorsun yok ayaga kalkıyorum gidelim diye kucagına dogru cekmeye çalısıyor senden cok hoslandım iste pamuk gibisin falan boyle tuhaf tavırlar yani ne yapcam sasırdım acıkcası. o bana sorunca ben de aynı soruyu ona sordum sen ne zaman sevistin diye o gecen sene dedi ama dediğin gibi yaklaşmayı bilemedi o gün biraz fazla ileri gitti
Sen profesyonel olmuşun öpüşmede demekki çok yapmışın mutlaka
ya yok be toplam 4 kişiyi öpmüşümdür sadece ama bana ilk öptüğüm kişi de benzer tepkiyi vermişti bence tarzla alakalı. ama sorumun cevabını vermedin
Hoşlandığı için öpüşmenin etkisinde kalır erkek😊
etkisinde kalır derken uzun süre kalmaz dimi sadece o anlık yani yoğum bir his olmamıştır dimi :/
Aklına gelir her zaman düşünür onu🤭
ben gorusmek istemedigimi soyledim de ona umarım yogun bir sey hissetmemistir yani asık falan oldugunu sanmıyorum da yine de uzulmemistir dimi
Aşık değildir sadece senle yine yapmak ister belki ama anlamadığım sen kısa zamanda onla nasıl öpüştün o tufan 😅
yani yine yapmak ister derken gorusmek mi opusmek anlamında mı dedin? ya sorma cok hızlı gelisti ben de istemedim bu kadar cabuk mevzuya girmek iyice tuhaflasmasın diye gorumeyi kesmek istedim bu kadar cabuk bir iliskiye baslamak istemiyorum cunku :/
nasıl olduguna gelirsen o dedi seni opsem ne hissedersin diye ben de olumsuz konusmayınca o da optu beni ama gereksiz bir durum oldu yani guzeldi ama bu kadar cabuga gerek yok sacma sapan bir iliskiye giderdi o bence
Evet senin ağırlığın gider ciddi düşünemez öpüşmek anlamında dedim evet ağzına balı sürmüşün adamın😅
yani agırlıktan cok ben ondan sogudum biraz bu kadar cabuk o moda girdigi icin ben agırdan almaktan hoslanırım. bal sursem nolur surmesem nolur bir suru kız var opusmek istiyorsa gider opusur ama ben boyle bir iliski istemiyorum. ertesi gun soguk davranıyorum diye benim evime kadar geldi gel bi konusalım diye ama istemiyorum dedim cok cabuk oldu bu daha tanımıyorum etmiyorum o da sorun degil nasıl istersen oyle yaparız dedi ama artık nasıl basladıysa oyle gider dedim bitirdim gorusmeyi sence dogru mu yaptım?
Kesinlikle güzel yapmışın en doğru karar sen bile bu kadar hızlı gelişmesini sevmemişin akıllı bir kızsın ama güzel karar katılıyorum
teşekkür ederim, şimdi bu durumda o da cok uzulmez sonucta kac kere gorustuk ki yani dimi
Aynen öyle
:) :)
😊😊😊
bu arada sence o benim hakkımda ne dusunuyordur arkamdan atıp tutar mı sattı beni falan gibisinden yani kotu dusunulmek istemem de sadece 3 kez gorustuk oyle dusun :/
Bence düşünmez sadece beni beğenmedi gibi olur
olabilir cunku o opustugumuz gun de eve giderken elimi tutmustu ben bırakınca sevmedin mi beni dedi ben de onunla ilgisi yok ki tam tanımıyorum seni dedim tamamen bitimek istemedigimde de beni begenmedin beni o zaman dedi ben de hayır sadece boyle baslamak istemedim biraz fazla kactı dedim
Tahminlerim doğru çıkar😎😎😎
