+1 yılhaftada bir akşam üzeri oturup cinsellik konuşuyoruz
peder: ee sen ne yaptın oğlum siftah yok mu hala? püühhh ben senin yaşındayken 2 çocuğum vardı sen hala elizabeth amk ee sen ne yaptın kızım dildoyla devam mı?!?!? anan senin yaşındayken...
diye gidiyor çok çağdaş bir aile bizimkisi ^^72 Yorumla
Aile ile bu konular bilgilendirme amaçlı konuşulur ama fantezileri paylaşma noktasına gelmemeli bu iş
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
Bazen tv de ddizi film izlerken sevgililer opusuyor ya boyle kacamak yapiyor ailelerinden gizli o zaman amcam bana bakip "kizim bak ben boyle seyler sevmem, asiksan deki amca ben bu cocuga asigim" Asdfghhjjkkllm
35 Yorumla
Soran+1 yılamcanın sözünü dinliyor musun peki :D
+1 yılMastürbasyon gibi konuları annemle konuşmuştum.
18 Yorumla
Soran+1 yılben de... ama aktif bir cinsel hayatı konuşmak başka... buna sıcak bakıyor musunuz?
- +1 yıl
hayatta konuşmam :|
Soran+1 yılüstüme vazife olduğundan değil... ama ben bunun nedenini hep merak etmişimdir. ters tepki vereceğinden mi yoksa utangaçlık mı...
- +1 yıl
ikisi de olabilir. ama mesela babama, direkt bana kafa atacağından sormam :)
Soran+1 yılanne-babalar sanırım çocukların cinsel açıdan aktif olduklarını seziyor fakat kendileriyle bu konuyu konuşmak yanlış geliyor. sizce? ya da ihtimal vermeyenler de vardır o.O
- +1 yıl
benim aktif bir cinsel hayatım olmadığı için bilemeyeceğim
Soran+1 yılteşekkürler sorumla ilgilendiğiniz için... :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Aileye dikkat ^_^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kız arkadaşım olduğunda söylerim de cinsellik zor hiç denemedim yani ama söylersem postu deldiririm diye korkuyorum babamın ne tepki vereceğini bilemiyorum :/
34 Yorumla
Soran+1 yılbakir mi sanıyor ki yoksa :D
herkesin tuttuğu kendine ailemler her türlü derdimi sıkıntımı vs herşeyi paylaşırımda bu özele giriyo arkadaş :D
12 Yorumla
Soran+1 yılherkesin siktiği kendine, demeliydin ahhahh :D
Erkekler degile , Kızların annesiyle mastürbasyon gibi konuları konuşması gerektigini düşünüyorum . Kız bu sonuçta daha farklı oluyo .
12 Yorumla
Soran+1 yılbiraz açar mısınız?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmanyada yasiyorum 18 yasindayim herseyimi bilirler Erkek arkadasim bize kalmaya gelir mesela 4-5 gece haftada ya da ben giderim Sorun olmaz
19 Yorumla
Soran+1 yılŞanslısınız. Kaç yaşınızdan beri bu böyle? Ve bütün erkek arkadaşlarınıza karşı aynı tutumu mu sergilediler
Cevap sahibi+1 yılEvett her erkek arkadasımda böyle. Annem müslüman babam alman hep serbesttiler türkiyedekilere göre almanyaya göre normeller. 14 yasımdan böyleyim
Soran+1 yılTakdir ettim ailenizi :)
14 yaşında sekse yaşamaya başlamak bana göre erken ama...
Peki ya ebeveynleriniz kendi gençlik çağlarında nasıllarmış? Onlar da serbest mi yaşamışlar?
Bu çağdaş tutumlarını neye borçlular, onu öğrenmek için soruyorum...
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki annem okumak için geldiğinde burda almanyada tanışmışlar serbestmişlrr
Soran+1 yılKaç kişiyle beraber oldunuz bugüne kadar? Aileniz hepsini desteklemiştir. Hep arkanızda olmuştur sanırım.
Cevap sahibi+1 yılBilmem sayısı yok hatırlamıyorum 4 senedir yapıyorum burda herkez böyle
Soran+1 yıl5'ten fazla mı? 12 falan mı? İçime doğdu. Ne şanslısınız ya. Bizim de gençliğimiz heba oluyor Tr'de...
Cevap sahibi+1 yılBilmemki gercekten 16 yas partimde bile en az 5 kisiyle yatmismdr
Soran+1 yılAilenin evinde mi oluyor tüm bunlar? Kötü bir duygu ama seni kıskandığımı itiraf etmeliyim :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslan konuşmam eşimle benim aramda kalmalı 3.şahıslar namahreme girmemeli.bari gidip anneme kocamla şunu yapsın beni böyle bozduğunu diyeyim.ayıp şeyler bunlar
10 Yorumla
+1 yılAile bazen az geliyor gazeteye ilan veriyorum sen ne diyorsun :))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşurum. Danışırım. Yaşadıklarımdan haberi var
11 Yorumla
Soran+1 yılaktif bir cinsel hayatın var mı? ya da sadece mastürbasyon konusunda mı...
+1 yılsadece bel altı espiriler gerisi olmaz agaaa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. herkes bitti aile mi kaldı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar