Günaydın can sıkıntısı konuşalım istedim evde kimse yok sıkıldım buraya geldim

Günaydın can sıkıntısı konuşalım istedim evde kimse yok sıkıldım buraya geldim
Bence aşk varsa cinsellik en son düşünülmesi gereken şeylerdendir, bir kere bir insan birini seviyorsa sevdiğine kıyamaz, ama ne yazık ki günümüzde çoğu insan aşk ile seksi birbirine karıştırıyor hatta aşkı seks zannedenler var oysa birina aşık olmak, ona sevgi beslemek çok başka hatta bambaşka birşeydir bana göre, aşkın etkisi süresi yoktur insan karşıdakini sevdikçe sever, sevdikçe sevesi gelir, oysa seks geçici birşeydir her zaman lazım olan bir şey değildir sadece gerekli olduğu durumlarda ihtiyaç gidermek içindir, ama sevgi öyle değil.
Güzel yorum👏🏻açıklayıcı.. meftun olduğun o zevkleri hiçe indirirler geçici bişey o önemli olan sevgidir güçlü duygu
Teşekkür ederim, düşündüklerimi yazdım sadece aşk ile seksi birbirine karıştırmamak lazım zira her biri iki ayrı şeydir hatta ve hatta her biri iki ayrı uç noktalarda gibi bir şeydir bana göre. Günümüzde cinsiyet fark etmezsizin çoğu insan seks ihtiyacını bazen hiç tanımadığı biri ile gideriyor ve adına tek gecelik ilişki diyorlar, ne kadar basit bir tanımlama tek gecelik ilişki, oysa tek gecelik aşk duydunuz mu hiç duyamazsınız çünkü aşk çok kutsal bir duygudur. Onun için meftun olmak lazım.
Zevklerle sevgi olsaydı köpekler kemiğe aşık olurdu... aşk zihindedir, seks bedende. aşk salgıların sonucu ve zihnin kabullendikleri ile alakalı. elbette aşkın cinsellik ile bağı var. aksi durumda kadın ve erkek kavramı mümkün olamazdı. sekse aşk demek ise saçmalık olur. bedensel arzular zihninizde kişiye ilgi uyandırsa da, hatta varolan bir aşkın bağlarını kuvvetlendirebilecek olsa da aşk temelde bedensel arzulara bağlı değil, duygulara yöneliktir...
Cinselliği bedavaya getirmek için aşkı yol yaptık artık ve bunu kızı da erkeği de bilerek isteyerek yapar oldu artık ilk buluşmada seks yapanlar bunun en güzel örneği
Yapanlar var evet şair ne demiş ruhları sevmeyi deneyin yazık bedenleri sevenlere ölüm hepsini yok edecek
Bunlara ruhları sevmek dersen onuda sevişmek olarak algılarlar en iyisi susmak
Aşka giden yol sadece kalpten geçer.
Cevap
39Cevap
Bir ilişkide cinsellik olmalı. Sırf cinsellik için bir ilişki olmamalı. İkisi farklı şeyler.
Cinsellikten geçer
Geçmiyor bence.. İkisini birbirine karıştırıyoruz daha çok..
Bu biraz kisiye gore degisir
× Ailesinde surekli sorunlar yasayan bir birey oncelikle ilgiye bakar..
Sonra cinsel olarak uyarilip etkilenince ipleri birakir karsiya.
× bedava cinsellik yasamak icin aski kullananlar var
×cinsellik yasadim bundan ayrilamam diyenler var..
Cinsellik daima baglayici olmustur
Cinsel istek duymadığın birisine beslenen sevgi aşk ile ilgili değildir.
aşk bambaşka birseydir isteyince olmaz ne zaman nerde olacagı belli olmaz
cinsellikle insanı etkiler baglarsın ama her zaman aşka giden yol olmaz
Cinsellik hayatın, yaşamın temeli e otomatikman her şey ordan geçiyor. Ama sadece cinsellik değil başka şeylerde olmalı
Cümleyi ters cevir bence, cinsellige giden yol aşktan gecer
Güzel yorum olabilir
Tesekkur ederim
Aşka giden yol seks den geçmez ama arada aşk ve sevgi varsa mutlaka ilişki de seks olur
İki kişi sadıksa yaşasınlar bazıları peçete değiştirir gibi partner değiştiriyor
Hayır...
Güven ve karşılıklı birbirini beğeni/sevgiden geçer.
Herkes aşık olmak için yatıyor mu sanki?
Yok cinselşikle aşk olmaz ama bağlılık olur
Yoğun tutku ve hazla yaşadığım ilişki beni daha çok bağlar o kadına. Aşka bile gidebilir.
İnsanların aşk dediği duygu karşı cinse duyulan bir duygu
Cinsellik ilişkiyi güçlendirip mutlu olmaya sebep veren bir şey onun için geçer
Kesinlikle gecer hem ruhsal hem fiziksel bagi guclendirir
İnşaallah yaşadığın kişi seni yarı yolda bırakmaz 😅😅bekar kızsan evlilik de ilk önemli canım
Yorumdaki kadınlar bile söylemiş cinsellik şart diye
Olmazsa arkadaşlık oluf
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Benim için cinselliğe giden yol aşktan geçer.
Kesinlikle geçiyor diye düşünüyorum bağ kuvvetleniyor 😂
evet cinsellikten geçer.
Cinselliğe giden yol aşktan geçerdi eskiden😀
Gerçek Aşkı bir bulayımda onu sonra düşünürüz.
Cinsellik olmadan asla 🙂
Günaydın hahve var mi
cinsellik bir parçası ama olmasa da olur
Kesinlikle. Tensel uyum ve temas.
Bu düşünceleri kim sokuyor aklınıza
Seks olmazsa olmaz ilişki de
Geçiş ücreti alıyorlar mı?
Yani büyük bir bölümü
yoo hayır
Durustlukten gecer
evet cnım
aynen oradan gecer