biliyorum baziniz aciklamam gerekmez falan diyecektir
ama merak ediyorum diyelim 30 yasinda bi erkek evlenmemis evlenmem diyor ailesi dusunmez mi bu cocuk cinselligi ne yapiyor acaba kimlerle yatıyor vs?
biliyorum baziniz aciklamam gerekmez falan diyecektir
ama merak ediyorum diyelim 30 yasinda bi erkek evlenmemis evlenmem diyor ailesi dusunmez mi bu cocuk cinselligi ne yapiyor acaba kimlerle yatıyor vs?
24 yaşına giriyorum 1 ay sonra insalar o kadar kötüleşmiş ki erkeklerden çok kadınlar kocalarını aldatıyor evlenmeye git gide soğuyorum allah karşıma temiz kalpli efendi bi kız çıkarır inşallah
gercekten insanlar cok igrenclesti erkeklere yazik bu devirde
Hemcinsim diye savunmuyorum 12 yaşından beri çalışma ortamındayım sosyal biriyim gördüklerimin hepsi kadınlar erkeklere taciz ediyor o derece erkekler kendini muhafaza ediyor o dereceye gelmişiz başımads çok gelmiş omuz atanı mı dersin bakışıyla gel beni ye diyeni mi dersin :)
diziler de oyle - hep fettan karakterler kadinlar
Cevap
12Cevap
32 yaşındayım evlen diye israr ediyorlar fakat hayır diyorum. Nasıl idare ettiğimi de tahmin ediyorlar. Geçen gün babam sırt çantam da prezervstif gördü.
utanmadin mi?
Niye utanayım ki 32 yaşında sağlıklı bireyim özel alanıma girmiş çantamı karıştırıyor.
Utanmalı mıyım?
yani zina ediyorsun resmen
Bekar biriyim buda bir ihtiyaç. mastürbasyon da yapsan benzer günah. Böyle olmasını ben istemedim.
dinimizce buyuk gunah oldugu gercegini degistirmez. mastürbasyon bu durumda ehven-i ser olurdu. sonucta evlenebilirdin.
Kısmetde yokmuş evlilik bu işlerin kader kısmet olduğunu bunlardı bildiğin GB biliyor olmam gerekti.
biliyorum tabii ama sabretmek de isteniyor bizden degil mi? son olarak sunu soylemek isterim ki o yattigin kadinin babasi senden hakkini isteyecek obur tarafta. kadinin rizasi olsa da parasiyla bile yapsa babasinin hakki var cunku nikahsizsiniz, bu da kul hakki olmus oluyor hem de cok buyuk. gerisini sen bilirsin..
Yıllarca harama bulaşmadım seveceğim kadını bekledim tam sevdim tamam dedim hatun patlak çıktı diyeceğim o ki o saatten sonrası umrumda olmuyor.
Otuz yaşımdayım ve ilişkim hiç olmadı. Benim gibi olanların böyle bir sorunu olmuyor.
o zaman sizi aseksuel mi saniyorlar?
Öyle bir konunun bahsi bile geçmedi. Sevgilim filan da hiç olmadığı için kuvvetle muhtemel bilirler benim cinsel ilişkimin olmadığını.
bahsi gecmese de akillarindan gecer bence oyle sey mi olur? hic yemek yerken görmeseler yemeden yasiyor mu diyecekler?
Bilmiyorum onların düşündüğünü ama ben kendimi bilirim.
Benim annem biliyor ve bu yüzden evlenme diyor tek eşli olamazsın yazık kıza falan diyor
26 yaşımda evlendim 26ya kadar kimse sormadı merak da etmedi ben ailemle öyle şeyler konuşmaya utanirim
Düşünür ama dile getirmez. Cinsellik yaşamadığını düşünür büyük ihtimalle
açıklamaya gerek yokki erkek adam bulduğunu *
Yalnız yaşadığım için problem yok. Anlıyorlardır zaten.
Yaşım 29 ve daha kimse ile yatmadım ailem ne düşünürse düşünsün
açıklamıyorum çünkü cinsellik yaşamıyorum
Sen ne yapıyorsun nasıl gideriyorsun
Manuel
Yapıyordur kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?