hahaha aynen o zaman arkamdan atıp tutmaz dimi? cunku ortak birkac tanıdıgımız da var sinirlenmek istemiyorum :D
Yapmaz o kadarda eşşek değil😅
Onu yapan zaten adam değildir
yani ne tarz biri oldugunu henuz tam anlayamadan bitti ahahah duzgun biri gibi de duruyordu ama bilemem hayat cok tuhaf yani en son eve bırakırken iste kotu bir niyetim yoktu boyle istiyorsan boyle olsun o zaman bilmemne hanım dedi gorusuruz dedik normal bir sekilde o yuzden kotu bir sey demeyebilir insancıl kestik :D
Sen akıllı zekisin 😎
Anlama boş ver hızlı başlamış sonu iyi olamazdı
Burada görüşlerde bile zekisin özelde yazayım ayaklarına inanmamışın ne güzel böyle ol🤭
ahahah teşekkür ederim bazen çok zeki bazen çok saf olabiliyorum :D evet yani öpsen nolur öpmesen nolur iki günde o kadar dayanamayacak kadar da biriyle birlikte olmak istemem acıkcası yani herkes öpüsmek ister zaten bunda karsı tarafı etkileyecek bir sey yok :D
😅😂😂 evet etkilemek lazım arada insan saf masum olabilir tabisi ama sen arada belki olursun hepsi o🤭🤪
nasıl arada olurum anlamadım :D
Bazan insanın saf olduğu anda yakalayabiliyor yaa😅😂
işte ben de o ana denk gelmişim o gün :D
O zaman suçun yok zaten sende bunu beklerim öyle değilsin anında düşecek kadar😎😎😎
hahaha aynen belli olmuyor bazen hiç düşünmediğim sekilde hareket ediyor oluyosun aslında öyle değilsin ama o ana ayak uyduruyosun farklı oluyor
O bende de olur, ticaretle uğraşıyorum bazen olur olmaz borca verdiğim olur sonra kendi kendime kızarım normalde ticarette katıyımdır 😅
işte ticarette cok sıkıntılı bence orada yapma en azından :D
Çok haklısın😂 bazen eşşeklik yaparım vermeyeceğini bildiğim halde veriyorum
yok ya bu devirde oyle seyler yapma hahahah :D
Genelde yapmam zaten😊
iyi o zaman :)
Peki şirin kız😊🤭
tabi cok sirinim ahahha
Belliki zaten🤭😅
hahhah dalga gecmistim sirinlik bir tarafım yok hic asırı realistim insanlar cekemiyor :D
Bana sıcak geldin ama kafa denk gibi😅
genelde öyle diyorlar sonraları işte hep doğruları söyleyince işler değişiyor :D
Sen doğruları de amann salla gitsin onları😅
aynen oyle bak sonuncusunu da mantıgımla kacırdım napalım artık :D
Ama aklın doğru dedi zekisin la iyi yaptın ☺️
la mı hahahah ankaralı mısın sen :D
Adana😅
oo adana sen o zaman benim anlattıgım bu tuhaf seylere alısıksındır adana hep tuhaf seylerin oldugu sehir olarak geciyor ya :D
Öyle aynennnn 🤭
:D
Sen Ankara belli oldu🙄
yok la diyenler genelde ankaralı oluyor ya ondan dedim ben ankaralı degilim :D
Antalya
İstanbul
Samsun
Bu 3 yer o zaman salladım😅
Şimdi diyecek nerden soruma geldin başımı şişirdin en iyisi ben kaçam🤪
hahaha biri tuttu, yok ya sisirmedin o kadar soru sordum ben de :D
İstanbul o zaman
aynen :D
Sonunda bildim la zor olsada 😅
cok zor da degildi aslında kırıkkale falan olsa sabaha kadar surerdi :D
Abovv sabaha kadar kesin olurdu 🤣
Aslında azıcıkta gıcıksın bence😅
hahahhah o niye :D
