Kimine göre bakışlarla, kimine göre dokunuşlarla, kimine göre sözlerle, kimine göre ses tonuyla, kimine göre beyindeki nöronlarla, kimine göre öpüşmeyle, kimine göre okşamalarla, kimine göre oralla başlar.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimine göre bakışlarla, kimine göre dokunuşlarla, kimine göre sözlerle, kimine göre ses tonuyla, kimine göre beyindeki nöronlarla, kimine göre öpüşmeyle, kimine göre okşamalarla, kimine göre oralla başlar.

Öncelikle cinsel ilişki evlilik yoluyla başlar Bu konuda bir gerçekçi olalım, Tamam kabul ediyoruz hiçbirimiz dört dörtlük değiliz sizin de gayrimeşru ilişki yaşadım yapmamam gereken şeyleri yaptım. Para karşılığı cinsel ilişkide yaşadım tabii ki zina günah bunu kabul ediyorum yaptım inkar etmiyorum yaptığımla da övünmüyorum yanlış bir şey yaptım, ancak size şöyle bir gerçek söyleyeyim ben beden seni engelleyeyim yani doğuştan yürümemde sıkıntı var desteksiz olarak yürüyemiyorum endi başıma sadece tuvalet banyo yemek yeme kişisel ihtiyaçlarımı görüyorum,. Öyle bir sosyal hayatım sevgilim arkadaşım vesaire şeylerim çok Yok ya da bir sinemaya gideyim tiyatroya gideyim şeklinde bir şeylerim yok.
Tabii bundan 8 yıl önce çalışıyordum yani gençliğinde vermiş olduğu bir şeyden dolayı para karşılığı ilişki yaşadım ama hiç hoşuma gitmedi doğruyu söylemek gerekirse Çünkü bu işi yapan bir kadınla birlikte olmak bence çok da zevkli bir şey değil en azından insana sevdiği aşık olduğu birisiyle yaşamak bambaşka olur diye düşünüyorum.
Ancak sorunun cevabına gidecek olursak bir insan cinsel ilişki yaşamak istiyorsa öncelikle evli olarak hanımı ile birlikte ve evinde kimsenin göremeyeceği şekilde yaşayabilir, neyine ve nasıl başlayacağı tarifi kişilere göre değişir O anki psikolojik durumuna bedenen ruhen durumuna ya da bedenin onu isteyip istememesine bağlıdır şu şekilde başlar Bu şekilde başlar demek mümkün değildir.
Cevap
4Cevap
Tutkuyla ve sevdiğim adamla başlar tabii ki nerede olduğu önemli değil
Aşkla ve arzuyla başlar
Seks için yer mekan farketmez yeterki iki taraf istekli olsun gerisi gelir keyifle seks yapılır 😋
Ben olaya bütün olarak bakıyorum
Aşık olunca başlar
Her yerde guzeldir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?