Sevgili olunur mu? Bn çok skliyorum bu muhabbetten bnce bir şey yaşandı mi söylemek bile hoş gelmiyor getikafali miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya bunları konuşmak çok normal bir şey bence ya abartıyorsunuz insan sevgilisiyle cinsellik konuşmayacakda kimle konuşacak çok saçma düşünüyorsunuz. Ben mesela sevgilimle bunu konuşmak isterim tamam yaşamak istemiyorsa saygı duyarım ama konuşmak isterim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYani istemediğimi belirtiyorum zaten konu açılımı çıkıyorum wp den diyoki ne konuşuyorduk uf
En İyi Cevaplar
Gerikafalılıkla ilgisi yok kendi karakterin mizacın düşünce tarzın buna ilgi duymuyor demek ki olur öyle bir ilişki ama senin gibi düşünen birini bulman lazım ve tutarlı olmanız lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılEn basindada denmiyor ki cinsellik konuscaz mi diye of çok saçma geliyor
- +1 yıl
Evrt herzaman herkese denmez sende tavırlarınla belli edersin yani bir defa temastan kaçın onun sonu bellidir ikiniz arasında olmasa bile karşı tarafı dara düşürürsün çünkü herkeste nefis vardır bide kişinin seninle neden sevgili olduğunu bilmen lazım. cidden sevdiği için mi yoksa, canım cicim muhabbetini yaşaman egosunu tatmin etmek için mi yoksa cinsellik için mi
Soran+1 yılGüya evlenme aracıyla buldum vasitali
Soran+1 yılYa ama zaten evlilik maksadım dedim niye yine bunları istiyor ki
Soran+1 yılAçıkçası bu muhabbet ilerler evlenmeden ileri giderim ve pişman olurum diye korkuyorum çünkü Bn ayrılınca birine sarıldım için bile pişman oluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Flört sevgililik Vs karşı cinsle yakınlaşma dan uzak dur 🛑 seni sıkıyorsa bu durumlar Evlenene kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ama bu zamana kadar hep bu tipler denk geldi keşke hiç konuya bulasmayan birini bilsam
Soran+1 yılYani normal mi ne kadar süre sence dağa 1 ay olmamış
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili olunacaksa silkelenme olacaktır . buna yanaşmıyorsan kımsenın vaktını zamanını çalma boş yapma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik hakkında konuşmak normal bir şey.
ama geçmişin hakkında konuşmak değil. bunu kimse soramaz. kimseyede anlatmak zorunda değilsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Var tabiki, zaten cinsellik girdimi sohbet ilerlemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi
Soran+1 yılBencede öyle sanki son şey cinsellik gibi hissediyorum ama insanlar bana hep en önce buymuş gibi hissettiriyor
Soran+1 yıl5 6 kişiyle konuştum 2 ay ya da 3 ay başladılar bu konuya skldm skldm bıraktım
+1 yılvar böyle bir ilişkim 9 sene olacak ona karşı hiç girmedim ama evleneceğim kız o
06 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ya
Soran+1 yılKaç gündür bıktım bu muhabbetten
- +1 yıl
bu neden biliyor musun
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
o kız hani herkesin hayatına birileri girer çıkar ayrılık lar inahetler görüşüruz ben hepsini yaşadım ama bu her insanın bulamayacağı doğru insan olduğu için o konulara ima resim konusu bile açılmadı sen düşün
- +1 yıl
çünkü o benim dualarımın karşılığı eşim olursa yaşarım olmazsa ölene kadar da onunlayim benim yaşım 31 kız 24 ailem evlen artık diyor ama olursa o olmazsa yok diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılkarakter meselesi kimi sever kimi sevmez. bu kimseyi geri kafalı yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılOlur. Benim kiz arkadasim olsa onunla oturur sabaha kadar sohbet ederdim. Ama olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden geri kafalı olasın, her şey hoşuna gitmek zorunda değil ki belki senin kırmızı çizgilerin var düşünme böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYiğido kardeşim Sivas'ta istediğin gi erkek bulamıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul da yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılorada bulmak daha zor
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal sohbette yapılabilir, cinsellik her zaman konusulmaz zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİdeal sevgililik cinsellik evlilikten sonra dahil olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeri kafalı değilsin, hoşlanmıyorsundur, ya da tatmadan o hazzı hissedemiyorsundur. Sorun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Zor konuşulur. ama buda hayatın gerçegi abartmadan paylaşımlar olur
00 Yorumlacinsel konulara girilmeden olan şeye arkadaşlık denir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir süre sonra o konular başlar
026 Yorumla
Soran+1 yılÇok skldm Bn sanki hep bu var yani bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılYa ben gerçeği söyledim k. bakma kizacagini bilmiyordum
Soran+1 yılSana kızmadım
Soran+1 yılAma yani kiminle konuşsam girmek istiyor bu muhabbete ya mesela yaşandı bisey bunu bile söylemek sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılBişi diyemem ama genel durum bu
Konuşmayan var mı sanmam nerdeyse
Soran+1 yılBana da bulamkycm gibi geliyor da bazı kişiler hiç girmemiş muhabbete öyle birine denk gelsem ne iyi olur
Cevap sahibi+1 yılAslında bu biraz da sana bağlı tavrını net koysan korkarlar
Soran+1 yılHep te ağzımda ciddiyim diyorum 5 6 hafta sonra sanki hiç duymamış gibi davranıyorlar
Soran+1 yılNe güzel 5 yıldır sevgilim yokti
Cevap sahibi+1 yılŞimdi var ve pimsansin galiba
Soran+1 yılÇok pişman oldum
Cevap sahibi+1 yılPeki neden ayrilmiyorsun kaç yaşındasın
Soran+1 yıl26 bilmiyorum alıştım galiba sesine yüzüne
Soran+1 yılZaten hep böyle insanlar neyi sevmesem burnumda biter
Cevap sahibi+1 yılEvet ve onlara alışırsın
Ne zamandır çıkıyorsun
Soran+1 yıl42 gün falan
Cevap sahibi+1 yılAllah seni ')
Alıştım diyor birde
Soran+1 yılUf bıktım cidden ciddi ilişki istiyorum Bn
Soran+1 yılUğraşayım yok tekrar
Cevap sahibi+1 yılEvlenmiyexek mı senle
Soran+1 yılEvlilik amacıyla tanıştım
Soran+1 yılİnşallah falan diyo şimdi çok skldm ya uf
Cevap sahibi+1 yılÇocuk ne diyor
Cevap sahibi+1 yılNedne skldin
Soran+1 yılYa durmadan hergun bu konu daha iyi efendi adam bulur muyum oda şüpheli
Cevap sahibi+1 yılÇok aç demek ki o konuya ama hergun olmamalı
Nişanli olana kadar girilmemeli
02 Yorumla
Soran+1 yılBn Nisan dahilindede girmek istemiyorum
+1 yılHiç cinsellik yaşamadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbbeti olmuş olsa bile yapılmamalı bnce hersey orada kalmalı
- +1 yıl
Anladım
+1 yılhayır bende öyleym
03 Yorumla
Soran+1 yılAcaib sklyrm gerçekten gereksiz bnce