Sanki gerçekten öyle şeyler yokmuş gibi tuhafıma gidiyor anormal geliyor neden böyle sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de ilişki pozisyonları çok tuhafıma gidiyor özellikle kızların girdiği pozisyonlar, erkeğin altında erkek kızın bacaklarını tutup açıyor ya da omuzuna alıyor felan, ilk yaparken, kız altımda inleyip kıvranırken felan kendimi çok tuhaf hissetmiştim napıyorum ben felan demiştim kendi kendime ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTuhaf zaten, insan insana bunu yapar mı awk? Lbkvlbk
Şaka bir yana bu normal kankam. İnsanların hormonel durumları bu konulara ilgisine yön verir psikolojinin de karşılıklı etkisi ile. İstemeyebilirsin gayet doğal.04 Yorumla
Soran+1 yılİlk söylediğin cümleyi söylüyorum bende neden istemiyorum peki
- +1 yıl
Dediğim gibi hormonel durumlar ve psikolojiden kaynaklı.
Örneğin vücudun seni buna iten hormonları yeteri kadar salgılamıyordur. Bu sebeple vücudun da bunu bi ihtiyaç şeklinde görmğyordur. Ya da bilinç altında büyüdüğün oetam itibari ile bu tarz şeyler sana karşı baskı kurulmasa da kötü şeyler şeklinde lanse edilmiştir. Bu da aklında bu şekilde yer edindiğinden sen de psikolojşk larakstemiyor ve hormon üretimini durduruyorsundur. Bu dpğrultuda da yine hormonlar harakete geçmediğinden kolay şekillerde sen de istemiyorsun.
Soran+1 yılYok rahat bir ailede büyüdüm onda sıkıntı yok ayrıca istesem umrumda olmaz kimse benim ahlak bekçim değil benim ki başka bisey
- +1 yıl
Bu psikoloji etkeni sadece durum. Tamamı ile biyolojik de labilir bu. İhtiyaç hissetmediğin için saçma geliyordur gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında cinselligin temelinde sevgi yatar. Bir şeyi seversin belki önce az seversin. Ancak çok seversen o aşka ve otomatikman sehvete dönüşür. Sonra arzularsın. Onun en özel ve ince noktalarına girmek istersin. Cinsellik ve sehvet bundan ibaret.
013 Yorumla
Soran+1 yılHiç kimseye böyle bir şey hissetmedim sevsem gerçekten hisseder miyim sorun birini çok sevememem mi
Cevap sahibi+1 yılBence evet. Sevgisizlik kaynaklı.
Soran+1 yılAma yok ya sevsem de hiç öyle şeyler düşünmüyorum aklıma bile gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBence o zaman bir doktora görün. Şehvet normal bir şey. Ben sana illa git biriyle yap demiyorum. Bir insan isterse ölene kadar da hiç kimseyle seks yapmayabilir. Ancak bu sadece bir tercih. Fakat sehvetsizlik yani karşı cinse cinsellik anlamında bir şey hissetmemek bir rahatsızlıktır bildiğin hastalıktır. Eğer senin için dert değilse zaten boş ver gitsin.
Soran+1 yılEvet yüksek ihtimal aseksüelim mesela birinden hoşlandım içimden onla cinsellik yaşamak gelmiyor şuanlık bir sorun yok ama ileride evlenirsem sorun olur mu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte mutlaka sorunlara yol açar bu kesin.
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılŞayet bir rahatsızlığın yoksa ben bu durumun büyük ihtimalle yaşının genç olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. burada bir belirsizlik olduğu için doktora görünmende fayda var. Sevmek öpmek dokunmak koklaşmak bunlar güzel şeyler. Belki de karşına seni etkileyen biri çıkmamıştır henüz. Bu da olabilir.
Soran+1 yılBir rahatsızlığın yoksa derken? Ne gibi bir rahatsızlık
Cevap sahibi+1 yılBilmem psikolojik durumların varsa bu da bir nevi rahatsızlık sayılır. Belki sadece aseksüelsindir bilinmez. Sen bu durumunu çok kafaya takıyor musun?
Soran+1 yılYani kafaya takmak değil insanların cinsellik yasamasına anlam veremiyordum onun için merak ettim kafaya takmak değil zaten öğrenciyim daha ama ileride ne olur bilmiyorum sıkıntı falan çıkar mı bide psikolojik herhangi bişeyim yok
Cevap sahibi+1 yılValla ne diyim o zaman ⏱ her şeyi gösterecek diyelim.
İnsan insani s@kermi ak banada bazen saçma geliyo
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı bu düşüncedeyim
Soran+1 yılAnlamadım
😂😂 o var maalesef tuaf birseyde degil bence dünyada hem beles hem zevk dolu harika birsey 😂😂
00 Yorumla
+1 yılGerçeğini tatmadın da ondan bebeğim. Bi yasa da sonra görelim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaha yok zaten cinsellik yaşayanlarda hayal dünyasında yaşıyorlar bunu ne saçma sorular soruyorsunuz
011 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik sana nasıl geliyor
Cevap sahibi+1 yılNormal insanın doğasında olan zevk veren bir şey
Soran+1 yılBana öyle gelmiyor işte neden olabilir
Cevap sahibi+1 yılHiç yaşamadığın için olabilir mesela kaç yaşındasın
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılya da eşcinselde olabilirsin
Soran+1 yılHayır erkeklerden hoşlanıyorum ne alaka
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman dediğim gibi hiç yaşamadığın için bir kere yapınca seversin
Soran+1 yılSen hiç yaşadın mı bide hiç yaşamayan insanlarda normal olduğunu zevk olduğunu düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılYok yaşamadım bende eskiden senin gibi düşünüyordum 18 yaşındayım şimdi daha farklı düşünüyorum ama
Soran+1 yılPeki neden şu an farklı düşünüyorsun farklı düşünmene sebep olan şey nedir
Gizli Üye(25-29)+1 yıloyle bisey yok zaten vajinani kessen çişte yapamazsin
00 Yorumla
+1 yılergenken banada cok uzak gelıyodu
00 YorumlaDüzgünce yaşayamadığın için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNey neden sana garip gelen ne
015 Yorumla
Soran+1 yılİnsan insanı s**** mi diyorum hiç mi kendilerine saygıları yok iğrenç diyorum
Cevap sahibi+1 yılAma öyle olmazsa üreme olmaz
Soran+1 yılEvet de eylem tuhaf geliyo işte koca koca insanlar o ne ki onla mutlu oluyolar onun yerine gider yemek yerim
Cevap sahibi+1 yılAynı şey değil ki tatlim
Soran+1 yılYa bazen diyorum mantıklı bir açıklaması olmalı eylem aynıdır da muhakkak biseyi vardır nasıl anlatsam
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim
Soran+1 yılHangi soruyu
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu
Soran+1 yılCevap ne peki
Cevap sahibi+1 yılTatlım ordan tkp ed bana
Soran+1 yılSeni takip mi ediyim
Cevap sahibi+1 yılEwet
Soran+1 yılGizli üye olarak görünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılAttım istek zeynep kullanıcı adım
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çünkü seni leylekler getirdi
00 YorumlaHayvanlar gibi dimi 😂 😂 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadıktan sonra bu mu diyorsun :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik kafalar.
00 Yorumla Gel yanıma gösteririm
00 Yorumla
+1 yılAma var işte
00 Yorumla
+1 yılNasıl yok 😂
00 Yorumla
+1 yılYaşamadığın içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic yaşamadgn icin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında