Nişanlımla ilk kez bişiler yaptık adam odun gibi bunun burası niye şöyle burası niye böyle diyip durdu. Beğenmedi gibi sanki. Ben de istemiyorum dedim kalktım gittim Ne var anasını satim bişey yok. Dümdüz şey işte.
Ben orama estetik yaptırdım güzel görünsün diye, renk değişimi yok bembeyazım, aşırı bakımlı bi insanım zaten. Güzellik takıntım var açıkçası herşeyim güzel olsun istiyorum. Cinsel organım da daha ergenliğe girmemiş kız gibi. Lazer yaptırdım Cinsel ilişkiye girmedim nişanlım benim özgüvenimle cinsel ilişkiye girdi.
Ben orama estetik yaptırdım güzel görünsün diye, renk değişimi yok bembeyazım, aşırı bakımlı bi insanım zaten. Güzellik takıntım var açıkçası herşeyim güzel olsun istiyorum. Cinsel organım da daha ergenliğe girmemiş kız gibi. Lazer yaptırdım Cinsel ilişkiye girmedim nişanlım benim özgüvenimle cinsel ilişkiye girdi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bişey dümdüz şey işte diyip estetik yaptırdığını söylemen?
Estetik yaptırdıktan sonra dümdüz oldu işte güzel oldu yani
Daha önce bi deformesi mi vardı belki operasyondan kalma izleri fark edip sormuştur
Yok ya normaldi aslında da ben çok takıntılıyım işte, iç dudakları yaptırdım dışarıdan görünmesin diye dikiş izleri yok şu an, bide çok az bi dolgu var
Sanırım o fark etmiş işlem yaptırdığını
Xhabahah orası niye böyle falan mı ya renginden daha çok şekli önemli tek çizgi gibiyse kötü oluyır evet ama sen kendine aşık gibisin aşko
Nasıl tek çizgi gibiyse kötü ya hayır
Kapalı duruyo işte öyle kötü mü gerçekten ben öyle olsun diye o kadar para verdim be
Vulva yapısı olarak iç dudagı küçük dış dudagı da yok gibi tek çizgi görünüyorsa kötü (bana göre)
İç dudaklar küçük dışarıdan görünmüyor dışında dolgu var şişkin duruyo yani
Şişkin duruyorsa tamam oral yaparken agız doldurmalı hafif şişkin durması her zaman estetik ve daha kadınsıdır senin bu temizligine şekline önem vermen de güzel. Vajşnal akıntı veya enfeksiyona da çok dikkat etmelisin ben 10 gün önce oral yüzğnden enfeksiyon kaptım tedaviye cevap vermiyor vücut
Ayy enfeksiyon koku yapar zaten, nasıl yaptın öyle almadın mı kokuyu, e nolcak şimdi cevap vermezse
Valla hep yaptıgım bişeydi partnerimi çıldırtmak için yaptım kokuyu aldım ama yinede yaptım sabah kalktıgım da ayakta duramıyordum hastaneye gittim anlattım durumu oral yoldan bakteriler kana daha hızlı karışıyor dedi doktor 3 serum taktı cevap vermedi 10 günlük antibiyotik tedavisi de yanıt vermedi şimdi başka tedaviye başladılar bakalım beklemedeyim şu an iyi gibiyim
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin, herkese de oral yapma bidahakine
Çok teşekkürler çok incesin 🙏 valla bu ders oldu bana sıkıntılı bi sürece girdim istemeden umarım en kısa zamanda geçer.
365 güne 300 farklı vajinaa sığdıranlar duşında bu soruya kimse doğru cevap veremez... Hakkaten görünce vazgeçmek üzere olduğum sonra da aman neyse deyip devam ettiğim vajinalarr gördüm
Okurken resmen sinirlendim millet arar bazısıda bulduğunu beğenmez
Küfürbaz haydo deyimiyle ben 1 saat saygı duruşunda dururum bahsettiğin şeye :)
Biraz kafayı yemiş galiba nişanlın. 👍😂 neden böyle şeyler soruyor ki?
Mal
👍👍👍 haklısın kesinliklee
Hahaha bir an hayal ettim güldürdün gece gece maloz
Okuyunca farkettim komik anlatmışım ahhah aslında sinirliydim hala bişey olmamış gibi konuşuyor bide mal
Vardır, estetik önemli, en azından beğenmediğini dile getirmiş
Ciddi misiniz?
Gay mi acaba. Etkilenmemesi ne bileyim kendime hakim olmaması lazimdi. Hem evlenince yapin doğrus o
Neyini begenmedi tam olarak dedigine göre çok güzel vajinan var
İçindeki dudaklar niye küçücük, niye bu kadar kapalı, e zaten öyle olsun diye estetik yaptırdık ya işte mal mal soru soruyor
Oral yapmak yerine böyle şeyler mi sordu sana
Evet çok sinir bozucu o kadar yaptırdım
Okurken çıldırdım nerden buluyosunuz böyle adamları off
Anasının muhteşem *mından böyle çıkıyorlar heralde
😂😂
Olabilir 😂😂
Öküzmüş gerçekten afedersin de anlattığın gibi öyle bakımlı biri de nadir yani
Yani ben o kadar özenmişim zoruma gitti sanki çıktığı çok güzeldi de
Haklısın valla çıktığına geri girsin madem seninkini beğenmiyorsa
Yol yakınken ayrıl tam bir öküüz 😄
nerden buluyonuz böyle ergenleri
Harbi öküz şöyle biri olsun güzelce yaparım sonra uyuturum kucağımda 😀
Sanmam. Her kadinin ami guzel bence
Yemek yemeden su icmeden yasanır mı
Görüntüsü çirkin bence
Değil ya değil işte değil
tamam değil :D
Estetik yaptırdığını mı fark etti acaba?
Bilmem etmiş olabilir de sorsa söylerdim zaten ama ne bileyim ya
Kaç paraya yaptırdın ki?
11 bine geçen sene özelde yaptırmıştım
Hmm pahalıymış :D
Hepsini begenicez diye bişey yok
Bırak gitsin onu ya avelmiş o
Vay anasını ya ne büyük derdin var
O adamla bir ömür geçmez :)
canım adam
Düz çizgi şeklinde mi 🤔
Garip
Beğenmemiş