Bilmem espiriler filan şirin ondan dedim yaa😅
espri mi yaptım bilmeden hahahah orayı kacırmısım :D
Kırıkkale dedin ya o nerden çıktı en zor yerlerden biri 🤣
iste zor ya ondan ya da bingöl mesela hasjghha hatta antalyayı istanbuldan once yazmıs olmana da sasırdım :D
Aklıma bir an Antalya geldi o zaman deliye ayan olur gibi ama tutmadı😂
ahahhahah :D
Öyle ama🤭
tutturdun yine de :D
Hee😎😎😎
Seni daha da istekli yapmak için
kesin mi peki
👍👍
ne konuda istekli yapmak icin bu arada
Anla iste
zaten biraz kıyafet ustunden dokunmaya calıstı bence de oyle olabilir dedigin gibi
Dm den gelir misin sorun değilse tabi
neden ki burdan yazabilirsin sorun yok
Burdan olmaz
Neyse istemiyorsan yazma
Hahahahjhhahjahshagagsga
ne komik :D
Bi keresinde bi kıza bende böyle söylemiştim ama allah kahretsin yavaş ve çok güzel öpüyodu 😅😅😅
ondan mı demistir yoksa oylesine mi bu da yani bir sey hissetmiyordur dimi anlık bir sey olabilir?
Zaten anlıktır söylediği aşkla ilgili değil ama güzel öpüşen kızın tadıda bi farklı 😂😂😂
nasıl farklı :D
Burdan mı anlatıyım 4q 😅😅😅😅
e anlat noolcak
Bana değil ayağı yerden kesilene sor onu 😂😂
yok kestim onla gorusmeyi soramam artık :D
Hemen mi 😅😅
o gunun ertesi gunu işte :D
Sebep ne peki iyi öpüşüyosun demesi mi 😂
yok ya ondan degil aslında guzel gecti o gun ama sacma sapan bi sekilde ilerlicekti iliski cok cabuk oldu manasız bi hal alcaktı :D
Akıllı kızsın helal sana 😂
yani o gun eve zaten gece 3 gibi geldim ertesi gun de ne yapcagımı bilemedim soguk davranıyorum diye bizim evin yakınına geliyorum dedi ben de gelme demistim o da soguksun ama gel bi konusalım niye boyle diye geldi ben de istemiyorum dedim cok cabuk oldu bu daha tanımıyorum etmiyorum o da sorun degil nasıl istersen oyle yaparız dedi ama artık nasıl basladıysa oyle gider dedim bitirdim gorusmeyi sence dogru mu yaptım :D
teşekkür ederim :D
tahrik etmeye çalışmış bence
emin misin kesin mi
evet kesin
olabilir zaten gorusmuyorum artık bitirdim
siz bilirsiniz keşke benide öpen birisi olsaydı
hahaha öpüşmekte ne var öpüşüyorsun da erken olunca bi b. ka sarıyo iliski her seyin zamanı var
doğrudur ama sadece kissbudyde olabilir :)
haa anladım e oyle de opusmek olmaz ya hoslanman gerek biraz :D
hoşlantıyı çözerim :D önemli olan dudak dudağa değmek :)
sende de öpme fetisi var heralde :D
muhtemelen özelden yazarmısın :)
yazamam :)
ifşalanmazsın merak etme sadece konuşalım daha rahat
ifsalansam ne olur ki zaten gizli ama konusmak istemiyorum :D
üzdün :(
üzülme nolcak bir sürü kız var küçüksün sen daha zaten :D
23 yaşındayım ama :)
kız arkadasını opersin iste deli gibi herkesei gidip öpme ben öpmeyi seviyorum diye dfjsgdfj
öpmeden ölmek istemiyorum :D
ay öpersin ya amma taktın sen de hiç mi öpüşmedin ki :D
hiç öpüşmedim işte öpüşşem neden öpüşmek istiyorum diyeyim :)
boş ver belki de cok sevdiğin biriyle öpüşürsün o zaman daha heyecanlı olur bos bos da opusulmez :D
valla öpüşeyimde kim gelirse gelsin :D
senin etrafında hoslandıgın biri yok mu git konus takılın flortlesin olur iste :D
hiçbir kız bana yüz vermiyor ki
niye tip olayı mı yoksa muhabbet mi
tipten beğenmeyince muhabbet etmiyorlar
niye ki biraz tarz giyin muhabbetini geliştir arkadaş canlısı ol biraz cool ol kızların üstüne cok düsme ama aynı zamanda arkadas canlısı ol vucuduna dikkat et biraz da olur
tarz giyiniyorum
kasıntı tip görünmek istemiyorum
kaslı felan asla öyle planım yok
cok kaslı olmasa da biraz sıkı ol cok cılız olma o da etkili kesinlikle kasıntı olma ama her kızın muhabbetine atlama dunden hevesli gibi ama cok kasıntı da olma tabi somurtma :D
yok öyle birisi değilim sadece iyi niyetliyim
iyi niyetli oldugunu belli et bir de vucuduna ozen goster bu onemli cidden biraz yapılı olmaya calıs :)
yandık :)
neden kii :D
hiç beceremiyorum :(
aa niye ki ya kac kilosun sen sisman mı yoksa cok mu zayıf :)
170-90 ama kilolu gözükmem çok hafif göbekliyim
aslında 15-20 versen cok iyi amaa sadece 10 kilo verip biraz da spor yapsan evde bile yeterli mekik plank şınav çek düzenli haftada 3 4 gün yap
sporu yaparsam kızlar için yapmam
hayır kızlar icin yapma zaten kendin icin yap ama kızlar da begenir ekstra olarak :)
bakalım göreceğiz :D
biri gelip seni öperse bana yaz öğrenci yetiştirdiğim için kendimle gurur duymak istiyorum hashjgshj
soruyu bulmam zor olur ama denerim :D
istanbulluyakışıklı olarak yeni bir hesap acarsın o zaman :D
nerede o günler :D
hahaha belli olmaz ama vucut onemli herkes icin tipin nasıl olursa olsun vucut etkiliyo karsıdakinii
vücutta karın doyurmuyor ama o da var
karın doyurmuyor derken sadece spor yapcaksın :D
öyle en kötü pembe nik açık konuşacam :D
iyi bakalım :D
beğenmiş işte
begendigini soyledi ama yogun bir his var mıdır yoksa oyle hos buldugu icin opup oyle diyerek de biraz gaza getirmeye calısmısmıdır
Kim olursa olsun onu diyecekti
kesin mi
Évet
o zaman mutluyum Şu an :D
Niye
gorusmeyi kestim de uzulmez en azından bir sey hissetmiyorsa
Hadi ordan
uzulur mu?
Yav sen kendine bak sen kimsim başka kız mı yok oğlana
ya tabi öyle de uzulsun istemedim gorusmek istemedigimi soylerken biraz tuhaf oldu da
Bnce iyi opusmussun 😅🤣😂
onu anladık ama cidden mi oyle dusundu yoksa gaza getirmek icin mi dedi :D
Gaza getirip devamını da istemiş olabilir 😅🤣😂
muhtemelen oyleydi bence, ben gorusmek istemedigimi soyledim sence uzulmus mudur yoksa sorun etmez mi uzulmesini istemem cunku
Bnce üzülür.. öpüşürken elini şeyine götürmedi mu yani kalktiysa seni zevklendirmek için oraya götürmesi lazım elini🤣😅
yok goturmedi eli benim ustumdeydi genelde :D
Sn baktın mı uyanmış mi diye 🤣
yok bakmadım :D
Tecrübeli misin
yok be 4 5 kisi en fazla o da öpüşme sadece
Mesaj atabilir misin bana
burdan yaz iste ne sorcaksan
Danışmak istediğim bişi var
tamam yaz burdan cevaplıyım
Biraz özel ama sen bilirsin